Waardeloos

Klinkt hard maar zo ervaar ik het een slecht boeket bloemen nou ja die zaten er weinig in heel veel groen voor heel veel geld heel jammer

Meer verwacht

Ik had meer verwacht van het bosje bloemen van alles maar één zeker voor dat bedrag wat ik heb betaald

• Boeket

Makkelijk besteld - boeket viel tegen

Het bestellen van het boeket is super makkelijk en zeer overzichtelijk. Het geleverde boeket wil echter heel erg tegen. Ik had een kerstverassing groot besteld er is echter maar een heel klein boeket geleverd. Het waren 6 bloemen met veel groen. Zal dus niet zo snel meer via Fleurop bestellen.

Boeket viel wat tegen voor deze prijs

Boeket viel wat tegen voor deze prijs

• Boeket

Waardeloos want belangrijke kaart zat er niet bij, boeket matig voor het geld! Zeer ontrvreden.

Zeer belangrijk dat kaart erbij zat: en ontbrak dit is nu voor de 2e keer gebeurd met boeket van Fleurop en dus nooit meer bij Fleurop Bestellen.

Mega klein boeket

Boeket voor 55 euro besteld. Leek eerder op een boeket van 15 euro schandalig.

• Boeket

Dit bloemstuk is het geld niet waard.

Het bloemstuk viel erg tegen. Er zitten veel te veel takken en groen bij en bijna geen bloemen. Ik had nog beter naar de supermarkt of tankstation kunnen gaan.

Afspraak wordt niet nageleefd

Ik heb een boeket bloemen besteld waarvan ik sowieso vindt dat het aan de prijzige kant is. Vervolgens geef je aan op welke dag het geleverd moet worden, wordt het op een hele andere dag geleverd. Jammer

• Boeket

Het was weer prima verzorgd

Wat fijn dat de bloemen geleverd werden precies op de juiste dag. Het boeket was prachtig.

geweldig boeket

voldoende keuzemogelijkheid, boeket goed uitgevoerd en keurig op tijd bezorgd

Snelle bezorging naar Zuid Afrika

Mooi boeket, razend snel levering

Volgens afspraak bezorgd

Mooi boeket op juiste tijdstip bezorgd

Prachtige bos bloemen

Mijn vriendin in Putten was erg blij met de bos bloemen ze ontving op haar verjaardag!

• Bestelgemak N.v.t.

Netjes en snel

Bestellen via de site zeer makkelijk, bevestiging duidelijk en bezorging snel, kwaliteit voor een goede prijs.

• Boeket

Top bedrijf, daar fleur je van op

Vlak voor oud en nieuw nog bezorgd, wat ze zeggen .. gebeurd. Er zitten hele mooie aparte bloemen in. Dat is nou echt genieten van n boeket, zei de ontvanger.

• Boeket

Prachtige bloemen, snel geleverd!

Top service!

• Boeket

Prachtig boeket, jammer dat ik niet aan kon geven op welk tijdstip (ochtend/ middag)

Bij een verrassing, is het fijn om aan tekunnen geven in welk dagdeel een boeket bezorgd kan worden, zodat ik weet dat diegene thuis is en het niet bij de buren hoeft op te halen :) boeket was prachtig

Super mooi boeket

Makkelijk, mooi

Prima service!

De ene dag een prachtig boeket voor mijn schoonzus in Canada besteld en ze heeft het de volgende dag al ontvangen! Top!!!

• Boeket

Gemakkelijk, snel, klantvriendelijk, op tijd, goede kwaliteit bloemen. Niets op aan te merken tas het proces en kwaliteit. We een uitdaging om een kaart te schrijven met 200 karakters. Je haalt woorden of lidwoorden weg. Waardoor het iets ten koste gaat van profesionaliteit en de boodschap zijn waarde verliest doordat je zinnen gaat weghalen die je eigenlijk heel graag op de kaart zou willen hebben. 500 zou top zijn!

Goeie service,prachtig boeket bezorgd

Prachtig boeket bezorgd en keurig op tijd

• Boeket

Geweldig mooie rozen gegeven en ontvangen

Ook boeket ontvangen, zonder afzender. Dit is ook een beetje onduidelijk bij het bestellen. Als je in de boodschap geen afzender vernoemt, komt deze ook niet terug op het kaartje. Daardoor ontvingen wij bosje bloemen zonder afzender. Verder helemaal goed. Gr Bart

uitstekend

Donderdag 30 december 's avonds laat nog een rouwboeket besteld om de volgende dag in Polen te laten bezorgen. Bezorging correct uitgevoerd en rouwboeket praktisch in dezelfde stijl opgemaakt als op het plaatje! In plaats van een eenvoudig kaartje, zelfs een prachtig rouwlint aan het boeket bevestigd. Dank!

Mooi boeket, slechte communicatie

Bestellen ging goed, tot de afhandeling. Alleen 1 mail ter bevestiging van bestelling daarna niks meer. Ook geen indicatie over aflevertijd

tevreden!!

makkelijke bestelling en correcte levering

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire