Een super mooi boeket!

Goede service, de ontvanger was heel erg blij en onder de indruk van het geweldige boeket. Het geld meer dan waard.

• Boeket

Mager boeket in vergelijking tot afbeelding Fleurop site. Jammer.

Zie titel

• Boeket

Weet niet of mijn bestelling daadwerkelijk is bezorgd

Wij hebben een bos bloemen besteld voor één van onze relaties. Op de dag van bezorging werd ik gebeld dat de bezorger het adres niet kon vinden. Ik heb toen uitgelegd dat het wel klopte en uitgelegd hoe het pand eruit zag en dat er op alle zijdes van de gevel heel groot de Gooijer stond. ik vroeg toen hoe ik zeker wist dat het afgeleverd was en er werd mij verteld dat we een bevestiging zouden krijgen op de mail. Deze heb ik tot op de dag van vandaag niet ontvangen dus hoe weet ik of mijn bloemen incl vaas zijn afgeleverd?

• Boeket N.v.t.

Niet de bloemen die ik besteld had gekregen

Voor mijn moeder een groot veldboeket besteld, maar wat er geleverd werd leek in verste verte niet op een veldboeket. Snap dat het in de winter wellicht wat lastiger is, maar geef dat dan gewoon aan.

• Boeket

Twee dagen achter elkaar te laat geleverd

Deze week 2 x een boeket besteld voor mijn assistentes ivm mijn afscheid van mijn werk. Dag van tevoren besteld. Bij de eerste heb ik 's middags de servicelijn maar gebeld. Om 16.00 kwam toen alsnog het boeket. Het tweede boeket kwam niet voor 17.00 uur, maar werd wel als bezorgd afgemeld via de email!! Het werd zonder verder bericht een dag later bezorgd. Zo zonde, want de boeketten waren prachtig!

gemakkelijk en mooi!

bezorgkosten zijn wel hoog

Mooie verse bloemen

Mooie verse bloemen, bezorging volgens afspraak. Super!

Mooie bos

Mooie bos alleen jammer dat je geen tijdsvlak aan kon geven.

Indrukwekkend

De bestelling en bezorging en de uitvoering is indrukwekkend

Heel snelle, mooie levering

Heel snelle, mooie levering

• Boeket

snelle levering en mooie bloemen

Dezelfde dag dat ik de bestelling heb geplaatst, zijn de bloemen ook bezorgd. De bloemen zelf zijn van mooie kwaliteit dus echt een aanrader!

• Boeket

Op de afgesproken tijd met prachtige bloemen

Snelle service, mooi boeket

Sochtends een boekt besteld en deze is om 11 uur al bezorgd. Mooi boeket!

Precies wat ik wou!

Voor vrienden een mooi kleurig veldboeket besteld als hart onder de riem en om het nieuwe jaar bont en blij in te luiden.

Super handig.

In deze tijd is het heel gemakkelijk om iemand op deze manier te verrassen. In de ochtend besteld, in de middag bloemen op tafel.

Zeer goed verzorgd

Duidelijk website en goed op de hoogte van de bezorging van het boeket. Mooi fris en vers boeket!!!

• Boeket

Ruime keus uit mooie boeketten

Mooie boeketten, ruime keus en voor iedere prijsklasse wat uit te zoeken. Ontvanger was erg blij met het boeket!

• Boeket

Goed geregeld, je krijgt wat je ziet

Gemakkelijk te bestellen, en netjes afgeleverd.

• Boeket

Top gedaan, heel persoonlijk gebracht

Top service!

Mooie bos bloemen en op tijd geleverd.

• Boeket

Zo leuk om iemand blij te maken

Ik had een bos bloemen besteld en laten bezorgen naar een adres in Zuid-Afrika. Een goede vriendin woont daar en is jarig op 28 Dec. ik wilde haar verrassen daarmee. En dat was gelukt!! Ze is er enorm blij mee. De klantenservice is top. Ik kreeg snel bericht terug op mijn vraag. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie, ook voor het buitenland. Dank voor de goede service. Groetjes Joyce.

• Boeket

Top bloemen en snel en makkelijk geregeld

Snel bezorgd!!prachtig boeket

Super boeket

Makkelijk te regelen ondanks kerstdrukte, op tijd geleverd en pracht boeket!

Enorm snelle levering

Onverwachts wilde ik een vriendin een hart onder de riem steken ivm coronamaatregelen. Binnen 2 uur had ze de bloemen en was ze aangenaam verrast. Supersnel geregeld, waarvoor dank!!

• Boeket

Goede bezorging, ook al was de persoon niet thuis hebben jullie mij direct geïnformeerd en is het de volgende ochtend bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire