Snel en volledig met hoge kwaliteit bloemen uitgevoerd.

• Boeket

Prima service, netjes op tijd bezorgd en een prachtig boeket

• Boeket

Geweldig mooi en groot boeket. Supersnelle levering. Top.

Tegenvaller

Het stuk dat bezorgd is, is totaal anders dan wat ik besteld had

• Boeket

Communicatie tussen fleurop en winkel niet goed

Wilde een dag na bestelling een extra naam laten toevoegen op kaartje en via fleurop winkel zei ja maar is niet gebeurt… grote problemen zijn hierdoor ontstaan…sneu.

Snel!

De ontvanger berichte na 1 uur al: wat mooi! Dankjewel.

• Boeket

Na al die jaren nog steeds een prachtig voorbeeld van een mooie roos.

een fantastische ervaring met deze ouderwets goede bloemenzaak.

Snel een goed.

Snel en goed.

• Boeket

Een grote verrassing, van ver weg!

Vanuit Guatemala m'n moeder verrast! Was een prachtig boeket!

Mooie bloemen

Ik heb wel kritiek op de e-mail bevestiging. Die kreeg ik pas ‘s avonds dat het boeket was bezorgd bij de buren. Terwijl ik ‘s ochtends al een berichtje kreeg van de ontvanger. Kan die e-mail bevestiging niet worden verstuurd op het moment van levering ipv zo’n 10 uur later?

Goed en goede service.

Boeket kon dezelfde dag nog worden bezorgd. Telefonisch ook goed bereikbaar. De dame in kwestie was heel vriendelijk en dacht goed mee.

• Boeket N.v.t.

Vrolijke bos

Snelle levering. Ik had de grote bos bloemen . Moest wel wennen aan de keuE van de bloemist .in vergelijking met de foto. Maar niettemin een prachtbos

heel erg blij

Bloem basket gestuurd naar mijn zus (82)in Amerika, ze heeft moeilijk jaar achter de rug en is eenzaam, ze is er zo blij is mee! bloemen zien er net zo mooi uit als op de foto! ik had eerst geprobeerd via andere bloemenfirma boeket te sturen voor kerst, maar 1 dag voor kerst bericht dat bestelling niet was gelukt, de teleurstelling was zo groot en ook te laat om voor kerst nog iets te bestellen. dus nu bij Fleurop besteld en dubbel blij dat het gelukt is met een veel mooier bloemstuk dan bij de andere bloemist, dus voortaan bestellen bij Fleurop!!

(bijna) alles goed geregeld

de website is, helaas, niet altijd even duidelijk vandaar de opmerking bijna alles goed geregeld.

• Boeket N.v.t.

Nemen klachten niet serieus

Ik bestel vaker bloemen bij fleurop en het ging altijd goed tot nu. Ik heb 2 kerststukken besteld ter waarde van €96.80. De geleverde kerststukken zijn triest en lelijk en zeker niet bijna €100 waard. Volgens fleurop is er niks aan de hand en daarmee is de kous afgedaan. Volgens de medewerker hebben we te maken met natuurproducten en kan er daarom niks aan gedaan worden. Ik ga er vanuit dat als je een kerststuk besteld er genoeg bloemen en accessoires te vinden zijn om een degelijk kerststuk te maken voor het geld dat ik heb betaald en heeft dit verder niks te maken met afwijkende natuurproducten! Ik vind het triest dat fleurop zich er zo makkelijk van af maakt en mensen hun zuurverdiende geld zo aftroggeld. Waar is dat fijne gevoel dat ze beloven in hun reclame??? Voor mij is het fleurop pleur op!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Absoluut GEEN waar voor je geld, NIET HIER MAAR BIJ EEN CONCULEGGA BESTELLEN

€69,95 ex €6,95 bezorging voor een bos waar 5 rozen, 10 lelies, 5 takken zonder bloem eraan, vooral veel groen en takken met besjes in zitten....Dat doen conculegga's echt vele malen beter en veel goedkoper. Opeens wist ik weer waarom ik nooit bij Fleurop mijn bloemen bestel. Leuk gespreksonderwerp ook op deze lange dagen....

Super snel geleverd

Bijzonder mooi boeket en snelle service. Onze complimenten. Yolanda & John

Supersnel en goed!

Van de week aan t eind van de ochtend een boeket besteld voor een vriendin met een acuut gebroken hart, ze had m diezelfde dag!

• Boeket

Prachtige bloemen gegeven aan mijn moeder, super snel bezorgd. Kortom: dit zou ik vaker doen! :)

• Boeket

Ggeen e -mail ontvangen dat de bloemen afgeleverd zijn

Slordig ,moest zelf een mail schrijven, ,de v. Dag rond 10 u 30 een bericht ontvangen dat 28 december de fam. Koopmeiners het boeket hebben ontvangen. Vr. Groet Tarsitia Corvelyn.

Makkelijk uitzoeken en bestellen

Mooi boeket, op tijd bezorgd.

• Boeket

Buitengewoon gemakkelijke manier om te bestellen en prima service!

Goedemiddag, Nu twee keer achter elkaar bloemen besteld en het valt op dat jullie site zeer gebruiksvriendelijk is. De bezorging van de eerste keer verliep perfect en de bloemen stonden mooi en lang! De twee keer gaat vast ook goedkomen, dat gaat gebeuren op 3 januari. Dank voor de gemakkelijke en fijne manier van het laten bezorgen van een bloemetje! Groeten, Jacqueline Mijnders

Uitmuntend

Van de ontvanger zeer positieve reactie ontvangen

Goede kwaliteit afgegeven

Goede keuze van bloemen in het boeket.

Na 1e bezorgpoging, een 2e poging

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire