In Italië bloemen laten bezorgen die de volgende dag zijn afgeleverd aan huis. Erg mooi boeket.
Online bestellen werkt gemakkelijk! Communicatie met Fleurop werkt goed. Besteld op aangegeven datum en boeket bleek goed overeen te komen met de foto online. Ik bestel regelmatig -en kom graag weer!
Moeie boeketten en snel geleverd
Mooi, vers boeket. Wel prijzig voor wat je uiteindelijk krijgt.
niet op aan te merken
Deze bloemen heb ik laten bezorgen bij een klant van ons verzekeringskantoor. Zij was gevallen tijdens haar wintersport met beenbreuk tot gevolg. Zij heeft meerdere appjes gestuurd over hoe mooi dit boeket was! Top dus.
Super snel (half twee s middags besteld en dezelfde dag nog afgeleverd!) en heel gemakkelijk te regelen online.
De ontvanger was er super blij mee ze vond het een prachtig boeket Daar ben ik ook super blij van. Als overgroot moeder kan je niet meer overal naar toe. En zo blijf je betrokken
Had deze keer hele slechte bos bloemen met 2 dagen konden ze de container al in!!!!
Beste Martijn Klok, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. We hebben je klacht in behandeling met de bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
Bestelling liep goed en snelle bezorging. Boeket wat aan de kleine kant
voor het eerst een bestelling geplaatst via Fleurop. Moest in Engeland geleverd worden. Voor 10 uur besteld via internet, en nog geen 2 uur later al de melding van de klant dat het boeket was bezorgd. Dat noem ik nog eens top service.
Goede service en op tijd bezorgd
Zo fijn ‘s morgens besteld, ‘s middags bezorgd
Snel bezorgd, mooi boeket.
Mijn ouders waren verrast door de prachtige bos tulpen.
Up to date houden van geplande en gehaalde afleveringstijd zou beter kunnen, pas een uur of 3 na het bezorgen kreeg ik voor het eerst een mail dat het al bezorgd was (wat ik toen al bijna 3 uur wist dus)
SUPER… Gemakkelijk te bestellen,niet gemakkelijk om te kiezen.. Boeket de volgende dag afgeleverd,mooi en een vers boeket. Fijn om te weten dat je met een gerust hart een boeket op afstand kan bestellen en af kan laten leveren.
Heel erg simple and makkelijk te doen
Prima. Leuke kleuren, mooi op tijd. Goede mails er over.
Smorgens gebeld keurig netjes gebracht precies wat ik besteld had.
Prachtige rozen, hoewel een dag later dan gevraagd geleverd, heel goede communicatie hierover. De bestel-site kan wellicht iets beter want bij het maken van de persoonlijke fotokaart was het niet echt erg logisch ingedeeld en waren ook de kleuren voor tekst erg beperkt in contrast met de kleuren van de foto.
Ik doe al een tijdje zaken met fleurop en worden altijd mooie rozen geleverd , grote koppen en ze staan lang . Dus fleurop helemaal top .
Prachtig!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire