Bestelling is perfect verlopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En een mooi boeket , conform opdracht, is afgeleverd.
Levering super en de bloemen super mooi
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website voor bestellen. En perfect uitgevoerd door aangesloten bloemist. Niets op aan te merken.
Goed verzorgd en bloemen zijn vers Vriendelijke bloemist
Snel besteld snel bezorgd
I have ordered in the morning, the flowers were delivered in couple of hours. Perfect. Recommend.
Snel en prettig
Alles perfect,bestelling,aflevering en het bloemstuk zelf
Mooie bloemen en precies op tijd bezorgd!
Al meerdere keren besteld en steeds verbaast over prijs/kwaliteit en de uitstekende service enen zeer snelle levering. Erg tevreden met Fleurop!
Ik vond de bos niet echt een bos
Besteld om 12 uur, nog geen twee uur later kreeg ik al een bedankje voor de bloemen
Laagdrempelig en efficiënt
Bloemen waren mooi en goed afgeleverd
Jullie hebben niet afgeleverd. Ontvangers hebben ring tone camera bel. Jullie hebben niet aangebeld of heel snel weggereden. Alle pakketjes worden in de hal gezet. Waar zijn de bloemen nu? En intussen verwelkt. S.v.p. die hier iets aan anders zal ik u diensten niet meer gebruiken
Dit vond ik erg teleurstellend .
Mooi op tijd geleverd
Dag voor bezorging besteld, op tijd gebracht. Bestelling was boven verwachting in maat en kleur. Zeer tevreden.
Volgende geleverd!
Mooie keuzerijke website, gemakkelijke bestelprocedure, prachtig boeket, snel geleverd.
Goede communicatie
Schitterend boeket, blijft lang mooi.
altijd worden de opdrachten correct uitgevoerd en de ontvanger is zeer tevreden Dus een dikke 10 en een zoen van de jufrouw
kwaliteit bloemen is erg mooi!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire