Goede service, de ontvanger was heel erg blij en onder de indruk van het geweldige boeket. Het geld meer dan waard.
Zie titel
Wij hebben een bos bloemen besteld voor één van onze relaties. Op de dag van bezorging werd ik gebeld dat de bezorger het adres niet kon vinden. Ik heb toen uitgelegd dat het wel klopte en uitgelegd hoe het pand eruit zag en dat er op alle zijdes van de gevel heel groot de Gooijer stond. ik vroeg toen hoe ik zeker wist dat het afgeleverd was en er werd mij verteld dat we een bevestiging zouden krijgen op de mail. Deze heb ik tot op de dag van vandaag niet ontvangen dus hoe weet ik of mijn bloemen incl vaas zijn afgeleverd?
Beste Sharon, Fijn dat de klacht ondertussen is opgelost. Nogmaals excuses! Klantenservice Fleurop
Voor mijn moeder een groot veldboeket besteld, maar wat er geleverd werd leek in verste verte niet op een veldboeket. Snap dat het in de winter wellicht wat lastiger is, maar geef dat dan gewoon aan.
Beste Sander, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. We gaan ervan uit je een volgende keer beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Deze week 2 x een boeket besteld voor mijn assistentes ivm mijn afscheid van mijn werk. Dag van tevoren besteld. Bij de eerste heb ik 's middags de servicelijn maar gebeld. Om 16.00 kwam toen alsnog het boeket. Het tweede boeket kwam niet voor 17.00 uur, maar werd wel als bezorgd afgemeld via de email!! Het werd zonder verder bericht een dag later bezorgd. Zo zonde, want de boeketten waren prachtig!
Beste Bart-Jan Freriks, Bedankt voor je beoordeling. Sorry dat het boeket niet op de juiste dag is geleverd en dat je hier niet van op de hoogte bent gebracht. We gaan ervan uit dat dit een volgende keer niet meer gebeurd. We zien je een volgende keer weer graag terug. Een fleurige groet, Team Fleurop
bezorgkosten zijn wel hoog
Mooie verse bloemen, bezorging volgens afspraak. Super!
Mooie bos alleen jammer dat je geen tijdsvlak aan kon geven.
De bestelling en bezorging en de uitvoering is indrukwekkend
Heel snelle, mooie levering
Dezelfde dag dat ik de bestelling heb geplaatst, zijn de bloemen ook bezorgd. De bloemen zelf zijn van mooie kwaliteit dus echt een aanrader!
Op de afgesproken tijd met prachtige bloemen
Sochtends een boekt besteld en deze is om 11 uur al bezorgd. Mooi boeket!
Voor vrienden een mooi kleurig veldboeket besteld als hart onder de riem en om het nieuwe jaar bont en blij in te luiden.
In deze tijd is het heel gemakkelijk om iemand op deze manier te verrassen. In de ochtend besteld, in de middag bloemen op tafel.
Duidelijk website en goed op de hoogte van de bezorging van het boeket. Mooi fris en vers boeket!!!
Mooie boeketten, ruime keus en voor iedere prijsklasse wat uit te zoeken. Ontvanger was erg blij met het boeket!
Gemakkelijk te bestellen, en netjes afgeleverd.
Top gedaan, heel persoonlijk gebracht
Mooie bos bloemen en op tijd geleverd.
Ik had een bos bloemen besteld en laten bezorgen naar een adres in Zuid-Afrika. Een goede vriendin woont daar en is jarig op 28 Dec. ik wilde haar verrassen daarmee. En dat was gelukt!! Ze is er enorm blij mee. De klantenservice is top. Ik kreeg snel bericht terug op mijn vraag. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie, ook voor het buitenland. Dank voor de goede service. Groetjes Joyce.
Snel bezorgd!!prachtig boeket
Makkelijk te regelen ondanks kerstdrukte, op tijd geleverd en pracht boeket!
Onverwachts wilde ik een vriendin een hart onder de riem steken ivm coronamaatregelen. Binnen 2 uur had ze de bloemen en was ze aangenaam verrast. Supersnel geregeld, waarvoor dank!!
Goede bezorging, ook al was de persoon niet thuis hebben jullie mij direct geïnformeerd en is het de volgende ochtend bezorgd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire