Hele goeie service, er moest een boeket naar Zwitserland verstuurd worden, de ontvanger bleek onverwacht niet thuis, maar kreeg toch een bericht van Fleurop in NL, dat de lokale bloemist het een dag later zou proberen. Bloemen zijn uiteindelijk ook perfect aangekomen.

Je fleurt er van op

Zondagavond besteld, maandagmorgen al bezorgd!!

Prachtige boeket, goede levering

Goed verzorgt en snel

Mooi boeket en verrassend verzorgd cadeautje erbij. Top

Makkelijk, snel en mooi

Het was heel makkelijk bloemen te bestellen om bij familie aan de andere kant van het land te laten bezorgen. Het was een prachtIg boeket, de ontvangers heel tevreden!

• Boeket

Ik had mijn bestelling gedaan en vrij snel erna was het boeket al geleverd.

• Boeket

Very good although price is slightly above average for comparable services

Quality service but for an higher price than the competition.

• Boeket

Fijn, snel geleverd en een prima bosje!

Klantvriendelijk

De bezorgdatum moes worden gewijzigd en was geen enkel probleem. Snel antwoord op een laat verstuurde email.

Top ervaring

Was eenvoudig een bloemetje selecteren op de site, en was binnen enkele minuten geregeld.

Top bloemen en service

Een super mooie bos bloemen en nog dezelfde dag bezorgd: top!!

• Boeket

Goede kwaliteit, prima service.

Goede keuze bloemen, mooie kaartjes erbij. Het afrekenen met een bloemenbon was heel eenvoudig. Levering correct en vlot. Dus alles is prima verlopen.

Goede ervaring

Mooi boeket Duidelijke website Op tijd afgeleverd.

• Boeket

Zonder problemen kon op de dag zelf nog het bezorgadres gewijzigd worden. (De jubilerende ontvangers bleken die dag in een hotel aan de andere kant van het land te zitten) Heel blij met deze service!

• Boeket

veel te laat geleverd, boeket leek helemaal niet op afbeelding

Ik bestelde rond 13.00 uur en de bestelling zou die dag nog geleverd worden. Levering vond pas na het weekend plaats en ik vond het een armzalig boeket voor die prijs

• Boeket

Een heel zielig boeketje voor zoveel geld!!!

Voor 28 euro had ik wel veel meer verwacht ik dacht laat me het model middel bestellen.ik dacht doe maar iets meer maar ik denk als ik klein had besteld het helemaal niet om aan te zien was. Nee ik denk er nog een keer over na de volgende keer heb ervaring met andere online bloemenshops waar je voor dit geld meer bloemen in de bos krijgt !!!!

mooi boeket, snel geleverd

het - snel geleverde - boeket voldeed goed aan de beschrijving op de site; de kleurstelling was alleen iets meer richting blauw/lila dan rose/zalmkleurig zoals het voorbeeld-boeket.

Snel en goed

Ik heb een dag na bezorging het boeket gezien op het adres waar het dezelfde dag van bestellen netjes was afgeleverd, en het zag er prachtig uit!

• Boeket

S morgens besteld s middags geleverd mijn dochter vond het super helaas was de bloemist het feestvarken kaartje vergeten maar dat is nadien ook geregeld al met al mooi. Het enige wat ik jammer vind dat het zo duur is

Een prima ervaring

Op zondag een boeket besteld en op maandag een blije vriendin die het mooie boeket in ontvangst had genomen. Zag er uit zoals op de foto en de kaart was mooi gedrukt. Top zoals het hoort. En, een blije vriendin is een blije man :)

• Boeket

Heel fijn en goed geregeld

Goede ervaring en goed geregeld. Fijn dat het mogelijk is.

vlekkeloos verlopen

Best spannend, een boeket laten bezorgen in Zuid-, Zuid-, Zuid-Frankrijk. Zouden ze het adres vinden? Zouden ze niet voor een dichte deur komen, waarna het boeket verlept? Okee, niet zoals eigenlijk beloofd dezelfde dag bezorgd, geloof ik, maar de volgende dag was ook goed en zelfs beter. Blijde ontvangers!

• Boeket N.v.t.

kwam heel goed aan

Mijn moeder was heel erg verrast door het hele mooie en grote boeket dat helemaal precies op tijd voor haar verjaardag werd bezorgd!

Positief verrast!

De website is erg fijn in gebruik waardoor bestellen zo gebeurd is. Mooie kwaliteit bloemen en een hele snelle service, echt een aanrader!

• Boeket

Hartelijk dank voor het op tijd bezorgen van de bestelde bloemen.

Ik heb geen foto van het boeket

• Bezorging N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire