Verkeerde bloemen bezorgd
Beste Ferdinand, Bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je ook een e-mail gestuurd hebt en dat wij inmiddels een reactie gestuurd hebben. Met vriendelijke groet, Carola. Team Fleurop.
Handige site met veel blormen om uit te kiezen, ideaal om met Ideal te betalen en nog geen 24 uur later is er een prachtige bos bloemen geleverd.
Een prachtige bos bloemen De kleuren die ik aangegeven had En mooie kwaliteit Top
Een prachtig boeket, met zorg samengesteld en op tijd geleverd.
Was zo geregeld en heel goed ontvangen
De website is helder en makkelijk
Beste Hennita, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je de website helder en makkelijk vindt. Dat horen we graag ;-). Groetjes team Fleurop
Makkelijke manier van bestellen en een goede terug koppeling.
Ik kreeg van de ontvanger een berichtje, bedankt met een foto! Zag er prachtig uit. Hoe het verpakt was als kado mag nog wel iets meer aandacht aan gegeven worden.
Fijne ervaring.
De bloemen zijn bezorgd door een heel vriendelijk personeel. Ze zijn super mooi en zien er ook heel vers en met aandacht aan besteed uit. Ik heb dit keer mijzelf verwend met een verrassingsboeket en mijn huis is nu helemaal opgefleurd.
Mooi boeket en optijd bezorgd.
Boeket op tijd bestels voor verjaardag dochter. Moest afgelopen vrijdag worden bezorgd. Mijn dochter heeft nig steeds niets ontvangen. Heel teleurstellend.
Beste Frea, Bedankt voor je beoordeling. We hebben je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Met vriendelijke groet, Lindy Fleurop
Mijn ervaring over het boeket is niet goed. Het bedrag dat ik betaald heb 48 Euro is niet vergelijkbaar met het boeket die bezorgd is.
Beste Ben, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het geleverde boeket zo is tegengevallen. Dit is zeker niet de bedoeling. Ik zal de foto doorsturen naar de bloemist en vragen om een reactie. Wij komen er z.s.m. op terug. Met vriendelijke groet, Carola. Team Fleurop.
Makkelijk bestellen
Heb gekozen voor het maandboeket. Deze zit vol mooie bloemen in werkelijkheid is het een heel stuk minder.
Beste Antoinette, Bedankt voor je beoordeling. Ik heb je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Met vriendelijke groet, Lindy Fleurop
Ik wilde een boeket laten bezorgen voor een verjaardag. Aangezien dit voor een bepaalde tijd moest gebeuren heb ik dit eerst gevraagd. Via de app/chat kreeg ik contact en heb ik de vraag gesteld of het boeket voor 1130 geleverd kon worden. Dit was geen probleem en het werd verzekerd dat dat in orde kwam. Uiteindelijk werd het boeket 1210 bezorgd.! Erg jammer.! Geen bloemen van fleurop meer voor mij.!
Beste Marc, Bedankt voor je beoordeling. Onze bezorgers doen hun uiterste beste om alles op tijd bezorgd te krijgen in deze drukke tijd. Vervelend dat de bloemen iets later aangekomen zijn. Wij begrijpen dat dit vervelend is, excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Ik had op de site een “vrolijke” flinke bos bloemen besteld twv €32,95 excl bezorgkosten. De ontvanger vd bos bloemen stuurde een foto van het boeket wat zij had gekregen en ik schrok van de samenstelling. Het was een zeer eenvoudig bosje tulpen met een paar takjes groen die je bij een supermarkt voor ong €12,50 maximaal kan kopen. Wat een teleurstelling was dit en ik voelde me gewoon afgezet. Ik heb een klacht ingediend over de kwaliteit en de bloemist heeft toegegeven dat het niet correct was. Ik krijg de helft v bedrag terug.
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat je bestelling op deze manier verlopen is. Dit is zeker niet de bedoeling. De bloemist heeft inderdaad een fout gemaakt. Gelukkig hebben ze het naar tevredenheid op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Carola. Team Fleurop.
Einde van het tijdstip op de dag dat ik diezelfde dag nog kan bezorgen is vrij vroeg. Maar verder was alles goed geregeld.
Beste Arjen, Dank je wel voor je beoordeling. Het tijdstip van 14 uur bestellen en dezelfde dag nog bezorgt is een mooi tijdstip, want dan heeft de bloemist nog de tijd om het boeket samen te stellen en het te bezorgen op dezelfde dag. Er zijn meerdere boeketten om die dag te laten bezorgen ;-). Je kan het natuurlijk ook bestellen om het op een andere dag te laten bezorgen. Fijn om te lezen dat alles goed geregeld was. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Groetjes team Fleurop
Prima service en afhandeling
Weer een mooi boeket met persoonlijk kaartje laten bezorgen bij mijn jarige mams. Duidelijke website, goede service en blije ontvanger.
Hard werkende schoonzoon krijg aanvallen en ligt in bed. Maar geen nood. Liefde van zijn vrouw en liefde van me met kleur rijk boeket maakt hem wel gauw beter. Ja dat moet !
Makkelijk via de website te bestellen en de ontvanger vond het een prachtig boeket.
Tot nu toe alleen maar positief
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire