Mooi boeket en een goede service!

• Boeket

Het was weer een mooi verzorgd boeket

Het boeket is goed verzorgd en verse bloemen.

• Boeket

Bezorging bij de buren graag

Het boeket werd bezorgd toen de gelukkige niet thuis was. Hoe makkelijk zou het zijn als het bij de buren wordt bezorgd ? Nu duurt het 2 dagen langer en is het moment waar het om ging voorbij

• Boeket

Top bloemen en top bezorgd

Opnieuw weer super geregeld met echt verse prachtige bloemen. Super bedankt

Prachtig boeket!

Het boeket was super mooi! En groot!

Mooi boeket

Mooi boeket, snel en makkelijk besteld en correct, vers en snel geleverd

• Boeket

Snelle levering van een prachtig boeket.

Dit was de eerste keer dat ik een boeket bij iemand liet bezorgen. Het boeket werd snel geleverd. Het was ook een mooi boeket bloemen. Vindt de verzendkosten wel erg hoog.

• Boeket

Mijn schoonouders waren erg blij!

Goede service en de bloemen waren erg mooi. Ze staan al enkele dagen erg mooi.

• Boeket

Het was wel een heel ander boeket dan op het plaatje stond afgebeeld.

• Boeket

Onvangers vonden het een super mooi boeket

• Boeket

Alles makkelijk en snel geregeld

Prima geregeld.

Bestelling correct bezorgd en de ontvanger was tevreden.

Perfecte service!

Hallo, Heb 2 maal een boeket bij jullie besteld, beide boeketten waren in een woord geweldig! Alles klopt, stipte levering, super verse bloemen! Dus nogmaals dank en indien nodig ga ik zeker weer bij Fleurop bestellen!

• Boeket

Prachtig boeket dezelfde dag geleverd

Vanuit Australië heb ik een boeket besteld dat dezelfde dag bezorgd was bij mijn tante in Den Bosch. Zij was reuze blij met haar bloemetje wat mij natuurlijk ook heel blij maakte. Bedankt voor het mooie boeket en de goede zorg!

• Boeket

Heel mooie bos geleverd gekregen en zeer netjes

Mijn vriend was erg blij met de door mij bestelde bloemen voor hem. Voor herhaling vatbaar dus ...

Goede service, prachtige bos

Goede service, prachtige bos

Heel tevreden

Heel tevreden

Makkelijke site

Mooie bloemen, goede bezorging

Gewoonweg super!

De site is makkelijk en overzichtelijk en snel door te lopen. Voor mij was de superleuke reactie van de ontvanger voor mij het beste bewijs!!

Gemakkelijk snel & kwaliteit

Uitzoeken, eigen kaartje maken, bestellen en betalen allemaal even makkelijk en goed geregeld. Ook de opvolgmailz of het boeket wel of niet bezorgd is stel in op prijs. Uitstekend snelle adequate service

Teleurstellend

Boeket besteld voor Boedapest. Op de site uitbundige bos tulpen besteld, minstens 30 in verschillende kleuren tav € 36. Er werd echter een bos van 10 tulpen bezorgd, bezorgkosten ook nog eens € 9. Na een klacht bij Fleurop krijg ik de bezorgkosten teruggestort. Dan nog vind ik dat de site verkeerde voorstelling van zaken geeft.

Telleurstellend

Bestel een mooi rosé /rood boeket . Word er een boeket bezorgd met gele en oranje bloemen. Erg lelijk. Niet passend bij de gelegenheid en persoon.. zegt de klantenservice maar vorm lijkt voor 70 %. Zeer ontevreden.

• Boeket

Helaas is het rouwboeket een dag te laat bezorgd.

Helaas is het rouwboeket een dag te laat bezorgd, dus pas na de begrafenis.

Ok-ish ervaring

+ Bestellen van de bloemen ging makkelijk. + Bezorging van de bloemen was snel. Zeker zo tijdens de feestdagen. - het formaat van het boeket op de website kwam niet overeen met het formaat van het boeket dat uiteindelijk bezorgd is. Dit is dan een vervelende ervaring.

Daar fleur je van op!

Fijn om de schoonvader van onze dochter, net uit het ziekenhuis weer thuis, te kunnen verrassen met een mooi boeket! De reacties waren erg leuk en lief! Daar fleur je van op!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire