Mijn bestelde bos bloemen is zonder mijn afzender geleverd. Zeer teleurstellend voor mij en voor de ontvanger die een zoektocht moest organiseren naar de gever. En dat terwijl je € 6,95 bezorgkosten moet betalen. Voor mij de eerste en laatste keer dat ik voor Fleurop kies!!!
Er werd een gekneusde plant bezorgd. Jarige ontvanger teleurgesteld, genant voor mij als schenker.
Op vrijdag ontving ik bericht dat het boeket bezorgd was. Van de ontvanger hoorde ik dat ze er pas een dag later waren. Maar gelukkig is dit een eenmalige ervaring en over het algemeen ben ik zeer tevreden over Fleurop! Mooie bloemen en eenvoudig te bestellen.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket te laat is geleverd. Fijn dat je tevreden bent met de oplossing. We zijn je een volgende keer graag (beter) van dienst. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland b.v. // Nog invoeren
Ik heb een rouwboeket besteld afgelopen week. Dit werd op vrijdag gebracht, werd bewaterd door het rouwcentrum maar dag later op zaterdag al verdord. Verder had ik een rouwlint besteld van 17 euro maar er zat slechts een simpel kaartje bij. Ten 3e heb ik op zaterdag direct over dat laatste een e-mail verzonden naar Fleurop maar nog geen reactie op is gekomen. Al met al een zeer teleurstellend geheel. Voorheen wel aantal x besteld met goede resultaten maat nu niet en vooral bij een rouwboeket is dat onherstelbaar
Beste Eric, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Een rouwdienst versteld voor een zakelijke klant, uitvaart was besloten, heb werkelijk geen idee of ze bezorgd zijn? Waarom laten jullie dat niet weten?
Hoi Petra, Dankjewel voor je beoordeling. Je mag van ons zeker een bezorgbevestiging verwachten. Sorry dat je deze niet van ons hebt ontvangen. Sommige bloemisten moeten er nog steeds aan wennen om dit goed te verwerken. We gaan er vanuit dat het de volgende keer wel goed zal gaan. Fleurige groet, Fleurop Nederland
Een werkelijk prachtig boeken, mooi op tijd bezorgd.
Ruime keus aan bloemen. De bos bloemen is op tijd bezorgt en goed ontvangen. Ik bestel graag bloemen bij jullie voor mijn medewerkers. Top service!
Het is de eerste keer dat ik gebruik maak van een bloemenbezorgservice in Nederland, ik heb eerst telefonisch gebeld of ze dezelfde dag nog konden bezorgen, de persoon die mij verzorgde (samenvallend met dezelfde naam als mijn vrouw), vertelde me dat als ik voor 14.00 uur bestel, levering dezelfde dag gegarandeerd is. En zo was het, hij vertelde me hoe ik de bestelling op de pagina moest plaatsen. Felices los 4 Mil Gracias! Mijn ordernummer 256017
Makkelijk te bestellen. De voorbeelden zijn duidelijk op de website en er is keurig en snel bezorgd!
De plaats van de bezorging is ergens in Alberta, Fleurop die overal kan bezorgen komt in tweede instantie met een reply dat de lokale bloemist alleen tegen een extra betaling wil gaan bezorgen. Vanwege de haast heb ik hiermee ingestemd, maar... het laat wel een beetje vreemde smaak achter. Fleurop kan dit in haar voorwaarden vooraf gaan melden, lijkt mij.
Ik vond het fijn dat ik zo goed op de hoogte werd gehouden. De persoon om de bloemen aan te nemen was de eerste keer namelijk niet thuis. Het is helemaal goed gekomen en de bloemen waren geweldig.
Het was gemakkelijk om het juiste boeket te selecteren en te bestellen. Toegankelijke site.
Ik had de bloemen een dag te vroeg besteld en kon nog op tijd de bezorging een dag vertragen
Boven verwachting!
Veel vulling (groen) weinig bloemen
Ik kon betaling met mijn geldige ABN/Amro Maestrokaart niet uitvoeren. Waarom niet?
Het bestellen van een boeket gaat snel en gemakkelijk, de bloemen werden dezelfde dag nog bezorgd en zagen er prachtig uit.
Via een overzichtelijk website de bloemen besteld. Ruim keuze in bloemen en prijsklassen. Het terugkoppelen, dat de bloemen zijn bezorgd is ook erg prettig. Ga zo door!!
De ontvangster Superblij !
Fijne website, en altijd netjes reactie na bezorging.
Altijd een supersnelle service echt een aanrader om iemand eo te verrassen
Makkelijk en snel geregeld. Een mooi boeket met een leuke kaart. Alles verliep soepel!
Prima levering, geen negatieve punten
Bestelling vanuit Nederland voor een bezorging in Duitsland. 20:30 besteld online en was al in Duitsland bezorgd voor 10 uur in de ochtend. Geweldig gewoon!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire