Ik ben uren bezig geweest op mijn telefoon om de tekst op het kaartje te krijgen. -kreeg geen volledig overzicht wat ik aan het schrijven was -als ik teveel tekens had getypt bleef de tekst hangen Kortom ik ben niet tevreden.
hi Marlies, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor het ongemak wat je hebt gehad tijdens het bestellen. Wij gaan ervan uit dat het bij de volgende bestelling beter zal gaan. Fleurige groet, Fleurop
De rozen zijn dinsdag bezorgd, donderdagmiddag hingen er al 2 rozen met kop naar beneden en nu vrijdag al 8
Bestellling is netjes afgehandeld. Ik werd geïnformeerd dat de ontvanger niet thuis was.
DE lach op het gezicht van mijn nichtje was voldoende.
De ontvanger appte een foto van het ontvangen boeket. Zag er prima uit!
Prachtige bos bloemen
Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd
mooie bos bloemen en snel geleverd dezefde dag nog
Fleurop stelt mij nooit teleur. Een mooie bos bloemen die op tijd arriveert in een mooie staat! Fleurop is mijn nummer 1 website keuze om bloemen te bestellen! Ik zou zeggen, probeer het eens een keer!
Makkelijk bestellen en snel en mooi resultaat!
Bos bloemen besteld voor zieke vriendin, de keuze was fantastisch, gezellige kaartje erbij en klaar was de bestelling! De volgende dag kreeg ik een reactie van betreffende vriendin, die reuze blij was met de geweldige bos bloemen (haar woorden). Kortom; duidelijke site om te bestellen en betalen, gaat vlot. Bestelling wordt zoals beloofd bezorgd, netjes verpakt en mooi op tijd! Ik raad Fleurop zeker aan!!
Mooie bloemen en op tid eleverd
Beste Anna, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooie bloemen en wat fijn om te lezen dat ze op tijd bezorgd zijn. We zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Groetjes team Fleurop
De bloemen leken niet op het plaatje en zagen er verlept uit. Ze waren voor een crematie dus kon ik geen foto maken. Het was voor mij zeer genant. 6 weken geleden bestelde ik bloemen voor mijn moeder’s crematie en die waren prachtig dus dit viel wel heel erg tegen
Beste Marijke, Wat vervelend. Excuses. We hebben je een e-mail gestuurd hierover. Fleurop Klantenservice.
Op dezelfde dag bezorgd. Fantastisch.
Ik vond de keuze groot en dank voor de zorgvuldige bezorging
Goede en vlotte service met een correcte afhandeling
Boeket had iets meer bloemen kunnen bevatten
Mooi boeket bezorgd op het door mij aangegeven tijdstip. Collega was er heel erg blij mee!
Simpele bestelproces en snelle en kwalitatieve boeket.
S avonds besteld, andere dag bezorgd! Super goed gedaan!
Was heel erg goed geregeld allemaal. Site was heel overzichtelijk,en bezorging super snel. Voor herhaling vatbaar.
Ik ben vaste klant
Ik werd gebeld of het boeket een uurtje later mocht worden afgeleverd, ook een onduidelijkheid m.b..t de bestelling werd opgehelderd. Ik had namelijk een boeket besteld met vaas. Bij het afrekenen stond de vaas er apart bij, resultaat, ik had blijkbaar 2 vazen besteld. Dat werd onmiddellijk en ongevraagd rechtgetrokken. Het mooie boeket werd op tijd afgegeven. Zeer goede service, zeer tevreden.
Duidelijk en snelle levering
Een handige site makkelijk en snel een mooie bos bloemen geregeld voor de verjaardag van mijn zus. Waar ik door corona helaas niet bij ons kon zijn. Top!!!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire