11:45 rozen besteld,met kaartje en vaas We waren 30 jaar bij elkaar,en het werd om half 5 bezorgt,dit vondt ik best wel snel,alles was goed verzorgt De rozen zaten al in de vaas en met water,kaartje erbij met de verzorgings maatregeling voor de rozen..ik.ben zeer tevreden en de rozen staan er nog mooi bij,dus de kwaliteit zijn ook goed

• Boeket

Kwam er niet helemaal uit maar via appje en de vriendelijk mevrouw is het helemaal goed gekomen… Voor een droevig afscheid een prachtig bloemstuk

• Boeket

Betrouwbaar en mooie keuze aan bloemen

Fleurop dienst is gemakkelijk en heeft een groot bereik. Mooie keuze aan bloemen en op tijd geleverd.

Gemakkelijke bestelsite

Alles was correct afgehandeld.

Perfect verzorgd rouwboeket

Het online bestelde rouwboeket was perfect verzorgd en netjes afgeleverd bij het rouwcentrum. In het echt nóg mooier en kreeg vele complimenten. Bedankt Fleurop het kan maar 1 keer goed gaan. En dat deed het!!

Jullie zijn toppers

Ik heb voor het eerst een rouwboeket besteld na de bestelling kreeg ik gelijk een telefoontje van jullie met de vraag: of er ook rauwbezoek was ivm de bezorging , ik heb dit zo gewaardeerd daarom benoem ik jullie als toppers dank je wel daar voor mvg joke

• Boeket

Mooie bloemen op tijd geleverd

Top perfect

Lastige beoordeling

Bestellen is gemakkelijk. Bericht dat boeket geleverd zou zijn terwijl dit niet zo was, bleek dat de bloemist Tuinwereld Malden de levering al afgevinkt gadget terwijl men nog moest leveren. Wekt verwarring. Boeket is mooi, alleen laten de 3 rozen al binnen 1 dag hun kopje hangen en verliest de ridderspoor ook al bloemen. Fleurop = okéqua aanbeveling. Tuinwereld zal nooit mijn keuze zijn als het om kwaliteit gaat.

• Boeket

snel geregeld, mooie bloemen ontvangen tip: bij eigen kaart maken, is het handig om het bestand op te kunnen slaan; zodat je niet alles opnieuw hoeft te doen als je een wijziging wilt doen op een andere pagina

Prima afgehandeld

Helaas kwamen de bloemen een dag later dan afgesproken, maar dat is ruimschoots goedgemaakt

Slecht

Slecht

teveel voor te weinig.

Onze bestelling was een teleurstelling. het geleverde boeket was gewoon te karig voor de prijs die we hebben betaald. Ook was het besteld als een amaryllis boeket, maar daar was er maar eentje van te vinden in het boeket.

• Boeket

mooi boeket, prima en snel bezorgd.

Na telefonisch contact dat niet alle bloemen in voorraad waren, kwam de professionaliteit van de leverancier naar voren. Een prachtig boeket.

Helemaal top

Mooie boeketten en goede service met bezorgen

• Boeket

Ruime keuze in bloemen, uitstekend en snel geleverd (zelfde dag!)

Uitstekend! Enige verbetering zou zijn als er wat meer tekst op het kaartje past

• Boeket

In de ochtend besteld, in de middag netjes bezorgd.

Ik heb al meerdere keren besteld en het zijn altijd mooie boeketten, netjes op tijd afgeleverd al lijken ze uiteindelijk nooit op de voorbeelden op de foto's. Maar mijn vriendin is er altijd erg blij mee dus ik blijf zeker van jullie diensten gebruik maken.

prima geregeld, wel aardig aan de prijs

prima geregeld, wel aardig aan de prijs

• Boeket

Gemakkelijk en snel geregeld, zoals altijd.

Gemakkelijk en goed afgehandeld en mooi boeket.

• Boeket

Bestel proces goed - bezorging te laat

Bestelproces was prima, stond dat het boeket dezelfde dag nog bezorgd kon worden. Het kwam helaas pas de volgende dag. Had fijn geweest om hier een update van te krijgen in m’n inbox of iets.

• Boeket

Mooi boeket maar lijkt wat oud,

Het is een mooi boeket maar bij het op vaas zetten verloor ik al een hoop blaadjes en nu na 2 dagen heb ik al enkele bloemen kunnen weggooien omdat deze verlept zijn.

• Boeket

Waarom maar 1 stuk per bestelling?

Waarom kon ik niet 2 stuks bestellen waarmee ik dan ook maar 1x bezorgkosten zou betalen. Ik heb nu 2 bestellingen moeten doen met 2x bezorgkosten terwijl ze op het zelfde adres bezorgd moesten worden. Dit vind ik zeer klantonvriendelijk.

• Boeket

Iemand blij maken heeft mezelf ook blij gemaakt!

Op de Fleurop site werd ik simpel en duidelijk door de keuzes geholpen en was het een koud kunstje om wat warmte bij iemand anders te brengen!

Klasse!

Ik wilde mijn kennissen een hart onder de riem steken met dit boeket. Dat is gelukt!

wel aardig

rommelig te kleurrijk bloemstuk, wel in glazen bak.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire