Prima service. Makkelijk te bestellen on line, op tijd, en prachtig boeket.

Prima service. Makkelijk te bestellen on line, op tijd, en prachtig boeket.

Uitstekend!

De keuze is groot, en het boeket is prachtig. Ik vind de website fijn, het bestellen gemakkelijk en ik weet zeker dat de ontvanger een mooi boeket krijgt. Ook de kaartjes die je kunt bestellen zijn super leuk, mooie vormgeving en veel keuze. Ik bestel voortaan bij Fleurop!

Positief

Positief. Voldoende keuze mogelijkheden. Goede informatiebij bezorging.

goede service

graag minimaal een dagdeel opgeven bij bezorging 1

Bloemen zijn binnen 2 dagen dood

Ik had de bloemen dinsdag ontvangen, netjes zoals het hoor in het water gezet ook natuurlijk met de meegeleverde zakje gedaan. Maar het mag niet baten de bloemen zijn binnen 2 dagen gaan hangen en kan ze nu weggooien. Voor €60 mag je wel meer kwaliteit verwachten. Ik ben zo teleurgesteld dat ik hier nooit meer iets ga bestellen. Ps. Maak absoluut geen zelf gemaakte kaart, het is gewoon een dik A4 wat je makkelijk zelf kan doen en niet achtelijk €4 hoeft te betalen.

• Boeket

Mooie bloemen, moest worden opgehaald

Het waren mooie bloemen, maar bij niet thuis geen nieuwe poging of afleveren bij de buren. Maar bloemen koetsen worden opgehaald. Het was voor ziekte en voor de prijs vind ik dat een nieuwe pogi g op zijn plaats is

• Boeket

Goede ervaring met Fleurop, mooie boeket kreeg ik teruggekoppeld

Superservice

• Boeket

Zekerheid dat het goed is

Mooie bos bloemen geleverd volgens afspraak, betrouwbaar!

• Boeket

Top en snelle levering in Spanje

Ondanks dat het adres niet voorkomt in het register en alleen via Google hebben ze toch het mooie boeket bloemen kunnen leveren

• Boeket

Snelle verwerking van een prachtig boeket incl. kaart

De ontvanger bedankte echt voor een PRACHTIG boeket, die een dag later al was bezorgd.

Viel wat tegen

Ik had een boeket en een fles cava besteld dat werd netjes al de volgende ochtend bezorgd! Ik kreeg van de ontvanger een foto doorgestuurd en ikzelf was wel teleurgesteld dat de kleur van het boeket opeens veranderd was naar gele bloemen ipv wat op het bestelde plaatje stond. Ik vind geel echt niet mooi voor bloemen, hadden ze misschien even door kunnen geven dat het een andere kleur zou worden? (of alternatief aanbieden) En misschien ook handig het formaat van de fles cava erbij te zetten? Er stond wel erg weinig info bij. Al met al weinig spectaculair ....

• Boeket

Kwaliteit en snelheid, zoals je van Fleurop verwacht!

Geweldige service, snel geleverd, prachtige bloemen!

ALLES NAAR WENS!

EEN MOOI BOEKET BESTELD. VOLGENS DE ONTANGER EEN SCHITTEREND BOEKET! AAN DE FOTO TE ZIEN WAS ER DIK MEE EENS......... MIJN COMLIMENTEN!

• Boeket

Fijn dat je een bloemetje kunt laten bezorgen als je zelf niet in de gelegenheid bent.

Het was service dat wij werden gebeld om te vragen of de naam van de afzender van het boeket mocht worden doorgegeven aan de ontvanger, ik was inderdaad vergeten onze namen te vermelden. Dank!

Top!!!

Supersnel geregeld en degene die het boeket ontving was laaiend enthousiast. Een prachtig boeket!

• Boeket

Mooi boeket en correct bezorgd

• Boeket

Grote bos prachtige bloemen, en dezelfde dag geleverd

Grote bos prachtige bloemen, en dezelfde dag geleverd samen met de bonbons. Top service Bedankt

• Boeket

Mooi product, maar dag te laat geleverd

Ik kreeg deze keer geen leveringsbevestiging van Fleurop, en begreep van de ontvanger dat ze het een dag na de op de bestelbevestiging genoemde dag had ontvangen. Dus na haar verjaardag...

• Boeket N.v.t.

Redelijk

Mooi bosje zoals besteld alleen een dag te vroeg afgeleverd.

• Boeket

Keurig geregeld en snel !

Super service

Mooi boeket en op tijd geleverd

Correte levering!

In 1e instantie was de ontvanger niet thuis, dan wordt het boeket niet zomaar afgegeven bij de buren maar is er een 2de aflevermoment, heel fijn!

uitstekende service

online bestellen, snel geleverd en een blije ontvanger

geleverd wat gevraagd is

alles is goed gegaan

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire