Mooi dat het in een dag geregeld kan zijn

• Boeket

U moet dit niet verplichten

Prijzig maar veel keuze

Prijzig maar veel keuze. Bij de maten van de boeketten kon ik niet uit opmaken wat, hoeveel het verschil was. De foto's zijn gelijk. Ook had ik wel graag een bevestiging gehad als het boeket is afgeleverd. Was ik nu onzeker over en ik kan moeilijk zelf bellen naar de ontvanger, dan is de verrassing weg. Over bezorging en het boeket zelf kan ik geen beoordeling geven, dat is aan de ontvanger.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Eenvoudig te bestellen, op tijd een verzorgd boeket afgeleverd

De website van Fleurop is overzichtelijk en een bestelling is zeer gemakkelijk te plaatsen. Overigens een ervaring die ik al jaren heb. Van de foto's die ik ontvangen heb, kan ik alleen maar vaststellen, dat er een mooi en verzorgd boeket is afgeleverd, én - even belangrijk - op tijd!

Prima assortiment & bestelling

Prima assortiment & bestelling

Mooie bos

Makkelijke website en prachtige bloemen die lang staan.

Prima afhandeling van bestelling

Mooi boeket, keurig op gevraagde dagdeel bezorgd.

Acceptabel

Had om rode, roze en blauwe bloemen gevraagd maar kreeg vnl. rood en paars. Daardoor werd het een nogal donker dus somber boeket.

Mooi en kleur rijk.

Mooi rouwboeket, keurig op tijd bezorgd.

Snel en prachtig

11.30 op een zaterdag bestelled en en paar uurtjes later bezorged. Maar niet minder mooi. Veel opties.

• Boeket

Gemakkelijke bestelling en netjes snel geleverd.

Super makkelijk!

Alles precies zoals het werd beloofd. Geen account nodig, alles simpel en correct. Bedankt.

Mooi boeket

Bloemen die nog open moesten gaan dus mooi boeket

Goede en overzichtelijke website

Top fleurop!! Perfecte levering. Gaat zo doort =)

Altijd goed1

Ik maak er een paar keer per jaar gebruik van, en nog nooit een negatieve reactie gehad!

Prachtig boeket

Keurige snelle levering en mooi bos

• Boeket

Dit is de tweede keer dat ik een boeket bestel voor een goede -oude- vriend [97] en Arnhem veteraan. Het is een prachtig boeket geworden en hij was er heel blij mee. De volgende keer ga ik zeker weer een boeket bestellen.

Bloemen zijn niet bezorgd

Ik heb op zaterdag voor 12 uur besteld. De bloemen zouden dezelfde dag nog worden bezorgd. Helaas is dit niet gebeurden werd ik hier ook niet over ingelicht.

Goed gedaan!

Ik bedacht 's ochtends om een bloemetje te sturen; een paar uur later was het bloemetje er ook al! Super fijn en zeer goede service zo!

Gemakkelijk en snel

Makkelijke website en heel snel geregeld vanuit je luie stoel ! Supper !

Zéér tevreden

In mijn geval moest er een rouwboeket worden afgeleverd aan de andere kant van het land. Ik werd gebeld dat het niet ging lukken omdat het uitvaartcentrum gesloten was. Na het vermelden van de openingstijden werd er door Fleurop wederom contact opgenomen met de bloemist zodat het boeket alsnog afgeleverd kon worden. Tevens werd ik gebeld ter bevestiging. Na aflevering kreeg ik een email dat dit alsnog gelukt was. Zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van Fleurop.

• Boeket N.v.t.

Altijd een mooi boeket in huis.

Nooit problemen gehad met Fleurop. Bezorgen altijd netjes en ze hebben fantastische boeketten. Meer dan tevreden.

• Boeket

Mooi boeket, makkelijk besteld, goed afgeleverd.

Makkelijk te bestellen en betalen, mooi boeket en op de juiste dag afgeleverd.

Vriendelijk., overzichtelijk

Bloemen laten bezorgen in de Uk was prima te doen. Goede service. Het ging om een rouwkrans die bij een crematorium zou worden afgeleverd. Jammer is dat ik daar geen bevestiging van kreeg. Een foto van de krans, gemaakt door de Engelse collega bloemist zou heel prettig zijn geweest. Tot op heden weet ik niet of het bloemstuk op de juiste tijd en plaats is bezorgd en of de boodschap erbij goed is overgenomen. Ik wil dit bij de nabestaanden ook niet gaan vragen. Ik heb de bezorging en het boeket dus om die reden laag beoordeeld; ik weet het gewoon niet.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire