Keurig op tijd werd een prachtig boeket bezorgd
Mijn eerste ervaring is al niet goed ...bloemen besteld voor Australië netjes betaald maar de bloemen zijn niet geleverd. Dat was mijn eerst kennismaking met Fleurop. Wil indien dit zo gaat zeker mijn geld terug.
Beste Riny, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je akkoord gaat met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Een boeket met seizoens bloemen naar zijn zus gestuurd voor haar verjaardag. Ik had gekozen voor de grootste bos. Niet goedkoop maar ze is het waard. Toen ik de volgende dag een foto van haar kreeg was ik erg verbaasd dat ze dit een grote bos noemen. Het zag er pierig uit… en ik was echt teleurgesteld. Wat ik op de foto zag, was de 40 euro echt niet waard… de volgende keer ga ik toch iets anders bedenken voor dat bedrag.
Beste Martine Goldenbeld, Bedankt voor je beoordeling. We hebben je een mail gestuurd en mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Hele Slechte service in één woord!!!
Beste Nelly van Toor, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Mijn collega heeft dit direct opgepakt met de bloemist en het boeket wordt vandaag nog bezorgd. We gaan ervan uit het zo naar wens is opgelost. Met Fleurige groet, Team Fleurop
Als ik het grootste pakket bestel verwacht ik dan ook wel wat, maar omvang in verhouding tot prijs viel tegen. Heb geen upload van pakket bijgevoegd want foto geeft niet de omvang van pakket weer.
Zie hierboven!
Goede, snelle service en goede levering
Geweldig!
makkelijk te bestellen en goed te zien wat voor boeket je wil sturen
Zoals gewoonlijk mooi boeket. Keurig op tijd afgrleverd
Heb twee boeketten besteld voor kennissen in oostenrijk ze vonden het schitterend ben zeer tevreden
Goede ervaring door mooie bloemen en snelle levertijden
Een paar uur later al bezorgd en een bos van mooie kwaliteit
De bestelling werd heel snel door een goede bloemist bezorgd. Ontvanger was heel blij.
Door omstandigheden vergeten een kaart te sturen voor iemands verjaardag. Fleurop was mogelijk, voor 14 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Het was een mooie bos! En snel! Het enige wat mij tegenhoud ij het vaker bestellen is de prijs. Onderaan de eindstreep kom je niet onder de 20 euro uit. Ik weet bloemen zijn duur, maar ik weet zeker dat ik vaker een bloemetje zou versturen als de prijzen lager zouden liggen.
Prachtig boeket en keurig op tijd bezorgd
Bestellen was makkelijk, klantenservice vriendelijk. Enige minpunt is dat er geen tijd voor bezorging gekozen kon worden.
Prachtige bloemen voor elke gelegenheid
Groot bestelgemak en de ontvangers zijn altijd tevreden.
Eigenlijk twijfelde ik of het boeket vanwege de lockdown wel geleverd zou worden. Maar al snel kreeg ik het bericht dat het bezorgd was. Ook dat vond ik erg prettig, daarmee weet je dat het goed is gegaan.
Wij hadden een bestelling gedaan en we werden nog even na gebeld om mee te denken over het stuk wat we wilde laten bezorgen. Erg fijn! Zo wordt iets persoonlijks van beide kanten!
De bos bloemen was prachtig! Echter de mooie kaart die erbij zat werd pas de volgende dag geleverd... Jammer!
Geweldig gemakkelijk en prima verzorgd,
Nette service ! Prima geregeld en bezorgd
Duidelijk site, gebruiksvriendelijk.eenvoudig bloemen te bestellen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire