Mooi boeket, makkelijk besteld, goed afgeleverd.

Makkelijk te bestellen en betalen, mooi boeket en op de juiste dag afgeleverd.

Vriendelijk., overzichtelijk

Bloemen laten bezorgen in de Uk was prima te doen. Goede service. Het ging om een rouwkrans die bij een crematorium zou worden afgeleverd. Jammer is dat ik daar geen bevestiging van kreeg. Een foto van de krans, gemaakt door de Engelse collega bloemist zou heel prettig zijn geweest. Tot op heden weet ik niet of het bloemstuk op de juiste tijd en plaats is bezorgd en of de boodschap erbij goed is overgenomen. Ik wil dit bij de nabestaanden ook niet gaan vragen. Ik heb de bezorging en het boeket dus om die reden laag beoordeeld; ik weet het gewoon niet.

• Boeket

Die Blumen waren sehr schön.

Es hat alles gut funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

TOP service

Last minute bestelling werd nog op dezelfde dag afgeleverd. TOP!

• Boeket

Mooi verzorgd en op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen, goede website.

• Boeket

makkelijk, maar mis terugkoppeling aflevering

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen. zou alleen een terugkoppeling op prijs stellen dat de bloemen ook zijn afgeleverd bij onze klant. of soort track en trace.

• Boeket

Prachtig boeket op tijd geleverd!

Makkelijk bestellen, goede service.

• Boeket

Prachtige bos, heeft lang gestaan en op tijd bezorgd!

Alles is perfect gegaan, bezorging op tijd, mooie bos en de bloemen hebben (zeker voor Engelse begrippen) erg lang gestaan. Zeker aan te bevelen!

Teleurstellend

De bossen die ik besteld hebben met bezorging in het buitenland waren prijzig. Dan verwacht je in ieder geval een goede service en dat de bloemen die je besteld kloppen met de foto’s. Dat was niet het geval: Ik had twee verschillende bossen besteld voor hetzelfde adres en moest daarom twee keer voor de bezorging betalen. Uiteindelijk waren de bloemen helemaal identiek; allebei met roze en paarse tinten, terwijl ik voor de ene had gekozen voor geeltinten. Het zou niet mogen kunnen!

Ontevreden

Heb van de ontvanger begrepen dat ze na een weekend weg op zondagavond de bloemen voor de deur aantrof. Bezorg datum was vrijdag. Ik vind dit persoonlijk niet OK, zeker niet met de storm die op komst was. Vreemde gang van zaken en ik verwacht eigenlijk wel een vervolg vanuit Fleurop. Note: ik wil niet dat de ontvanger hier lastig mee gevallen wordt, maar wel de bloemist die dit gedaan heeft. Ontvang graag een terugkoppeling.

Erg goed geregeld

Prachtig boeket eenvoudig besteld snel bezorgd

• Boeket

Prachtige bloemen; prima bezorging!

Prachtig boeket; prima bezorging.

Top boeket!

Het bestellen van de kaart en boeket was snel gedaan. Al eerder bloemen bij Fleurop besteld. Ik heb gehoord van de ontvanger, dat het er heel mooi uitzag. Fleurop, een aanrader!

• Boeket

Very happy with the good service and fast answer to my question.

Loved the large choice of of bouquets available and that it was so easy to send from distant Tasmania to my favourite auntie. She was totally surprised! I will confidently recommend Fleurop to any future customers. Again, thank you!

positief

Leuke en eenvoudige opzet van de webwinkel eenvoudig te bestellen en verder af te handelen

• Boeket

Mijn boeketj is twee dagen te laat bezorgd

Woensdag bloemen besteld. Donderdag gebeld om te vragen waar het boeket bleef. Het kon pas vrijdagochtend bezorgd worden. Het boeket is uiteindelijk vrijdag na 13 u bezorgd. Bij wijze van tegemoetkoming kreeg ik de bezorgkosten terug. Daar moest ik wel zelf om vragen. Kortom; laatste keer Fleurop. Niet betrouwbaar en geen goed gevoel bij klachtafhandeling. Heel jammer.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Ontvang was heel blij, daar ging het om

Mooie producten slechte bezorging

Mijn eerste en ik denk de laatste ervaring met Fleurop is dat de producten er mooi zijn maar… de bezorging is belabberd , wie verwacht er nog na 21:00 uur dat er nog iets bezorgd wordt. Dan is de feestdag al bijna ten einde terwijl er ruim op tijd voor 50 euro is besteed en besteld.

• Boeket

Prima op tijd en prima boeket

Super geregeld

Super goed geregeld en een snelle en goede levering. Hier zal ik zeker vaker gebruik van gaan maken.

Snelle en goede service

Even bang dat de bos bloemen te laat zou komen. Middels Whatsapp contact opgenomen waarna medewerker mij prefect heeft geholpen en kon beloven dat het boeket geleverd zou worden.

• Boeket

Niet leuk als je bloemen met je verjaardag krijgt en je weet niet van wie

Mijn plaatselijke bloemist gaf de bestelling inclusief een kaartje met tekst en mijn naam door aan een bloemist in Amsterdam die de bloemen bezorgde zonder dat kaartje bij zat. Toen ik daar later achter kwam gaf mijn plaatselijke bloemist de volgende reactie: "Het spijt me te horen dat uw bestelling, die ik zorgvuldig met alle gegevens heb doorgegeven aan een collega in Amsterdam, niet goed door hem is afgehandeld. Uiteraard heb ik contact met hem opgenomen. Ik kreeg een ‘vrij onverschillige’ collega aan de telefoon aan wie ik zeker nooit meer een order door zal geven! Volgens hem moest het kaartje er gewoon aanzitten maar dat zou hij nog wel nakijken. Over de bevestiging via de mail heb ik contact opgenomen met Fleurop. Deze wordt normaliter automatisch verzonden zodra een bestelling is afgemeld. Omdat de bloemist in Amsterdam dit uitbesteedt aan een bezorgservice die voor meerdere bloemisten rijdt, kunnen de orders niet direct correct afgemeld worden volgens de bloemist. Dit is wel verplicht voor alle aangesloten Fleurop bloemisten en Fleurop zal hierover contact opnemen met de betreffende collega. Ik vind het echt vervelend dat het deze keer niet naar uw tevredenheid was. We proberen alle orders via Fleurop zorgvuldig uit te voeren. Mijn plaatselijke bloemist heeft hart voor haar zaak. Maar zo ontloopt Fleurop als organisatie wel haar eigen verantwoordelijkheid! Dan wentel je te gemakkelijk een foutje af op de klant.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Fijn dat ik zo iemand blij kan maken.

Prettig dat ik op elk tijdstip iets kan bestellen.

Het leek geen seizoensboeket

Verwacht bij een seizoensboeket dat er (nu) voorjaarsbloemen zouden zijn gebruikt. Dat was niet zo, jammer

• Boeket

De ontvanger was er blij mee.

Ik vond het aanbod mooi. Het boeket is op tijd aangekomen.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire