Goede service en bereikbaarheid, persoonlijk contact

Site makkelijk met wel een verbeterpunt: ik kon de bestelling niet afronden met als melding ‘bezorg datum niet mogelijk’. Kostte een telefoontje met lange wachttijd om op te lossen. Oorzaak bleek spatie achter de cijfers van de postcode …

Mooi boeket

Het bezorgde boeket was mooi. Helaas de meebestelde chocola niet meegeleverd. Na contact via facebook alsnog de volgende dag bezorgd

Goed genoeg

De bloemen waren een dag te vroeg en zagen er ook wat anders uit dan op de foto. Is me nog niet eerder gebeurd. Vond dat wel n beetje jammer een dag voor de verjaardag.

Goed geregeld.

zeer goed

Zojuist spraken wij degene aan wie de bos gestuurd is, ter gelegen- heid van hun nieuwe woning. De fraaie bos staat nog steeds te pronken in de kamer. Het was niet alleen een aangename verrassing, ook de grootte en de verscheidenheid van het boeket bleek een schot in de roos.

Uitstekend verzorgd!

Gemakkelijk te bestellen en uitstekend verzorgd en bezorgd!

geweldig

Hele mooie bloemen van Bei Hanneke. Zelf kom ik ook graag in deze winkel. Net even anders dan anders en super goede kwaliteit.

Perfecte service.

Prachtig boeket, op tijd bezorgd en ontvanger heel blij.

Helaas weer niet bezorgd

Het boeket was niet bezorgd maar na bellen werd de volgende dag het boeket alsnog bezorgd. Helaas is dit de zoveelste keer dat een bezorging niet goed (ik heb zelf geregeld ook boeketten via Fleurop gekregen) verloopt. Daarmee voor mij de eerste en laatste keer dat ik gebruik maak van Fleurop.

• Boeket N.v.t.

Bos tulpen voor 41 euro

Om de lokale ondernemer te steunen bestelde ik vaker bloemen via fleurop. Laatst ook weer en toen is 't fout gelopen met een bloemist uit s Gravenzande. Onze vriendin kreeg een bos tulpen met een enkele ranonkel ertussen. Na een klacht ingediend te hebben blijkt dat de klantenservice het een goed boeket vindt voor die prijs en ze kunnen er dus niets aan doen. Gister kocht ik zelf een dergelijk boeket voor 13,50euro bij een plaatselijke bloemist. Jammer slechte ervaring en de laatste keer dat ik bij fleurop heb besteld. Vraag altijd een foto van het boeket aan de ontvanger!!

Teleurstellend

De bos die mijn schoonmoeder heeft gekregen was veel minder mooi dan de bos (vrolijke verrassing) die op de foto van Fleurop staat. Ik had ook nog gekozen voor middelgroot. Er zat naar verhouding teveel groen in, wat alleen maar vulling is en geen kleur. Dus géén vrolijke verrassing.

• Boeket

De verhouding van mijn bestelde boeket qua prijs ben ik teleurgesteld.

De verhouding van mijn bestelde in prijs vond ik niet goed!

• Boeket

Het was een schraal bosje

Het was een mager bosje, en veel betalen

Rozen laten bezorgen

Het boeket rozen van bijna 80 euro was helaas al bijna klaar met bloeien bij aankomst. Voor twee dagen was dit dus een vrij dure optie. Ik snap best dat het hier gaat om bloemen en dat de kwaliteit kan verschillen, toch vind ik het erg jammer dat voor 80 euro de bloemen vrij snel de groenbak in konden.

Ik

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Makkelijk bestellen, boeket werd goed ontvangen.

Prachtig boeket afgeleverd, bestellen ging makkelijk. Zeer tevreden.

Super snelle bezorging!

Familie had slecht nieuws gekregen dus we wilde laten blijken dat we met hen meeleven. Helaas konden we op dat moment niet persoonlijk langsgaan dus hebben we via Fleurop een boeket laten bezorgen. We gingen ervan uit dat het een dag later bezorgd zou worden maar 3 uur later was het boeket al bezorgd! Super fijn!

• Boeket

Snel uitgezocht, op tijd bezorgd.

Dankbare oude vriendin

Netjes snel gebracht in een ingewikkeld appartementencomplex

Zoals het hoort

Vertrouwd

Precies wat ik zocht

Na het overlijden van mijn tante wilde ik naar mijn neef een mooi boeket sturen. Jullie site bood mij precies wat ik zocht. Bezorging was snel geregeld en het was erg mooi en naar volle tevredenheid!

Supermooi boeket, supersnel geleverd

We hebben nog nooit eerder een bos bloemen laten bezorgen. Dit was de eerste keer. Onze vriendin had een belangrijke promotie gemaakt en omdat we voor 14.00 besteld hadden stond de prachtige bos al thuis op tafel voor haar toen ze thuis kwam na die belangrijke dag. Dit was een extra feestelijke manier van thuiskomen waardoor ze echt in het zonnetje werd gezet!! Superleuk en speciaal!

• Boeket

Weinig bloemen voor genoeg geld

Had gekozen voor een medium bos bloemen, zag er op de foto ook uit als een behoorlijke bos. Thuis in de vaas viel het mij best tegen, wel mooie bloemen maar weinig.

• Boeket

Fijn contact en bijzonder klantvriendelijk

Geweldig !

Vlekkeloos

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire