Om 00.30 uur een boeket met kaartje bestellen en dat de zelfde dag bezorgd krijgen vind ik geweldig.
Mooie bos, op tijd geleverd
Ik had die dag 2 boeketten besteld. Maar bij mijn tweede bestelling had ik mijn bezorg datum verkeerd aangegeven. Via de chat gevraagd of ze dit konden wijzigen en ja na vriendelijk chat gesprek was het mogelijk Was daar superblij mee !!! En de ontvanger voor wie het boeket was ook.
Snelle bezorging en mooie en verse bloemen
Moeder woont in Portugal en is op 31 december jarig. Op donderdagavond 30 december Op de website gegevens ingevuld en om 17 uur in Portugal geleverd. Geweldig. Bloemetje is wel aan de prijs maar als je dit kan dan is dat ook wat waard
Beste Rob, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat we ook een bloemengroet konden bezorgen bij je moeder in Portugal, dan ben je er op deze manier toch een beetje bij op haar verjaardag. En wat fijn dat we daar zo snel al konden bezorgen. Groetjes team Fleurop
In tegenstelling tot wat de site vermeld, geen bezorging op zondag mogelijk. Na overleg tot een geschikte dag kunnen komen. Voor de ontvanger werd er een doosje chocolade bij bezorgd.
De bezorging en kwaliteit van de bloemen was goed, maar voor dat geld was het maar een ***lig bosje. Ik heb bijna 50 euro betaald voor de bezorging van 11 bloemen. Niet aanbevelingswaard voor anderen. Voor mij dus maar een eenmalige ervaring
Het bestellen ging vlot en de keuze datum en tijd was goed en dat je er nog iets (chocola) bij kon doen was wel leuk.
Ik kocht een bos bloemen voor mijn tante. Zij stuurde mij een foto van een schitterend boeket op een bijpassende vaas. Als je kiest voor een groot boeket, dan is het ook echt GROOT.
Beste A. Jonkers, Dank je wel voor je beoordeling. Dat is inderdaad een mooi, groot boeket die we bezorgd hebben, daar zal je tante wel blij mee zijn geweest. Groetjes team Fleurop
Positief ervaren.
goede service, goed product, betrouwbaar
Mijn zus was blij verrast met het boeket. Tijdig aan huis gebracht.
Voor mijn jongste dochter verdween even alle sores toen zij 'op de valreep' (30 december 2021) een bos bloemen kreeg.....
Op oudjaarsdag een groot boeket met lekkernijen besteld voor iemand die na een heupoperatie uit het ziekenhuis in een revalidatiekliniek is opgenomen. Dezelfde dag nog werd het prachtige boeket met lekkers bezorgd. Het was een fijne troost op een toch al vervelende omstandigheid. Nogmaals onze hartelijke dank voor het verzorgen en het zo snel bezorgen!
Makkelijk te bestellen via de website en ik heb netjes een mailtje ontvangen dat het boeket afgeleverd is! Top geregeld!
Mooi boeket snel, de zelfde dag bezorgd.
Ik wilde de jarige verrassen. En dit is gelukt met dit hele mooie boeket.
Beste Antwanet , Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk dat we de ontvanger konden verassen met een mooi boeket, dat zijn de leukste verassingen. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst om iemand te verassen. Groetjes team Fleurop
Gemakkelijk te bestellen, goede service en duidelijke communicatie over de bestelling!
Lekker op tijd , bezorgd, top
Bos bloemen voor 32,95 besteld. Leek niet op de foto, hele andere bloemen. Bos was ook echt veel kleiner. Zou er nog geen 25,- voor betalen in de winkel. Foto gestuurd maar klacht werd niet in behandeling genomen want het voldeed volgens fleurop aan wat geleverd moest worden. Wat een slechte service. Bloemen geteld, het waren er zes! En de rest was opgevuld met groene takken. Eerste en laatste keer fleurop, we gaan gewoon weer naar Top bloemen
Hi Gerard, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over het boeket dat is bezorgd. Ik zie dat mijn collega je klacht nog in behandeling heeft en deze zal hierover contact met je opnemen. Fleurige groet, Team Fleurop
2 boeketten besteld om te bezorgen een dag voor kerst, 1 boeket is geleverd. Het andere boeket van 50 euro is niet bezorgd en er is ook geen contact met me opgenomen!
Beste Dietha, Wat vervelend dat 1 bestelling niet is aangekomen. Wij hebben je zojuist gemaild, kun je daarop reageren? Klantenservice Fleurop
Ik heb mijn vrienden in Frankrijk een boeket gestuurd bij gelegenheid van hun nieuwe huis. Ik kreeg enthousiaste reacties en de foto was precies zoals op de site!
Waar voor het geld en gedaan wat beloofd was.
Moet best veel moeite doen om iets te bestellen. Zoeken van een adres kost best veel tijd. Bestelling klaargezet en ineens weer kwijt. Voor deze beoordeling: er moet blijkbaar verplicht een afbeelding bij. Ik heb de bos verstuurd niet ontvangen. Niet altijd krijg ik een foto terug…. Erg onhandig…
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire