De geleverde bloemen waren een copie van wat ik besteld had! Geweldig!!
Keurig op tijd bezorgd
supermooie bos bloemen, groter dan verwacht en heel op tijd bezorgt. Top!
De bezorger van het boeket was een lang verloren vriend en dit bracht onverwacht een oude vriendschap weer tot leven.
Het is fijn te weten dat de bestelling goed wordt en op tijd wordt geleverd.
Last minute besteld en keurig optijd is er een prachtig boeket bloemen geleverd.. top service
Makkelijk en goed te regelen, een mooi boeket zoals op de foto zicht is.
Ben super tevreden over mijn bestelling en het os echt de moeite waard van je geld om het te doen. En de qualiteit van de bloemen zijn ook super!!
Mooi boeket met eigendruk kaartje, zo werd het leuk persoonlijk
Erg karig boeket qua omvang voor het geld; concurrenten doen dit luxer en beter. Boeket kwam pas erg laat op de dag en dat is bij Valentijnsdag niet erg ‘handig’. De bloemen zelf waren mooi.
Altijd veel keuze met boeketten van hoge kwaliteit.
Bezorger had flink zitten dampen in de auto blijkbaar
Paar dagen eerder de bezorging ingepland en gewoon op tijd geleverd! Ook kreeg ik meteen een bevestiging in mijn mail met alle gegevens.
Zelfs in Colombia gaat dit goed!
Van a tot z volledig volgens de verwachting
Op de site is meer dan voldoende keuze om een prachtig boeket uit te zoeken voor iedere gelegenheid. De belofte om vandaag te bezorgen indien vóór 14:00 uur is besteld, wordt volledig waargemaakt. Aanrader!
Boeket was kleiner dan verwacht had groot gekozen en 1 bloem was kapot geleverd.
Super service en heel mooi boeket
Prachtig boeket laten bezorgen, goede service en vriendelijke bezorger. Bloemen zien er prachtig uit.
Veel bestelgemak en netjes op afgesproken tijd en locatie geleverd.0
Prima gegaan.
Het boeket was mooi en vers en was op het correcte tijd afgeleverd
Prachtige bos met meer rozen als ik hsd verwacht.
Verder was alles prima
Boeket is in frankrijk bezorgd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire