Mooie verse bloemen in de zaak en ook verse bloemen met bezorging. Prijs+kwaliteit+kwantiteit gewoon GOED!!
Het maken van een zelfgemaakt kaartje moet je wel even de tijd voor nemen
De bossen die afgeleverd worden zien er uit als online, misschien nog wel beter.
super mooi
Vond het een mooi boeket, maar kijkend naar de prijs voor een groot boeket incl. verzenden vond ik het boeket tegenvallen. Leek niet groter dan een middelgroot boeket. Wel netjes bezorgd.
Superfijn dat ik de ene dag bestelde en de andere dag geleverd kon worden! En het resultaat is prachtig
Prima service i
De bloemen waren gelijk het plaatje .
was mijn eerste keer dat ik online heb besteld vond het door eerdere ervaringen best eng ook omdat dit een rouw boeket was. Maar was super goed en op tijd bezorgd
een boeket tulpen besteld voor de verjaardag van mijn moeder, wat een prachtig boeket hebben ze voor haar gemaakt!
Ik had een verrassingsboeket besteld. Er zouden o.a. tulpen in zitten. Het waren alleen maar tulpen. En dat voor die prijs. Nee, niet tevreden. Jammer.
Beste K. Olislagers, Dank je wel voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Heb je nog vragen hierover, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn we je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland bv
Weer een goede ervaring. Ontvangster was blij met het boeket.
De bloemen werden op de afgesproken dag bezorgd.
Gemakkelijk iemand kunnen verrassen
2 boeketten besteld voor in Spanje, prima geregeld en de zelfde dag bezorgd. Mooie boeketten en goed afgeleverd.
Graag na bestelling en betaling van de factuur per omgaand een email bevestiging sturen.
Onze dochter heeft een prachtige bos tulpen ontvangen. Zoals we hadden gevraagd gemengde tulpen! Super!
Een bloemetje brengt altijd een glimlach op je gezicht. Het zou handig zijn als je kunt aangeven of je een kort of lang boeket wil.
bestellen was vrij eenvoudig, ruime keuze, goed beeld van de betreffende boeketten bezorging was optijd en correct, boeket werd als mooi beoordeeld door ontvangers
Ik heb online een boeket uitgezocht en besteld. Dezelfde dag is het bezorgd en de ontvanger vond het een prachtig boeket...dus iedereen blij...
Makkelijk te bestellen via internet. De ontvangen vond de bloemen erg mooi. Alleen het betalen met credit-card wil nog niet vlotten.
Zoals hierboven omschreven .
Via internet een rouwboeket besteld. Werd vrij snel gebeld door een aardige medewerkster die meedacht over de houdbaarheid van de bloemen tot aan de begrafenis. Goede service en heel snel geleverd. Mijn complimenten voor het prachtige bloemstuk !
Prima boeket
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire