Keurig geholpen

De bestelling kon ik op het laatste moment nog wijzigen met uitstekende hulp.

• Boeket

Klantenservice was helaas niet goed

De bos bloemen was prachtig en de levering super snel. Normaliter erg goede ervaringen met Fleurop, dit keer spijtig genoeg niet. Helaas kreeg ik van de ontvanger te horen dat ze terug was gegaan naar de bloemenwinkel omdat ze wilde weten van wie de bos afkomstig was. Daar is ze niet vriendelijk te woord gestaan. Ook kwam de bloemiste er daar pas achter dat ze het kaartje was vergeten en de doos bonbons hadden ze niet afgeleverd. Als ze niet terug was gegaan, had ik dat dus voor niks besteld en nooit geweten. Jammer

• Boeket

Super snel bezorgd op het werk van mijn vriend! Hij blij, ik blij. Mooie bos! Bedankt!

• Boeket

Ver weg maar toch dichtbij

Ik woon in Australië en mijn beste vriendin haar moeder kwam thuis uit het ziekenhuis en haar vader werd 90. Zij zijn mij erg dierbaar en een bloemetje maakt ze erg blij. De eerste keer met Fleurop besteld en de beste bloemen tot nu toe. Dank jullie wel

• Boeket

Het boeket was met recht prachtig

Fijn aanbod en snel bezorgd. Mooi om vanuit corona quarantaine mijn vriendin te verrassen!

Gewoon TOP

• Bezorging N.v.t.

Makkelijke webshop

Makkelijke en overzichtelijke webshop en zeer snel bezorgd

• Boeket

Een mooi boeket en snelle levering

Mijn moeder en man zijn altijd op dezelfde dag jarig en nu bleek plots het weekend voor hun verjaardag dat mijn man corona had en in isolatie moest. Helaas heb ik dit jaar beide verjaardagen niet met ze kunnen vieren en moest ik op afstand ze toch in het zonnetje zetten. Dus heb ik fleurop gebruikt voor een bloemetje voor mijn moeder. Dankjewel fleurop voor het snelle handelen en de mooie verse bloemen. Zo fijn dat ik op jullie heb kunnen rekenen.

• Boeket

Boeket boven verwachting en stipte levering

Het boeket zag er werkelijk prachtig uit. Op de foto die ik van de ontvangster kreeg toegestuurd zag het er uit als een 17de-eeuws stilleven van een bekende meester. Volgende keer. Weer Fleurop,!

Gewoon perfect!

Gewoon perfect!

• Boeket

Excellent service with delivery time as promised

Order fulfilled precisely as promised but expensive compared with local flower shop delivery

Prachtige service

Ik vond het wat lastig mijn weg te vinden in het systeem van bestellen. Uiteindelijk heb ik het wel gevonden. Probleem was vooral bestellen in het buitenland.

gebruiksvriendelijk

Bestellen, makkelijk en snel

Fantastisch!!!!

Poosje geleden boeket ontvangen en deze heeft bijna 2wkn gestaan. Daarom besloten zelf ook via Fleurop te laten bezorgen.

• Boeket

Heel goed, mooie bloemen en keurig bezorgd.

Mooie bloemen en op tijd bezorgd.

Geweldig!

Mijn zus & zwager waren maandag 10 jaar getrouwd heb die dag een boeket bij jullie besteld en werd nog bezorgd op de zelfde dag

Helemaal goed!

De bloemen zijn op tijd afgeleverd en ook op het juiste adres! Prima, snel geregeld. Voor 14:00 besteld is ook daadwerkelijk dezelfde dag afgeleverd. Dank!

Prima geregeld

Makkelijk thuis on line boeket bestellen voor Spanje. Ze vonden het prachtig. Bedankt

topbloemen

Ik kreeg van de ontvanger en heel goed bericht dat het een prachtige bos was dus meer wil je niet als afzender toch?

Snel en efficient

Ook een moeilijk adres vlot en mooi verzorgd. Adresaanduiding in een verzorgingstehuis past niet in de adres regels

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket

Prima geregeld

Het boeket wat ik besteld had kwam prima overeen met wat ze kregen hebben,en dat helemaal aan de andere kant van de wereld.

• Boeket

Prima qua bloemen en bezorgen

Mooi boeket. Op tijd bezorgd

• Boeket

super, fantasties en zeer behulpzaam

Waarom, ik had een verkeerd adres opgegeven in engeland en toch is alles met behulp van de vriendelijke assistentes toch op de juiste plek aangekomen. Een dikke pluim voor het gehele team.

Goede snelle service

Makkelijke website. Goede correspondentie mbt de voortgang en een mooi bloemetje afgeleverd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire