Positief

Mooi boeket bloemen, fijne bezorging. Alleen aan de dure kant.

Prima service en kwaliteit

Het boeket was precies zoals op de website stond aangegeven. Prachtig! Dankzij de vlotte bezorging kreeg mijn zwager, voor wie het bestemd was, tien minuten nadat hij was opgenomen in het verpleeghuis het boeket op z'n kamer. Een warm welkom! Alle lof!!

• Boeket

Niet goedkoop maar wel effecient

Goede kwaliteit en goede service

snelle levering van prachtig boeket

snelle levering van prachtig boeket

• Boeket

Mooi boeket en keurig verzorgt

Fantastisch!

Super service! En die kaart zelf maken is leuk :)

prima en snelle service

geen aanvulling

Top en snel

Top en snel

• Boeket

Alles goed geregeld bij Flora, maar het bezorgde boeket stond niet in verhouding tot de totaalprijs.

Ik kreeg de boeketfoto (foto heb ik helaas niet meer) digitaal toegestuurd van de ontvanger. Het is natuurlijk subjectief, maar ik vond het maar een miezerig bosje ten opzichte van het totaalbedrag dat ik had overgemaakt. Ik zal dan ook niet snel weer op deze manier een bos bloemen bij iemand laten bezorgen.

• Boeket

Mooie bloemen, dezelfde dag nog geleverd.

• Boeket

Snelle service en prachtig boeket

Het is fijn dat je op zo'n korte termijn een boeket kunt bestellen. Soms is dat nodig om iemand een hart onder de riem te steken. En volgens de verraste ontvanger was het een prachtig boeket, dus missie geslaagd!

gewoon goed

top

Prijzig

Prima uitgevoerd maar erg duur voor het geleverde.

• Boeket

Makkelijke bestelling en bezorging, maar het boeket voor 41 euro viel ons een beetje tegen.

Misbruik van de situatie

Ik heb een bos bloemen besteld voor levering in België, dat gebeurt ongezien op basis van een foto. Bij levering blijkt dat er oude bloemen gebruikt zijn. Rozen die al ver openstaan etc. Dat was nooit geaccepteerd bij een bos bloemen die ter plaatsen wordt opgemaakt. spijtig

Super!!!

Smorgens heb ik mijn boeket besteld en was de zelfde dag nog geleverd!!! Bloemen waren van goede kwaliteit top

• Boeket

Bezorging was goed, grootte bos wat miniem

Voor een bedrag van €70 had ik een bijzonderdere bos verwacht. En wat apart dat ik deze review alleen kan plaatsen als ik akkoord ga met het vermelden van al mijn persoonsgegevens….

• Boeket

Mooie bos en snel geleverd.

Prachtige bos bloemen!

Wederom is er een prachtige bos bloemen bezorgd bij mijn lief. Van uitzoeken tot bezorgen: alles top geregeld.

Geweldig.

Er was iets niet helemaal goed gegaan Maar super snel en correct opgelost.

• Boeket

Eindelijk een bos die meer dan voldoet aan de beschrijving

Letterlijk: eindelijk eens een bos waar de werkelijkheid het plaatje en beschrijving overtreft. Ben vaak teleurgesteld als ik geleverde bloemen in werkelijkheid zie. Bijna altijd veel minder mooi en kleiner dan voorgespiegeld. Dit keer niet, hoera! Overigens was dat de reden dat ik wisselde van dienst. Fleur op wordt nu een blijvertje!

• Boeket

De bloemen van Fleurop, fleuren op!

Door de bezorging van een prachtige, middelgrote bos tulpen, heb ik iemand echt opgefleurd! De bloemen waren vers en keurig afgeleverd op het opgegeven adres. De kleuren waren schitterend en afwisselend. Ook namens de ontvanger, Fleurop bedankt voor de goede service en prachtige bloemen!

Een mooi stuk

Het was een mooi stuk erg bedankt

Mooi boeket

Het bestelde boeket was op tijd geleverd

• Boeket

Goede levering, boeket valt tegen.

Het leveren van het boeket was prima alleen het boeket zelf viel enorm tegen. Voor 19 euro mag je best en beter boeket afleveren. Daarnaast heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd met deze klacht, helaas nog niks terug ontvangen. Siert Fleurop niet!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire