Karig bosje

Ik vond de service prima. De site werkt fijn. Echter vond ik de bos bloemen ergg karig. Ik had een "middel" bos besteld maar ik vond hem in de werkelijkheid zelfs minder vol dan de kleinste variant van de site lijken. Dit had ik makkelijk voor 15 euro in een bloemenzaak kunnen kopen en nu was ik 34 euro kwijt incl verzendkosten. Het boeket was wel mooi qua kleur.

Keurige service en kwaliteit

• Boeket

Prima, service. Boeket snel en goed bezorgd

Prima, makkelijk te bestellen. Heel snelle bezorging.

• Boeket

Prima op tijd, mooie bloemen, vers en goede kwaliteit, Geleverd wat besteld was, bedankt!

• Boeket

het boeket zag er anders uit dan op de foto

Het uitgekozen boeket zag er veel minder goed uit dan op de foto

Simply Super

Ik ben een frequent besteller omdat ik al jaren buiten Nederland woon. Voor familie of vrienden is het altijd leuk om onverwacht een bijzonder bouquet te ontvangen (ongeacht de gelegenheid)!

Wederom een prachtige bos

• Boeket

De ontvanger was blij verrast

En dat was ook de bedoeling, dat het een fijne verrassing was.

• Boeket

Gemakkelijk, mooi en handig!

Een mooi boeket volgens de ontvangster.

• Boeket

Had een speciale wens doorgegeven in de opmerking en daar is keurig gehoor aan gegeven. Top!

Top levering

Op het laatste moment nog een boeket laten bezorgen. Dat is geweldig. Op maandag zijn bij ons de bloemisten gesloten. Bij Fleurop kon het wel. Ideaal toch ?

• Boeket

Benieuwd of het in orde is gekomen

Vervelend dat er geen bevestiging van bezorging is gekomen. Dus ik weet niet of het bezorgd is.

• Boeket N.v.t.

Behoudens storende fout goed. Leveringadres werd door hun gewijzigd.

Heel storend was dat de leverancier een verassings- bloemstuk één week te vroeg afleverde bij de buren. De verrassing was dus helemaal weg. Ze hebben het wel heel netjes opgelost nadat ze zelf de fout ontdekten.

• Boeket

was allemaal mooi het boeket

was ook op tijd gebracht

• Boeket

Mijn moeder was er erg blij mee

De bloemen worden de volgende dag bezorgd, of dezelfde dag nog als je voor een bepaalde tijd besteld. Mijn moeder was erg blij met de mooie bos bloemen.

• Boeket

Goede service. Ontvanger was zeer verrast door het prachtige boeket.

• Boeket

Een mooie volle bos bloemen die zoals beloofd op de dag zelf afgeleverd is!

Prima bos bloemen met een uitstekende kwaliteit. Bloemen staan nu al tien dagen!!

• Boeket

Iemand blij kunnen maken in donkere dagen.

Ik verwachtte dat het boeket pas de volgende dag zou worden bezorgd, maar tegen de avond kreeg ik al een telefoontje van een blije moeder. Het is ook een mooi boeket volgens haar en de ervaring leert dat het lang blijft staan. Mooi in deze donkere dagen van januari.

Goeie kwaliteit en service

Goeie kwaliteit service en boeket

• Boeket

Kroonjuweel besteld maar leek er totaal niet op

Het boeket besteld voor vrienden, ze kregen het maakte een foto voor ons om ons te bedanken voor de bloemen, en de fles prosecco. We schrokken ons rot, allemaal goedkopere bloemen erin, geen draken bloem, of strelitzia zoals getoond, maat lelijke goedkope bloemen, in totaal met de fles 100 euro voor betaald… echt een domper.

• Boeket

De meebestelde chocolaatjes zijn niet geleverd

Ik begrijp dat een bloemist die wellicht niet op voorraad heeft, maar niks zeggen en ze gewoon niet leveren is geen stijl.

Mooie bos bloemen en netjes op afspraak geleverd

Mooie bos bloemen en netjes op afspraak geleverd

Fantastisch!

Ik verzend regelmatig bloemen via jullie naar collega's! altijd prachtige boeketten die het lang volhouden. Ook super dat je er dingen extra kan bij bestellen zoals een knuffel, chocola etc. Super tevreden!

• Boeket

Precies het boeket dat ik wilde schenken

Website is handig, communicatie is duidelijk en de bloemen van goede kwaliteit en met liefde tot boeket gebonden!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire