Er wordt gedaan, wat er verwacht wordt
Top geregeld.
Ik bestel altijd via Fleurop maar dit keer een erg fijne ervaring. Had de verkeerde datum ingevuld. Had vrijdag 28 januari in de middag besteld en vroeg of het nog voor 12 uur bezorgd kon worden. Een oplettende medewerker van Fleurop zag dit en belde mij op om te informeren of dit klopte. Dat deed ze goed want de bloemen moesten op de 29 ste bezorgd worden. Dus fout direct hersteld. Vond ik heel fijn.
Mooi boeket, snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
Snel geleverd, maar niet volgens onze tijdafspraak. Ik verzocht om na 16.00 uur de bloemen te leveren, maar dat was al rond half 3. Gelukkig was er iemand thuis om de bloemen in ontvangst te nemen. Ik had het gevoel om maar beter geen bijzonderheden te melden aangezien er toch niet aan mijn verzoek werd voldaan. Voor het overige, snel geleverd en het boeket was mooi. Prijs, kwaliteit: alles wordt duurder.
Beste Gerard, Dank je wel voor je beoordeling. Helaas kun je geen bezorgtijdstip doorgeven, zoals bij ons op de website staat geschreven. De bloemisten proberen altijd rekening te houden met de erbij vermelde opmerkingen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Maar als je opmerkingen hebt voor de bloemist mag je die er altijd bij vermelden ;-), dan kan de bloemist er proberen rekening mee te houden. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Groetjes team Fleurop
Ik had een boeket online besteld voor €32,50. Komen er diverse kosten overheen zoals een klein kaartje en bezorgkosten . Totaal €42,- Het bosje bloemen was voor €32,50 veel te klein, wanneer ik dit vergelijk met mijn eigen bloemist in ons dorp. Ik begrijp nu wel waarom zij niet aangesloten willen zijn bij Fleurop. Geeft alleen maar een slechte naam.
Ik heb zowel ervaring met het ontvangen als het laten verzenden van bloemen. In beide gevallen worden kwalitatief goede bloemen en mooie boeketten geleverd .
Super service. Mooi boeket
Ik had voor mijn moeder een bos bloemen met vaas en chocolade besteld. Ze is wat slecht ter been dus ik vroeg of de bezorger de vaas met bloemen binnen kon zetten. Als dat niet mogelijk was, alle begrip. Die middag had ik een blije moeder aan de telefoon. Bedankt voor de prachtige bos bloemen en de bezorger had hem binnen op tafel gezet :-). Super!
Prachtig boeket in leuke vaas met een nette verpakking en chocola. Ook het kaartje zag er prima uit. Alles keurig op tijd bezorgt, zelfs op alternatieve adres. Zeker een aanrader !!
Super goede service en goede communicatie. Bedankt
Prachtig boeket, nog mooier als op de foto
Ruim een week van te voren een boeket besteld, op de dag van bezorging niks bezorgd. Ik de dag erop gebeld is iets mis gegaan door de Corona dag erop zoude ze het in de ochtend leveren. Niks ontvangen na hoop gebel werd het eind middag bezorgd. Met een excuus plantje van de bloemist! Fijn dat het alsnog bezorgd is maar wel dagen te laat
Hi Lisa, Wat super vervelend, excuses! Fijn dat het inmiddels is geleverd met een excuus plantje erbij, maar de wijze waarop is natuurlijk niet de bedoeling. Klantenservice Fleurop.
Het boeket werd bezorgd met voldoende water in de leuke doos/vaas. De bloemen staan nog steeds erg mooi, mijn man als bloemengek is er blij mee en we hopen dat we nog veel bloemen via Fleurop ontvangen. Met vriendelijke groet (en stilletjes hopend op dat gratis boeket) Zeg ik bedankt voor die mooie bloemen Lida Knevel Zonnelaan 47 1443AG Purmerend [email protected]
Er is een mooi boeket afgeleverd
Een goede ervaringen
mooie bos geleverd
De bloemenkrans voor mijn lieve overleden tante in de USA was een perfecte kopie van de krans die ik had besteld . Een familielid had er een foto van gemaakt op de uitvaart. Heel erg Bedankt hiervoor.
Duidelijke website en snelle levering! Echter de prijs is mij tegengevallen. Ik had toch een wat groter boeket verwacht voor die prijs.
Voor sommige mensen zijn bloemen echt fantastisch, zeker met een beer erbij. Avond bestelling , vlotte levering volgende ochtend , iemand heel blij , perfect. Nouja misschien prijzig voor sommigen maar opties zijn goed denk.
Duidelijke site, makkelijk in te vullen, mooie boeketten. Handig en snel iemand kunnen verrassen met een mooi boeket.
Super snelle levering en mooi boeket
De bloemen blijven lang goed
Prima kwaliteit bloemen, service is ook goed, levering volgens afspraak en op korte termijn mogelijk, helaas wel erg duur
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire