zie boven.
Helaas niet het boeket gekregen wat we besteld hadden,
Beste Dick, Bedankt voor je beoordeling. Gelukkig hebben we het goed opgelost en zijn we je een volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Opnieuw geen bezorging op datum van aanvragen. Na bellen met Fleurop ook geen oplossing. Pas na 3 dagen mogelijkheid tot bezorgen en dus verjaardagsverrassing al teniet gedaan!
Beste Marije, Bedankt voor je beoordeling. Helaas werd de deur niet open gedaan en is er een briefje achtergelaten. In overleg is het boeket later geleverd. Met vriendelijke Klantenservice Fleurop Nederland BV
Ik moet afgaan op de bevindingen van de ontvanger. Zij was verrast en uiterst tevreden. Boeket is tijdig bezorgd.
de verpakking is nogal bombastisch / groot /enorm inrelatie met de inhoud de bloemen/ boeket zelf.
Levering was wat aan de late kant(namiddag). Boeket was prima. Echtgenote was tevreden.
Ik heb geen klachten gehad van de personen waar ik het boeket naar toe hebt gestuurd en ze zijn als mooi ervaren.
Boeket voldeed helemaal aan de verwachtingen en werd keurig op tijd bezorgd.
zoals boven omschreven ...
Makkelijk te bestellen gied aangeleverd vriendin vond de bos bloemen super. Jammer dat je geen tijd kan invullen
Voor de verjaardag van mijn schoonzus in Rotterdam een boeket besteld.een duidelijke site, mooie boeketten, vlotte afwerking.
Mooi boeket, leek redelijk op het bestelde loket. Helaas geen indicatie van de bezorgtijd gekregen. Verder erg tevreden over de service
Een goed bereikbare dienstverlening met kwaliteitsprodukten, voor een bijzondere gelegenheid of om de natuur in huis te halen als opkikkertje.
Zeer tevreden.
Ruime keuze.
Eenvoudig online te bestellen en te betalen . Via mail op de hoogte gehouden . Ontvanger heeft een prachtig bouquet gekregen .
Wij hadden een jaarlijkse ledenvergadering in de middag, de bloemen welke ik in de ochtend heb besteld kwamen exact op het moment dat ze nodig waren aan de deur. Toeval hielp enorm, een mooi moment! Dank hiervoor.
Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en de levering was correct. Een schitterend boeket!
Snel, efficiënt en mooi boeket geleverd!
Bestellen etc gaat goed, ik vind alleen de keuze wat minder en zeer aan de prijs.
2 boeketten bestelt en beiden waren minimaal zo mooi als op afbeelding, in de praktijk groter dan verwacht. Aflevering perfect op tijd.
Duur maar makkelijk
Volgende x weer bestellen!
Bloemen zijn goed en op tijd bezorgd! Na een chatgesprek over het boeket en het afleveradres, is alles perfect goed gegaan, èn de ontvangster héél blij en verrast ;))
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire