Fijn dat deze service er is in een tijd dat fysieke aanwezigheid soms niet mogelijk is. Tevreden.
Mooie bloemen
Binnen een paar uur stond het boeket al op tafel!
De website is uitstekend en de bezorging is goed geregeld.
De bestelling en levering zijn voor mij ruimschoots tegemoet gekomen aan mijn verwachtingen.
Alles goed en snel geregeld! Mooi boeket
Mijn dochter kwam s avonds thuis en vond een prachtig boeket op tafel. Dank je wel pap, daar doe je het als vader voor!
Mooi boeket, goede communicatie over levering. Mooi op tijd geleverd. Jarige was er blij mee.
Bont geplukt (groot). Ontvanger vond het een 'prachtige bos'. Besteld en zelfde middag al bezorgd :-)
Altijd mooie bloemen, goede service en snelle levering. Alleen het schrijven van een kaartje is heel gebruikersonvriendelijk en niet meer van deze tijd. Als dat zou worden aangepast zou ik altijd bij Fleurop bestellen.
Hoi Hilde, Dankjewel voor je positieve review. We nemen je feedback over het maken van een kaartje mee in onze kwaliteitscontrole. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Het was een leuk boeketje.en verse bloemen waarmee is me ouders had verast.doordat de plaatselijke bloemenwinkel het kon leveren was het best snel geleverd.
goede keuze in bloemen en goede service.
Prachtige bloemen!! Mijn vrouw was er erg blij mee.
Snel geregeld, en goede terugkoppeling na de bezorging
Afgelopen week ontving ik een bos die er compleet anders uit zag dan gehoopt. Ipv een groot boeket met rozen ontving ik alleen maar rozen. Hierover heb ik een klacht gestuurd. De volgende dag belde de bloemist dat hij had gehoord over de klacht. Maar geen reactie meer ontvangen van Fleurop! Daar baal ik van. Het probleem van afgelopen week was veroorzaakt door Fleurop. De partij die nu niet thuis geeft en doorschuift naar een ander !
Reden van bestellen was de mogelijk naderhand via faktuur te betalen, geen gedoe met accounts. Alles duidelijk en bezorging was goed.
I especially appreciate the ability to pay by iDeal for international orders; other sites require a credit card booking. Thanks!
Makkelijk te regelen en prima verzorgd verder door Fleurop!
Ik ga de volgende boeketten bij Fleurop bestellen
Prima boeket en bezorging! Minpunt dat ik met bestelling op vrijdag en bezorging op dinsdag het kaartje niet meer kom aanpassen!
Hoi Maria, Dankjewel voor je positieve review. Helaas is het niet mogelijk de indeling van de tekst te wijzigen. We hopen dat de boodschap zo toch is overgekomen. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Een vriend van ons is afgelopen maandag overleden. In Frankrijk. Maandagavond om 20.00 u heb ik een bestelling geplaatst. En al de volgende dag werd er een mooi boeket gebracht. Fijn dat het zo snel en goed kan. Bedankt. Nel
Hoi Nel, Allereerst gecondoleerd met het verlies van jullie vriend. We zijn blij dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Dankjewel voor je positieve feedback. Vriendelijke groet, Sabrina Team Fleurop
Wij bestellen smorgens als kado een bos bloemen, smiddags al bezorgd en dat helemaal aan de andere kant van Nederland De kwaliteit is uitstekend. Iedereen blij Dankuwel fleurig weer voor deze keer
Dankjewel voor je mooie review, Anne! Erg leuk om te lezen dat iedereen blij is. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Netjes en snel bezorgd
Ik kwam in de ochtend op het idee om een boeket te laten bezorgen bij mijn zieke zus. Al snel een keuze gemaakt en eigenlijk verwachtte ik dat het pas de volgende dag bezorgd zou worden. Tot mijn grote verbazing werd het dezelfde dag nog bij haar geleverd. Zij blij en ik ook.
Boeket besteld voor mijn zus haar verjaardag van 30,00 op het plaatje zag het er mooi uit, mijn zus schrok dat ze het boeket kreeg er zaten maar 8 bloemen in waarvan 2 geknakt en 1 verlept de rest was alleen maar groen er zaten ook hele korte takken groen tussen terwijl de bloemen lang waren mijn zus had de indruk dat het een bij elkaar geraapt zooitje was, voor 30,00 + 7,95 verzendkosten vind ik dat schandalig!!!!
Hi Jenny, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bestelling niet naar wens is uitgevoerd. Helaas heb je geen foto van het boeket waardoor wij deze niet hebben kunnen beoordelen. Jammer dat je niet akkoord bent gegaan met onze tegemoetkoming. Fleurige groet, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire