Alles lekker gemakkelijk
Ook deze bestelling voor een rouwbloemstuk is weer perfect gedaan. Keurig op de hoogte gehouden van de bezorging.
Matig boeket, ik mis kleuren op de foto.
Beste A.Vrolijk, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Fleurop Interflora Nederland b.v.
Het boeket was perfect. Enorm mooie kleuren en goed bij elkaar gezocht. En heel belangrijk; na 1,5 week staan ze er nog steeds prachtig bij. Elke keer als ik er naar kijk word ik weer blij. Echt een feestje op de tafel!!
Voor 14 uur besteld en dezelfde dag nog geleverd! Alles was goed geregeld. Wel aan de prijs, maar dat is dan niet anders.
Correct en efficiënt en ook nog een prachtig boeket . Dank
Ik ben toch altijd een beetje huiverig als ik online bloemen bestel bij iemand te laten bezorgen. Is het dan wel een mooie bos? Dat was het zeker! Een prachtige bos werd bezorgd bij mijn vriendin en hopelijk kan ze er lang van genieten.
the flowers are always good looking and fresh, the only thing I do not like is that the customer cannot know/choose a timeframe for the delivery. They were delivered quite late (around 8 pm) and I would have preferred for them to be at the destination earlier. Overall a good experience, definitely will order again!
Dezelfde dag nog geleverd aan iemand die het erg nodig had. Tof dat dat mogelijk word gemaakt door Fleurop en dat je hiermee snel iemand een hart onder de riem kan geven. Bedankt voor het mooie boeket en de top service!!
Snelle service. Gemakkelijk te bestellen
Één klein minpuntje: bij de “controlemogelijkheid” is de tekst op het kaartje niet leesbaar. Verder niets dan lof, ook van de ontvangers!
Tevreden, maar dat mag ook voor 42 euro voor een bos bloemen natuurlijk.
Bestellen gaat heel gemakkelijk via de website, informatie is goed, altijd melding als bloemen bezorgd zijn (en waar indien niet thuis), gewoon top!
Keurig gebeld door een medewerkster. De garantie die ze geven, bloemen moeten minimaal 1 week op de vaas staan, konden ze niet geven. Of het daarom andere bloemen mochten worden, dat ze mij niet zouden teleurstellen. Echt, mijn moeder heeft een prachtig bos bloemen geleverd. Top medewerksters en prachtige kwaliteit bloemen. Bedankt hiervoor!
Snelle en correcte afhandeling binnen twee uur!
's morgens besteld, en 's middags in de vaas bij de ontvanger! Top service!!
prima service
Online bloemen besteld. Helaas werd er door de bloemist niet goed naar de datum gekeken. Dus het boeket werd de volgende dag al bezorgd. Dat was jammer. Na contact met Fleurop werd op de aangegeven dag weer een (mooie) bos bezorgd. Jammer dat de datum niet goed in de gaten gehouden worden. De bloemen zijn wel prachtig dus dat is weer een meevaller.
Ik had een boeket besteld voor m’n schoonouders. Ze waren prachtig! De bezorgkosten vind ik wel wat aan de dure kant waardoor je al gauw bijna €50 kwijt bent. Maar een bloemetje bestel je natuurlijk ook niet zomaar, maar omdat je iemand zo iets gunt ☺️
Snelle bezorging mooi boeket
accuraat en betrokken bezorging, gewoon top!
Bestellen gaat eenvoudig en snel. Soort boeket is duidelijk beschreven. Bestelling aangekomen of elders afgegeven wordt duidelijk gemeld. Ben tevreden en hopelijk zijn de ontvangers dat ook.
Een mooi boeket bloemen laten bezorgen in Tilburg goeie website makkelijk en overzichtelijk voor herhaling vatbaar
Kan niet beter
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire