Bestel tulpen boeket voor € 42 + € 9 kosten. ten eerste niet op aangegeven dag bezorgt (dag later) ten tweede. word er een tulpenboeket bezorgt 9 tulpen met wat takjes. Beschamend voor woorden. Krijg een krijg een credit van € 16 blijft er nog altijd een €26 over voor een boeket van 9 tulpen met wat takjes. Hou hier geen goed gevoel aan over. Ik ken fleurop al meer dan 47 jaar maar dit is beschamend en en zou ik als organisatie niet trots op zijn. Groet een teleurgestelde klant. Ron Plaizier
Het boeket werd prima op tijd afgeleverd en onze dochter was blij. We kregen een foto en het boeket was niet lelijk. Teven hou ik rekening ermee dat de foto van onze dochter uit een minder gunstige hoek en met slecht licht opgenomen werd. Maar we denken dat het geleverde boeket niet de uitbundige bloemenpracht met vele warmgele en oranje tinten heeft die we voor onze dochter uitgezocht hadden. Ik wil zeker niet de bloemist een zware tijd bezorgen; de branche heeft het ook niet makkelijk. Ook wil ik geen geld terug, maar liefst bijdragen aan een oplossing. Het is namelijk niet de eerste keer dat de boeketten stukken minder fleurig geleverd werden dan besteld. Het gebeurd heel regelmatig, ook bij leveringen in andere landen. Suggesties: - realistischere foto`s plaatsen - meer conformiteit te eisen. Als iemand de benodigde bloemen niet in huis heeft is het voor mij als klant beter, even een belletje te krijgen om dit af te stemmen, of dat de opdracht aan iemand anders doorgegeven wordt. Is bedoeld als constructieve kritiek. (Als ik hieronder aangeef: aanbevelen "Nee", dan wil ik hier nuanceren: "onder voorbehoud". De service is verder betrouwbaar en stipt en doorgaans gaan de boeketten ook lang mee.) Vriendelijke groeten, Antje Keesmaat
Duidelijk, makkelijk, goed en mooi product met een blije ontvanger
Moeilijk om te kiezen zijn allemaal mooi en in verschiende prijsklassen Fijn, dat je zelf ook bericht krijgt, dat bezorgd is. Boeket is nog mooier San op de foto
Vlotte bezorging van een mooi boeket !
Vlotte afwikkeling op website
de ontvangster vond het een heel mooi boeket en toen ik de foto zag kon ik dat alleen maar beamen. werkelijk het geld meer dan waard.
Perfecte service toen bleek dat het beertje er niet bij zat, was heel snel opgelost, waarvoor hartelijke dank.
Een fantastisch mooi boeket voor mijn vrouw die vijftig is geworden. Vond het bijgesloten kaartje onpersoonlijk. Het kaartje was geprint met een kartelrandje. Aan de ene kant begrijp ik dat het voor de bloemist makkelijk is. Maar veelal zijn de boeketten persoonlijk, dan doet een geprint kaartje (in plaats van handgeschreven) afbreuk. Nog net geen vlag op een modderschuit, maar het zat er wel tegen aan.
Het boeket werd heel goed ontvangen , bloemen waren vers en hebben prachtig gestaan ontvangers waren erg blij.
Feestje in huis.
Mijn oom werd 80 en bezoek was vanwege Corona niet gewenst. Een groot boeket besteld met de mededeling voor de bezorger of ze goed afstand wilde houden i.v.m. de hoge leeftijd van de ontvanger. Dit is heel goed uitgevoerd. Mijn oom was daar blij mee en ook met het gigantische boeket.
Het boeket is goed bezorgd maar was wat betreft uitvoering ondermaats. Een klein iel boeket voor de prijs van een middel boeket en veel oude bloemen gebruikt die al na 1 dag in de vuilnisbak moesten. Eeg teleurstellend.
Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te lezen dat je bestelling niet naar wens is geweest. We hebben de klacht gelijk opgepakt en hopelijk is het naar tevredenheid opgelost. Wij gaan ervan uit je een volgende keer beter van dienst te zijn.
ik weet dat de bloemen duur zijn maar wat er is geleverd door de bloemist is schandalig. Ik kom zelf uit de bloemen familie, hebben in de familie ook bloemenzaken dus ik spreek uit ervaring. Jammer dat ze aan de andere kant van het land misbruik maken.
Snelle bezorging en erg mooi boeket
Snelle levering, goede follow up toen naam niet duidelijk was.
Makkelijke website, snel, duidelijk en kwaliteit
Bos bloemen laten bezorgen vanuit Nederland in Zwitserland waar mijn zus woont. 's Avonds besteld, volgende ochtend afgeleverd met felicitatiekaartje erbij.
Goede en snelle service.. werd ook goed geholpen in de app .. boeket was ook erg mooi gemaakt.. en mijn vrouw enorm blij .. daar gaat het uit eindelijk om
alles naar wens. goede Levering.
de vrouw was helemaal in der nopjes met dit boeket
Op het plaatje ziet het boeket er veel mooier uit. Heb altijd het idee dat het veel minder mooi is, als ik een fofo van de ontvanger ontvang.
Prima service! ‘S avonds besteld en sochtends om 10 uur al geleverd. Hele mooie bos! Blij mee :)
Al jaren ben ik klant van Fleurop. Een prima bedrijf met deskundige, vriendelijke en behulpzame medewerksters. Kortom een uitstekende service en een bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire