Als er iets mis is gegaan lossen ze het ook op
Beste Klant, Mocht er iets mis gaan, wat uiteraard niet onze bedoeling is zorgen wij inderdaad dat het zo goed mogelijk wordt opgelost. Bedankt voor je positieve beoordeling!
J vd waal in Ridderkerk Is super!!! Ik kom/bestel er dan ook graag en dat al 45 jaar
Beste John, Wauw , 45 jaar! Wat leuk en goed om te lezen. We zijn blij met zo'n tevreden klant!
Mooi vol boeket (middel) en snel bezorgd. Wel prijzig
Alleen een probleem. Melding maken dat boeketten voor buitendorpen pas op de middag worden bezorgd.
De bloemen werden op tijd bezorgd en de ontvanger was heel blij met zo'n mooi boeket
Na het doorgeven van een foutief adres is de volgende ochtend het rouwboeket alsnog bezorgd op het juiste adres
Aparte bloemen,. En goed vers! Maar kleiner/ minder dan op de foto. De bos was bijna €50, dan verwacht je ook iets bijzonders.
Prachtig boeket, op aangegeven tijd bezorgd!
Heel mooi boeket. De Juiste kleuren
I paid extra for a card which didn't arrive with the bouquet so they didn't even know who it was from.
Had een rouwboeket nodig en deze is (incl. tekst op de linten) mooi en goed verzorgd geleverd. En werd nog opgebeld omdat ik (per abuis) geen afzender had aangegeven. Keurig.
Erg goed !
Bloemen besteld voor €65,- , maar zag eruit als een bosje van de Appie van €20,- Gebeld, antwoord; excuses, waarschijnlijk verkeerde bos geleverd. We ruilen de bloemen om, ook wel bijzonder, omruilen?? En ja hoor volgende dag, bloemen omgeruild, zelfde soort en formaat bos bloemen….., helaas nog steeds teleurgesteld.
Klantenservice was erg behulpzaam toen ik bezorgdatum moest vervroegen, nadat ik de bestelling al had geplaatst. Perfect! En de ontvanger is erg tevreden over het boeket.
Mooi boeket
Mooie bloemen verrassing voor de ontvanger. Kleine moeite groot geluk!!
Naar mijn inziens gewoon pure oplichting. De foto's die ze tonen op de website heeft totaal geen gelijkenis met het boeket dat ze sturen. Na een klacht, wordt de ontvanger gebeld met een zielig verhaal en niet de opdrachtgever. De klantenservice schuift het probleem af naar de bloemist. Volgens hun zijn de bloemen erg duur dus dan maar bezuinigen op de grote van het boeket. Dus als je een groot formaat bestelt dan sturen ze een kleiner boeket op. En dat is oplichting. De volgende keer gewoon zelf bij een bloemist rechtstreeks kopen, dan krijg je echt waarde voor je geld. In de foto zie je een zielig boeketje wat eigenlijk de grootste maat had moeten zijn. Ze moeten zich schamen bij Fleurop. Ik zou het me persoonlijk aantrekken als ik zoveel slechte recensies krijg.
Beste Tijs, We hebben je een e-mail gestuurd hierover. Fleurop Klantenservice.
was mijn eerste keer met fleurop maar zeker niet de laatste keer
Prachtig boeket is er bezorgd bij lief vriendinnetje om beterschap te wensen.
Het bestellen gaat altijd heel gemakkelijk. De bloemen zijn prachtig en de levering gaat ook vlekkeloos.
Prachtig boeket, op tijd geleverd. Iemand heel blij gemaakt!
Ik had voor mezelf bloemen besteld, dit boeket leek totaal niet op wat ik besteld heb en ik vind het boeket geen €29.- waard! Snap best dat het niet hetzelfde boeket kan zijn, maar de bloemen die in mijn boeket zitten zijn zo anders dan op de site! Gewoon een oud bollig boeket en geen hip pluk boeket!
Hi Maaike, Vervelend dat je niet tevreden bent. Ik heb je bestelling nagekeken en je hebt een verrassing boeket gekozen. Dit betekent dat de bloemist een boeket naar eigen keus mag maken. Fleurop Klantenservice.
Perfecte service. Snel mooie bos bloemen met kaart geleverd!
mooi boeket , komt overeen met voorbeeld. ontvanger was zeer enthousiast
Snel geregeld en goede levering!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire