Ten eerste vervelend dat je online niet verschillende boeketten kunt kiezen…het is alleen mogelijk om van hetzelfde boeket meerdere te bestellen. En dan ten tweede vind ik de hoeveelheid bloemen die je krijgt teleurstellend. Topbloemen levert meer voor je geld. Het is dat we een bon houden van de Fleurop
Beste Leon, Dankjewel voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. We hebben je een e-mail gestuurd. Wil je hierop een reactie geven? Fleurige groet, Team Fleurop
…
Beste JW Gerkes, Dank je wel voor je beoordeling. Jammer dat wij niet aan je wensen hebben kunnen voldoen. We gaan ervan uit dat dit een volgende keer goed zal gaan. We hebben je een email gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
In het aanbod over de grens, is er veel meer keus dan bij de concurrent. En op tijd bezorgen in het buitenland is toch weer een spannend moment. Misschien moet ik meer vertrouwen hebben, want het was netjes op tijd. Chapeau.
Prima. Ik werd zelfs gebeld omdat Fleurop dacht dat er een vertraging met de bezorging zou zijn, terwijl het boeket in het buitenland al bezord was :-)
Nadat de leverancier de locatie niet kon vinden werd ik gebeld door een attente medewerker van Fleurop. Zij was erg proactief en kwam met een snelle gepaste oplossing.
Snelle levering en mooie boeketten
Makkelijke, overzichtelijke website. Snelle service. De ontvanger erg blij gemaakt!
Zéér snelle levering en het was een prachtig bloemstuk
Mijn bestelling (rouwstuk) conform de foto op site gemaakt, punctueel op de verlangde datum bezorgd en middels een e-mail bericht ontvangen van tijdstip bezorging bij rouwcentrum. In een woord: een dikke tien!
Zoals gewend van Fleurop: professioneel snelle dienslevering vers en pragtige bloemen
Goede kwaliteit, goede service - absoluut aan te bevelen
Goed systeem om iets te laten zien die je extra aandacht wil geven.
Makkelijk online te bestellen en degene heeft het boeket op de afgesproken dag ontvangen. Degene vond het een heel mooi boeket en was super blij ermee.
Vanuit buitwnland snel contact gehad en ben.zeer.goed geholpen. Online bestellen is prima en uitgebreid. Fleurop maakt waar wat ze beliven Goed initiatief.om kinder******fonds te steunen.
Snel, optijd en een prachtige bos bloemen.
mooie bloemen, makkelijk besteld, snel geleverd
Zie hierboven
Voor de eerste keer online besteld en dik tevreden! !! De geadresseerde belde mij op dat het een prachtig boeket was. Wat mij verbaasde dat het vrij snel werd bezorgd. Chapeau!
Erg fijn dat de bloemen op tijd binnen waren. De verrassing was groot voor de ontvanger en de waardering nog groter
Goede site, mooie bloemen.
Na wat zoeken op internet kwam ik bij Fleurop terecht. Daar vond ik alles wat ik nodig had. Duidelijke uitleg, mooie bloemen, en een prima afhandeling. Kortom het vrolijkte mij op, maar vooral mijn zieke vriendin. En daar ging het om.
Mooi rouwboeket en op tijd geleverd.
Altijd mooie bloemen en ook die lang mooi blijven. Online besteld via een cadeaukaart die ik had gekregen, was erg onduidelijk hoe ik deze kon inleveren met codes waar in te vullen maar dat ligt aan de verstrekker van de cadeaukaart. Erg blij met mijn bos bloemen.
Gemakkelijk, snel en top resultaat
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire