Boeket is in frankrijk bezorgd.
Snel, makkelijk en vooral een mooie bos!
Mooi boeket en netjes afgeleverd
Makkelijk om te bestellen. Boeketje uitkiezen, datum en adres ingeven, betalen en klaar.
Mooi boeket verse bloemen
Sochtends op Valentijn besteld, twee uur later bezorgd. Site was traag dus dan lijntje wel nagaan hoe druk het was. Topservice en schitterend boeket. Dank!
Mooie volle bos netjes op tijd bezorgd
Simpel en goede bezorging
Tijdens de betaling klikte ik de betaalapp weg en bleef de betaling in behandeling staan. Hiervoor contact gezocht met klantenservice en zij gaven aan dat hij succesvol was betaald en ik de mail zou moeten hebben ontvangen hiervan. Deze bleek in mijn ongewenst te zijn gekomen, maar allee netjes afgerond dus. Bezorging ging snel en soepel. Boeket ziet er prachtig uit!
Mooie bos bloemen Bezorging kwam precies op het juiste moment
Zeer goed.
Het is een mooi boeketje maar de leverancier is niet echt snugger. Ik heb het gevoel dat het vroeger beter was. Jammer want bestelde graag bij jullie.
Beste Patrick, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je er zo over denkt, graag horen we wat je bedoelt met je opmerking. Je kunt ons bereiken op het nummer 0900 1501 (geen extra kosten aan verbonden). We zien je graag een volgende keer weer terug. Groetjes team Fleurop
Mooie bloemen voor lieve vrienden verstuurd met fleurop. Blij mee.
:-)
Vanuit denemarken een bosje bloemen besteld
Snap dat het Valentijn jullie ook in de bol geschoten is met de prijzen die gevraagd worden rond dit soort dagen. Maar lever op zijn minst wat er op de foto staat. En niet zoiets zoals je nu doet.
Wij hebben voor 2 verschillende adressen bloemen besteld via de site. Boeket (als je het een boeket mag noemen) voor persoon 1 was totaal anders dan de afbeelding liet zien. Slechts 6 takjes met wat uitgedunde bloemetjes eraan meer niet. Boeket 2 die bezorgd werd bij een ander adres, viel na 1 dag staan al helemaal uit. Nog geen 30 uur na bezorging kon het boeket weg gegooid worden. Contact gehad met de klantenservice, wordt er doodleuk gezegd. Ja soms zitten er adresjes tussen die anders te werk gaan. Ik hoop dat jullie alsnog met een prima oplossing komen, anders was dit de laatste keer!!
Prachtig boeket verzonden! Echter de tekst op kaart is niet volledig overgenomen. Contact opgenomen met Fleurop, met 1e reactie afwijzend 'dit is wat wij ontvingen, groet'. Waarna ik nog eens aangaf dat er toch echt meer tekst is opgegeven (met screenshot als 'bewijs'). 2e Reactie 'ik geef het intern door, vervelend voor ontvangers'.... Punt... Boodschap op kaartje is nu niet overgekomen en ontvangers wisten ook niet wie afzender is.... Ja vervelend voor ontvangers, maar als afzender ook pure teleurstelling.
Beste Sandra , Dank je wel voor je beoordeling. Erg jammer dat je niet tevreden bent. Dat is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een email gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Mooi boeket bezorgd bij adres en nog op dezelfde dag, dank daar voor.
Alles naar wens.
We zijn goed geholpen met de online bestelling en deze is op tijd afgeleverd
This is irrelevant when 5 stars are given
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire