Altijd keurig op tijd en het gewenste boeket
Boeket is erg iel naar verhoudingen prijs. Weinig kleur. Kan veelbetekenend.
Hi Lydian, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet niet aan je verwachting voldeed. Ik heb je hier een e-mail over gestuurd. Kun je me een reactie geven? Dankjewel! Fleurige groet, Team Fleurop
Heb bloemen besteld voor tante in Australië. Bij het plaatsen van de bestelling is het lastig om het adres in te voeren. Alles staat voorgedrukt voor Nederlandse adressen (blokje adres, postcode, woonplaats), werkt niet in het buitenland. Na telefonisch contact met klantenservice probleem opgelost. De bestelling, bloemstuk van 107,00 euro!!!, is verder prima gegaan, maar ik vind het wel erg duur om bloemen te sturen naar Australië.
Hoi Greta, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn dat we de bestelling telefonisch voor je in orde hebben kunnen maken. De bloemen zijn in Australië inderdaad aanzienlijk duurder dan in Nederland. Dit komt doordat wij de bloemen zelf kweken en ze in het buitenland de bloemen moeten importeren. We hopen dat de ontvanger blij is met de gekregen bloemen en zien je graag nog eens terug. Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Boeket was netjes en mooi verzorgd. Maar wat me bij bestelling niet duidelijk werd, is wat het verschil in de praktijk is tussen 'groot' 'middel' en 'klein'. Er is één voorbeeldfoto voor alle formaten. Prijzen zijn daarbij overigens vrij hoog. (Opvallend dat daar in de review niet naar wordt gevraagd!)
Het bestellen van het te bezorgen bloemetje ging vlot. Er werd goed meegedacht.
Zoals gewoonlijk, makkelijk besteld goede keuze en makkelijk bezorgd.
Bedankt voor je positieve feedback, Frans! Leuk om te lezen dat je blij met ons bent. We zien je graag terug! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Helemaal tevreden
Handig te bestellen, veel keus, leuke fleurige bos met gezellig kaartje erbij
Bedankt voor je mooie review, Karin! Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Prachtige bloemen binnen super korte tijd geleverd.
... en het was precies het door mij gekozen boeket. Belangrijk is dat niet alleen ik, maar vooral zij heel blij was. Vanwege het feit dat zij slecht ter been is had ik gevraagd om het boeket aan de deur i.p.v. in de centrale hal te bezorgen, en dat is precies zo vermeld en opgevolgd door de bloemist.
40e kwijt voor een klein bosje waarvoor je in de winkel 20e betaalt. De grote van het boeket is niet te vergelijken met wat je online koopt Dit was de tweede en de laatste keer. Ik ga nooit meer bestellen bij fleurop.nl
Beste TJB, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hadden dit graag direct vernomen met een tonende reactie. Wij hadden deze kunnen beoordelen en direct een eventuele oplossing kunnen aanbieden. Wij zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Fleurige groet, Fleurop
Het boeket met feestelijke bloemen zou de dag vóór de 70ste verjaardag van de ontvangster bezorgd worden in Kerkrade. De aanstaande jarige was echter niet thuis. Ik ( de verstuurder woonachtig in Driebergen) kreeg een bericht van Fleurop dat de bloemen 'afgegeven' waren bij de buren op nummer 15. De ontvangster woont echter op 11. Bij de ' buren' op nummer 15 echter géén boeket. Ik heb de ontvangster het nummer van de bestelling door- geappt. En het bericht dat Fleurop aan mij gestuurd had over de ' bezorging' op nummer 15. Zij is daarmee zèlf naar de dichtsbijzijnde Fleuropzaak in Kerkrade- Terwinselen gegaan. Daar wisten ze van niks! Wèl kreeg ze het bewuste boeket mee en daarbij zat ook het kaartje met de tekst, die de verzender eerder opgegeven had! De inmiddels ex- jarige geniet wel van het mooie boeket , meldde ze me. Heel jammer dat het met de bezorging mis ging! De bezorgkosten waren trouwens wèl inbegrepen bij de bestelling. Maar van bezorging was dit keer geen sprake! Makkelijk verdiend ! Heel jammer!
Beste C.C. E. Driebergen, Dank je wel voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling niet naar wens is uitgevoerd. We hebben je een email gestuurd met een toelichting. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Fleurop Interflora Nederland b.v.
Zie mijn opmerking hiervoor....
Mooi boeket Dezelfde dag bezorgd Blije ontvanger
Hoi Saskia, Dankjewel voor je positieve beoordeling. Erg leuk dat de ontvanger ook blij is met het boeket, dan is ons doel weer bereikt! Graag tot een volgende keer ;) Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
's Avonds laat realiseerde ik me dat ik voor de volgende dag een attentie voor iemand had moeten regelen. Dankzij de handige website van Fleurop had ik snel een mooi boeket gevonden met een leuke kaart erbij én kon ik er nog een heerlijke fles Prosecco aan toevoegen. Besteld en betaald vlak voor middernacht, ik kon rustig gaan slapen en de volgende ochtend ontving ik al een bedank-appje met foto van de ontvanger met een prachtige bos bloemen en een feestelijke fles in zijn handen. Topservice!
Prachtige boeketten
zelf woon ik in zwitserland, maar om mijn familie in nederland toch met een bloemetje te verrassen, funktioneerd de bestelling via Fleurop.NL. prima. Ook de bataling verloop vertrouwd en correct. Dank je wel!!!
In de ochtend besteld en in de middag meteen een prachtige bos met het gekozen kaartje geleverd. Top service van fleurop!
Hele goede service . Ik bestelde op een vrij laat moment , paar minuten voordat het nog kon . En toch dezelfde dag nog bezorgt. Uitstekend dus . Een prachtige bos bloemen .
Het bezorgde boeket is mooi, maar ik vind €25 te veel voor wat het is. Daarbij schrok ik van de bezorgkosten van maar liefst €6,95!
makkelijk te bestellen en binnen een dag afgeleverd. top!
Mooie bos bloemen, snelle levering en duidelijk wanneer de bloemen worden bezorgd!
Het is een zeer groot , mooi en goed verzorgd boeket . Mijn zus kon dit hele grote boeket niet in één vaas kwijt !
Wat een mooie review, Jeannette. Dankjewel daarvoor! Heel erg leuk om te lezen dat je bestelling zo'n succes was. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Fijn dat deze service er is in een tijd dat fysieke aanwezigheid soms niet mogelijk is. Tevreden.
Mooie bloemen
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire