Het was een prachtig mooi boeket en het werd op de afgesproken datum bezorgd. Wat wel een puntje was dat de bezorger 53 KM moest rijden in het warme zomerweer. Zijn er geen andere zaken wat meer in de buurt
‘s Avonds om 22.00u een boeket besteld en de volgende dag al bezorgd. Heel snel.
Beste Kitty, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel bezorgd is. Wij kunnen de bezorging heel snel laten plaats vinden, als het op tijd besteld is soms ook al dezelfde dag. Dan kunnen de ontvangers er snel van genieten :-). Groetjes team Fleurop
Mooie bos bloemen. Heel kleurrijk op tafel.
opdracht perfect uitgevoerd
Ik had een mooie bos bloemen besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. De grootste bos die jullie hebben volgens mij. Daarbij zou een kaartje moeten zitten en die heeft ons nooit bereikt. Ik heb contact gezocht met de klanten service en heb de volle 1,50 euro voor het kaartje teruggekregen. Waar het om gaat is dat als ik 78 euro betaal voor een bos bloemen, die hoogstens een week mee gaat, dat ik dan verwacht dat het goed aankomt bij bij.
Beste Lex, Dankjewel voor je beoordeling. Je mag zeker verwachten dat je bestelling goed wordt uitgevoerd. Vervelend dat het zo is gelopen. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
The delivery was delayed one day however we received a box of chocolate as a compensation.
Prachtig boeket laten bezorgen bij mijn zus. Op mijn vraag of het smiddags tussen 13:00 en 15:00 bezorgd kon worden werd niet moeilijk gedaan. Het boeket is keurig op tijd bezorgd!!
Overzichtelijke website, snelle levering, ben erg tevreden. Klein puntje van verbetering: een bericht verzenden als de bloemen zijn geleverd,
Ik had niet verwacht toen ik de bestelling plaatste dat dit dezelfde dag nog mogelijk zou zijn. Ik was positief verrast, mijn complimenten.
Great service, punctual and bouquet beyond expectations. Absolutely recommended
Precies zoals ik besteld heb en nog dezelfde dag afgeleverd. Zoals ik gewend ben van Fleurop
een bloemetje afgeven in Heerlen als je in Rosmalen woont, dat doet Fleurop voor je. en dat doen ze heel goed en is eenvoudig via de website te regelen.
Bij mijn bestelling was de ontvanger niet thuis. Er is vier dagen later een nieuw vers boeket bezorgd! Snel en vriendelijk antwoord via de mail.
Dezelfde middag van bestellen het prachtige boeket bezorgd. De aanvullende vraag over de opgestelde tekst van de kaart werd meteen beantwoord. Heel blij mee, met dank, het maakte de reden voor het bestellen van het boeket extra feestelijk.!
We konden via Fleurop eventjes in Nieuw-Zeeland zijn. De bloemen waren niet goedkoop, maar goedkoper dan ze zelf erheen brengen! En we hebben hen een enorm groot plezier gedaan. Dat is heel wat waard!
Beste Anneke, Dank je wel voor je beoordeling. En op die manier maken we de afstand net weer een beetje kleiner ;-). Leuk he dat he dat je de ontvangers een groot plezier hebt gedaan op deze manier. Van een bloementje worden de mensen altijd vrolijk! We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Groetjes team Fleurop
bloemetje laten bezorgen is belangrijk deel van het leven; als het bestellen en afleveren goed gebeurt en het produkt ook nog eens heel mooi, dan heb je een perfekte dienst.
Ideaal dat het boeket dezelfde dag nog wordt bezorgd. Jammer genoeg viel het boeket zelf best wel tegen. Mooie bloemen, maar het waren gewoon een paar takjes en klaar.
Prachtig boeket, zoals omschreven en keurig op tijd bezorgt. Zo kan je op een makkelijke manier iets moois laten bezorgen.
Mooi boeketje ontvangen, alleen totaal niet vergelijkbaar met het boeket op de foto. Ik had zelf gekozen voor een 'groot' boeket. En dat kwam niet in de buurt van het plaatje van een 'middel' boeket op de website van Fleurop. Voor 32 euro had ik echt een voller boeket verwacht. Daarom zal ik niet snel nog een keer voor Fleurop kiezen, want voor dat bedrag haal je bij de bloemist om de hoek een veel groter boeket. Jammer en teleurstellend.
Beste Leonie, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Ik begrijp dat er hier al contact over is geweest en ik heb je een mail gestuurd om het met je op te lossen. Fleurige groet, Team Fleurop
Ik kreeg geen e-mail terug dat de bloemen waren bezorgd.
Hoi Wenche, Dank je wel voor je beoordeling. Je mag van ons zeker een bezorgbevestiging verwachten. Sorry dat je die deze keer niet gekregen hebt. Sommige bloemisten moeten nog wennen aan het digitale tijdperk ;) We gaan ervan uit dat dit een volgende keer goed zal geen. We zien je graag weer terug. Fleurige groet, Saskia Team Fleurop
Ik bestel vaak bloemen voor anderen via andere sites en altijd naar tevredenheid. Omdat ik de lokale winkel wilde ondersteunen, deed ik dit deze keer via Fleurop. Het bestelde boeket op de site kwam absoluut niet overeen met het geleverde boeket. Het was ***lig bosje waar je in de winkel niet meer dan 15 euro voor had hoeven betalen. Uiterlijk heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ze hebben een tegemoetkoming voorgesteld in de kosten, maar mijn doel was natuurlijk een mooie bos bloemen te bezorgen. Dit was echter niet mogelijk. Ik ga nu elders een bos bloemen bestellen en laten bezorgen.
Bloemetje werd binnen paar uur bezorgd. Echt top!
super snelle levering en mooie bos bloemen
Very fresh and beautiful flower.
Heel makkelijk om een bos bloemen te bestellen en ook fijn dat je nu zelf een kaartje kunt ontwerpen. Vond het boeket een beetje minder deze keer, had iets voller mogen zijn voor dat geld.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire