Snelle en correcte levering

Het boeket is prcies volgens afspraak geleverd Ik werd goed geïnformeerd over de bezorgtijd en het moment van afgifte. De ontvanger was erg blij met het mooie boeket.

Makkelijk bestellen, mooie kwaliteit

Eenvoudig bestellen. Goede keuze, leuke kaartjes erbij, bezorging was goed en er werd mooie kwaliteit geleverd (foto van maar ontvanger gekregen).

• Boeket

Zeer goed, de ontvanger plaatste zelfs een bericht op LinkedIn

Geweldig mooie bos bloemen ontvangen, bestelproces was snel

Prachtige bos

Mijn vrouw voelde zich jarig en verwend en dat was de bedoeling

• Boeket

Op tijd geleverd in Frankrijk, bouwset vlg afspraak. Wel heel duur!

• Boeket

Netjes op de afgesproken dag afgeleverd

Super fijn om iemand in het buitenland een bloemetje te kunnen sturen. Heel makkelijk en snel kunnen regelen.

Mooi boeket

lekker makkelijk om een bloemetje naar ver woonende vrienden te sturen

Geregeld

Alles is precies gegaan, zoals in de bestelling was geregeld. Ook respect gehouden met het feit dat t om n zeer ziek persoon ging en de afstand houden met corona. Men is erg aan het genieten van de bos

• Boeket

Goed zo als altijd. Verstuur boeketten naar binnen en buitenland via jullie altijd goed! en mocht er een keer iets zijn wordt het direct opgelost.

• Boeket

Top boeket, iemand heel blij kunnen verassen!

Ruime keuze en prima prijs.

• Boeket

Snelle bezorging, kwaliteit boeket valt tegen

Bloemen begonnen al de volgende dag uit te vallen

• Boeket

Het is allemaal weer keurig en snel verzorgd

Gemakkelijk, overzichtelijk, snel, netjes

• Boeket

Er is een met zorg samengesteld boeket mooi op tijd bezorgd!

Alles klopte: de bezorging van een prachtig boeket, met een kaartje met mijn persoonlijke tekst, op het juiste moment en juiste adres.

Veelste duur.

16 rozen en een kaart ruim 60 euro betaald. Vervolgens dien je een klacht en dan krijg je een voucher om te besteden bij fleurop zelf..... nooit dat ik ooit nog iets zou bestellen....**********.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Super gedaan, alles is toch in orde gekomen.

De bloemen waren besteld en er ging van alles mis. Telefoonnummer klopte niet. Maar ondanks alles toch het boeket bezorgd. Dank u wel voor alle zorgen.

Fantastisch!!

Mijn moeder was zeer verast dat ze een prachtig mooi boeket kreeg van haar zoon op haar 82 ste verjaardag, en had geen idee dat zondag besteld zelfs maandag zo snel geleverd kon worden , dus ook namens haar zeer bedankt voor de super mooie bloemen en zeer snelle verzending!! Greetz Joh@n de Vries.

Gewoon goed!!

Bezorgd zoals beloofd!! Mooie bos! Vertrouwd adres!

• Boeket

Keurig mooie bos op tijd geleverd

Super service!

Super service! Ik had een boeket besteld voor een vriendin met een kaartje waarbij ik de tekst achteraf wilde aanpassen. Het boeket bestelde ik op een zondagavond voor de volgende dag bezorging. Ik mailde zondagavond en gelijk de volgende ochtend kreeg ik een mail met wat de tekst moest worden. Dat is voor mij een hele goede en snelle service en het boeket wat super mooi! Zeker ga ik mijn bestellingen daar doen voortaan.

Altijd top luxe boeketten

Ik heb bloemen door Fleurop al drie keer besteld en ik ben er blij van elke keer. Pas op: hun boeketten zijn enorm!

geweldig

geweldig

Niet erg tevreden

Helaas bij deze bestelling niet erg tevreden over het verloop van de bestelling. Moest achter mijn bestelling aanbellen en het boeket was ook nog flut in mijn ogen. Maar volgens de bloemist waren de bloemen op het ogenblik erg duur en hij had ook moeite om rond te komen in deze tijden.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en mooie bloenen

• Boeket

Fleurop biedt een ruim assortiment en maakt het bestellen en laten bezorgen van een mooi geschenk heel makkelijk. Bij vragen zijn zij makkelijk te bereiken en reageren zij snel en vriendelijk. Het ontvangen boeket is erg mooi.

• Boeket

Goede spullen. Super makkelijk te bestellen..en goede service

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire