Klinkt hard maar zo ervaar ik het een slecht boeket bloemen nou ja die zaten er weinig in heel veel groen voor heel veel geld heel jammer
Ik had meer verwacht van het bosje bloemen van alles maar één zeker voor dat bedrag wat ik heb betaald
Beste Erik, Graag ontvangen wij een foto van het geleverde boeket. Kun je op onze e-mail reageren? Klantenservice Fleurop
Het bestellen van het boeket is super makkelijk en zeer overzichtelijk. Het geleverde boeket wil echter heel erg tegen. Ik had een kerstverassing groot besteld er is echter maar een heel klein boeket geleverd. Het waren 6 bloemen met veel groen. Zal dus niet zo snel meer via Fleurop bestellen.
Beste Christine, Wat vervelend om te lezen dat het geleverde boeket niet naar wens is. Wij hebben je een mail gestuurd en zien graag je reactie tegemoet. Klantenservice Fleurop
Boeket viel wat tegen voor deze prijs
Beste Ide, Wat jammer om te lezen dat het boeket tegenviel. Kun je op onze email reageren die wij je gestuurd hebben? Klantenservice Fleurop
Zeer belangrijk dat kaart erbij zat: en ontbrak dit is nu voor de 2e keer gebeurd met boeket van Fleurop en dus nooit meer bij Fleurop Bestellen.
Beste Astrid Kennis, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat de kaart ontbrak aan de bestelling. Dit is inderdaad niet de bedoeling. We hebben je inmiddels een mail gestuurd met uitleg en oplossing. Een fleurige groet, Team Fleurop
Boeket voor 55 euro besteld. Leek eerder op een boeket van 15 euro schandalig.
Het bloemstuk viel erg tegen. Er zitten veel te veel takken en groen bij en bijna geen bloemen. Ik had nog beter naar de supermarkt of tankstation kunnen gaan.
Beste Mariet, Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Hierover hebben we je een email gestuurd en ontvangen dan ook graag van je een reactie hierop. Met fleurige groet, het Fleurop team
Ik heb een boeket bloemen besteld waarvan ik sowieso vindt dat het aan de prijzige kant is. Vervolgens geef je aan op welke dag het geleverd moet worden, wordt het op een hele andere dag geleverd. Jammer
Goedemiddag, Wat vervelend dat je bloemengroet op deze manier verlopen is. De bloemist is helaas gesloten vandaag, wij zullen morgen contact opnemen met de bloemist om navraag te doen. Een fijne dag! Fleurige groet, Carola Team Fleurop.
Wat fijn dat de bloemen geleverd werden precies op de juiste dag. Het boeket was prachtig.
voldoende keuzemogelijkheid, boeket goed uitgevoerd en keurig op tijd bezorgd
Mooi boeket, razend snel levering
Mooi boeket op juiste tijdstip bezorgd
Mijn vriendin in Putten was erg blij met de bos bloemen ze ontving op haar verjaardag!
Bestellen via de site zeer makkelijk, bevestiging duidelijk en bezorging snel, kwaliteit voor een goede prijs.
Vlak voor oud en nieuw nog bezorgd, wat ze zeggen .. gebeurd. Er zitten hele mooie aparte bloemen in. Dat is nou echt genieten van n boeket, zei de ontvanger.
Top service!
Bij een verrassing, is het fijn om aan tekunnen geven in welk dagdeel een boeket bezorgd kan worden, zodat ik weet dat diegene thuis is en het niet bij de buren hoeft op te halen :) boeket was prachtig
Makkelijk, mooi
De ene dag een prachtig boeket voor mijn schoonzus in Canada besteld en ze heeft het de volgende dag al ontvangen! Top!!!
Gemakkelijk, snel, klantvriendelijk, op tijd, goede kwaliteit bloemen. Niets op aan te merken tas het proces en kwaliteit. We een uitdaging om een kaart te schrijven met 200 karakters. Je haalt woorden of lidwoorden weg. Waardoor het iets ten koste gaat van profesionaliteit en de boodschap zijn waarde verliest doordat je zinnen gaat weghalen die je eigenlijk heel graag op de kaart zou willen hebben. 500 zou top zijn!
Prachtig boeket bezorgd en keurig op tijd
Ook boeket ontvangen, zonder afzender. Dit is ook een beetje onduidelijk bij het bestellen. Als je in de boodschap geen afzender vernoemt, komt deze ook niet terug op het kaartje. Daardoor ontvingen wij bosje bloemen zonder afzender. Verder helemaal goed. Gr Bart
Donderdag 30 december 's avonds laat nog een rouwboeket besteld om de volgende dag in Polen te laten bezorgen. Bezorging correct uitgevoerd en rouwboeket praktisch in dezelfde stijl opgemaakt als op het plaatje! In plaats van een eenvoudig kaartje, zelfs een prachtig rouwlint aan het boeket bevestigd. Dank!
Bestellen ging goed, tot de afhandeling. Alleen 1 mail ter bevestiging van bestelling daarna niks meer. Ook geen indicatie over aflevertijd
Beste Charles, dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bevestiging hebt ontvangen van de bezorging. Kijk even in de spam, misschien staat hij daar? Wanneer hij daar niet staat kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de dames van onze klantenservice, ze kijken het graag voor je na. Je kunt ze bereiken op 0900 1501. Groetjes team Fleurop
makkelijke bestelling en correcte levering
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire