Minimaal hoe het boeket eruit zag

Wel heel weinig bloemen voor zo’n groot bedrag €24,95 vind de prijs niet in verhouding staan met grote boeket

Prachtig!

Online een boeket bestellen vind ik toch een dingetje. Zijn de bloemen vers, is het boeket mooi en groot genoeg, kortom krijg je waar voor je geld. Het boeket wat ik via Fleurop heb besteld was werkelijk prachtig! De bloemen waren super vers en mooi en royaal samengesteld. Van de ontvangers kregen we een foto van het boeket en een dankbare en enthousiaste reactie. Mijn twijfels om online je boeket te bestellen zijn hiermee verdwenen!

Betrouwbaar

Doen altijd wat ze beloven!. Misschien goed om voorkeur aan te geven met leveringstijden, ochtend/ middag/avond

Super service

Zwager kwam na 4 maanden uit het ZH Bloemen sturen nog op de zaterdag Service bij jullie lukte dat Toppie Geweldig Hartelijk dank

Schitterend Boeket

Ik heb een foto gezien van het boeket dat ik gestuurd heb, prachtig. Echt bijzonder mooi!

Erg goede ervaring

Gemakkelijk en snel enprachtig verassings boeket

• Boeket

Prachtig boeket en snelle service

Ruime keuze en fijn dat er een kaart bij gekozen kan worden

• Boeket

Bestellen en op tijd bezorgd int buitenland was goed!

Alleen had ik niet verwacht dat t boeket tulpen kleiner was dan ik gevraagd had. Toen waren ze ook n beetje uitgebloeid. Ik heb ook veel voor betaald, dus twijfel wel n beetje of het goed was.

• Boeket

Mooi boeket gaven de ontvangers aan

Te vreden tot heden

Snelle reactie en levering en ook de tijd dag aangeven met vriendelijke groet A.E.Lapre

• Boeket

Plukboeket besteld, veel en veel te veel groen

Echt niet blij met wat er bezorgd is. Ik had een plukboeket besteld en het is een boeket met een en al groen, totaal niet wat er op het plaatje stond en wat ook zeker niet hoort in een plukboeket

Wel duur

Gemak vanuit je huis

Vind het boeket aan de magere kant voor de prijs die er voor betaald is

Een uitstekende ervaring

Sinds ik bloemenbestel ij Fleurop voor mijn Russische echtgenote uit St.Petersburg wil ik geen andere leverancier hebben voor bloemen die ik bestel voor haar. Alles is altijd voortreffelijk geregeld. Dus ga zo door met uw werkwijze........

Snelle en correcte levering

Prijs en boeket staan lang niet in verhouding. Gróót boeket besteld. (ontvanger foto gestuurd) De grootte van het boeket viel erg tegen voor de prijs totaal ca. € 42,00. (met kaartje!)

• Boeket

De bloemen waren mooi en op tijd bezorgd

Voor het eerst bloemen laten bezorgen vanuit Nederland in Canada. Hetvwerkte perfect.

Prima verzorgd

Niks aan toe te voegen. Ben erg tevreden.

• Boeket

Het was de eerste keer dat ik via Fleurop een bloemetje bestelde en het is mij prima bevallen. Mijn schoonzusje was er ontzettend blij mee. Echt een voorjaarsboeket. Zeker na een weekend regen. Heerlijk het voorjaar in huis voor haar 80 ste verjaardag. Fijne dag.

Klasse

Uiteindelijk een mooie manier om iemand te verrassen.

• Bezorging N.v.t.

Mooi boeket

Leuk gevarieerd boeket met verschillende kleuren. Vlotte bezorging.

Correct

Snelle en adequate afhandeling.

matig

LS, Kreeg i.p.v. de besteld viertakker orchidee, zoals op jullie site getoond, een tweetakker; op zich mooi, maar bij AH kost dat € 6,-. Het is daarmee dus wel een erg duur plantje. Mooie viertakker was het wel waard geweest, maar dit is onder de maat. Vriendelijke groet P. Ilmer

Rouwboeket buiten proporties duur

De bloemen waren mooi, de bezorging keurig op tijd. Maar 145 euro voor een rouwboeket was echt veel te veel voor wat we bij aankomst zagen liggen (ik schaamde me er zelfs voor).

• Boeket

een goede en snelle levering van mooie bloemen

ik kan niets anders zeggen dan; Prima

Handig

Super geregeld

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire