Mooi boeket geworden echt super en op tijd bezorgd.
No comments
Handig proces Alleen de tekst op de kaart er netjes op krijgen vond ik wat lastig (kreeg ineens verschillende lettergroottes)/
Mijn vriendin was er super blij mee en vond het boeket prachtig.
Dit kwam onverwacht,een overlijden De ene dag in België besteld,en de dag nadien afgeleverd in Spanje Dit kon niet beter,super gedaan van jullie firma Hartelijke dank via deze weg Grt Daniël
Makkelijke website en vlotte levering
Er werd een mooi boeket bezorgd en de ontvanger was er enthousiast over.
‘s ochtends besteld e ‘S middags bezorgd, ontvanger blij dus verzender ook
Altijd consistente kwaliteit van de boeketten. Op tijd bezorgd. Ben heel erg tevreden!
Perfecte afhandeling en makkelijke site maken de keuze en bestellen heel makkelijk. Kosten en prijsstelling vind ik aan hoog!
Ik ben er heel blij mee. Makkelijk te bestellen, snel gehandeld, mooi boeketen.
Tevreden ontvanger. Vond de website moeilijk
hele mooie bloemen vol kleur naar wens
Duidelijke info en goede bezorging en terugkoppeling
Voor 14.00 uur besteld en nog dezelfde middag een prachtig boeket bezorgd.
Perfect verwerkt
Er is een prachtige boeket verse bloemen bezorgd. Hartelijk dank daarvoor.
heel mooi boeket , op tijd geleverd, in het kort zeer tevreden!!
Mooie bloemen, uitstekende klantenservice en de lokale bloemisten verdienen er ook aan. Aanrader!
Dit was mijn eerste ervaring met Fleurop en is mij goed bevallen.
Heel fijn om zo gemakkelijk iemand een bloemetje te kunnen sturen.
Een boeket besteld met daarin tulpen. Helaas waren deze er niet. Gebeld door fleurop, ze hebben dit netjes gemeld. Er zijn andere bloemen gebruikt. Gevraagd om fleurig, maar helaas niet meer gehoord welke bloemen het zijn geworden. Bloemen waren voor iemand die ernstig ziek is.
Bezorging was op tijd en het bouquet keurig en mooi verzorgd.
Haha dat staat hierboven al. Het was kort dag voor de bestelling. Kwam er laat achter dat de schoonzus 65 was geworden. Snel naar Fleurop.nl voor een mooi boeket en snelle bezorging! Superfijn zo.
Een mooie bos bloemen besteld die snel en op tijd geleverd werden. Hebben ook ruim 1 dagen mooi gestaan.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire