Ik vond de bos niet mooi, te weinig bloemen, teveel takken.

niet mijn idee van een kerstboeket.

• Boeket

Hoe goed ook, het kan altijd beter!

"Men" zegt altijd: Hoe goed ook, het kan altijd beter. Daarom heb ik geen 10 maar een 9 gegeven bij de totaal score. Maar het mag wat mij betreft best uitgelegd worden als perfect. Sorry, maar een foto van het boeket uploaden is voor mij een te moeilijke vraag. Die mogen jullie zelf toevoegen.

• Boeket

Prachtig boeket, prima service!

Eenvoudig te bestellen, op tijd bezorgd en een prachtig boeket.

• Boeket

Het boeket wat is afgeleverd was geweldig en top verzorgd , diegene was er stil van en wist niet wat ze zag .

Gemakkelijk en prima geregeld

Gemakkelijk te bestellen met redelijk uitgebreide keuzemogelijkheid.

Zoals altijd top geregeld

Zeer mooi boeket.prima bezorging.gewoon geweldig.

Super mooie bos Bloemen

Het ging heel makkelijk om een mooi boeketje Bloemen op te sturen. Ook een leuke kaart erbij. Enige dat fijn is, als je op de hoogte gehouden wordt over het tijdstip van bezorgen. Ik had een bepaalde datum van bezorging aangegeven, maar wist de hele dag niet of het boeketje was afgeleverd. 's avonds om half 9 ontving ik een bericht van aflevering, dit bericht had ook wel eerder die dag gestuurd kunnen worden dat rond dat tijdstip naar verwachting het bezorgd zou worden. Verder prima service allemaal!

• Boeket

Alles zeer goed en netjes geregeld. Thanks

• Boeket

Een prachtig boeket , stipt op tijd bezorgd!

Een boeket besteld voor mijn kinderen in Barcelona. We zijn in Nederland verwend met een grote verscheidenheid aan bloemen dat is in Spanje, is onze ervaring, een beetje anders. Ook qua smaak. Maar tot onze verrassing werden er, keurig op tijd, prachtige bloemen bezorgd precies zoals beloofd op het plaatje van de bestellijst. Mijn hartelijke dank, Ineke van Lenteren

Altijd blij

Mijn oma is altijd blij met de bloemen en ze blijven ook lang mooi!

• Boeket

Op de dag van bestelling nog bezorgd, helemaal top!

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en betalen. En boeket precies zoals besteld.

Goed geleverd

Maar had meerdere keuze verwacht.

• Boeket

Correct en op de juiste datum en tijd geleverd.

Terugmelding van de ontvanger was heel erg positief, mooie bloemen en netjes verpakt.

• Boeket

Prima bezorgd, goed georganiseerd.

Het is steeds weer een wonder dat je bloemen kan laten bezorgen in een buitenwijk op 2500 kilometer afstand, in dit geval in Rusland. Uiteraard kan men daar - met een beperkter assortiment - niet het boeket in elkaar zetten zoals op de afbeelding op de site. Ook de kwantiteit is minder dan verwacht. De bloemen zelf van een goede kwaliteit. Maar als de geadresseerde het blij in ontvangst kon nemen, dan is het in orde. Voor herhaling vatbaar.

Prachtig boeket

Een prachtig boeket ontvangen door onze mam. Netjes afgeleverd bij de buren omdat ze niet thuis was. Briefje in de bus

• Boeket

Goede service en snel geleverd.

Ik ben onder de indruk van de goede service. Bij het ontbreken van een bepaalde kleur bloem voor het boeket op dat moment, werd ik gebeld en daarover geïnformeerd. Vervolgens gaf de medewerker alternatieven. Heel fijn. Het boeket is keurig op tijd afgeleverd. Aardige en behulpzame medewerkers.

Subliem

Een mooi boeket witte bloemen is bezorgd in Turkije op de trouwdag.

• Boeket

goed als het maar in nederland blijft

ik heb helaas niet gebruik kunnen maken om vrienden in het buitenland te verwennen omdat er geen bloemisterij in de buurt is ,volgens jullie, die kan leveren en dan zou het een dus worden bezorgd. terwijl ik weet dat op 10 km er voldoende zaken zijn maar goed. daar zijn jullie me dus op kwijt geraakt. in nederland is het afgelopen week goed gegaan , op de foto van onze vrienden zag het er zeer netjes uit en en goed ontvangen!

• Boeket

Het bestellen online werkt goed. Waarna de bestelling netjes word geleverd op de aangegeven adressen. De personen die het boeket in ontvangst mogen nemen waren zeer onder de indruk van de verrassing. Fijn dat we op een afstand door jullie, toch mensen erg blij mogen maken!

• Boeket

Geweldige service, de uitvoering van mijn bestelling was perfect!

In een woord geweldig en perfect. Fleurop scoort zeker een 10!!! De ontvanger in Spanje was vol lof!!

Supergeregeld op oudejaarsdag

Geweldig dat jullie op 31 december een boeket bij mijn vriendin wilde afleveren omdat ze 28 jaar getrouwd was op deze dag.

• Boeket

Uiteindelijk toch vlot verlopen.

Online leek het even vast te lopen, maar uiteindelijk ging het goed.

Heel veel geld voor een stukje met maar 3 bloemen

Heel goede ervaringen met bestellingen in andere regio’s gaven me vertrouwen. Ik bestelde een luxe kerststuk, in totaal bijna 60€. Daar mag je iets moois voor verwachten. Ik kreeg een miezerig stukje met 1 takje kleine Amaryllis , 1 roosje en een takje primula, die kwa kleur niet in het geheel past en 3 kerstballen. Doorsnede van het geheel 20 cm Het slordig gestoken kerstgroen begon na 1 dag al uit te vallen. Helaas, een grote teleurstelling. Ik had beter een stukje bij de plaatselijk supermarkt gehaald. Dan was het ook geen wereldstuk geweest, maar wel voor een kwart van de prijs. Jammer, Fleurop! In deze regio zal ik Fleurop niet aanbevelen.

ronduit slecht

Op donderdag 23-12 bloed beste voor mijn vrouw die op de 25ste jarig is.. Bezorgdatum 24-12. Een bericht ontvangen om 10.46 uur dat het boeket met nr. 14740030 onderweg is. De hee dag ben ik thuis geweest. Om 20.29 uur krijg een bericht dat het boeket bezorgd is, dit is zeer beslist niet waar. Ik ben hier niet over te spreken. Het is een boeket van in totaal 41 euro en verwacht dan ook snel een reactie op 0618224143

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire