Iedere keer opnieuw een goed gevoel thuisbezorgd!

Je maakt iedere keer opnieuw iemand blij met een mooi bouquet! Bloemen zijn mooi en vers. Ze blijven lang mooi.

• Boeket

Goede service en zeer mooi boeket afgeleverd

Gemakkelijk via internet te bestellen.Was binnen 2 uur geleverd.

• Boeket

Beetje weinig boeket voor een pittige prijs

Boeket zag er netjes uit en was keurig op tijd afgeleverd, toch zal ik niet nog een keer gebruikmaken van fleurop, dit vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Voor zoveel geld had ik zelf een heel groot boeket kunnen halen.

Slecht.

Waarom de menssen woonnen om de hoek en word gewoon bij de deur gezet. Ga dan later nog een keer kijkken of ze thuis zijn Punt 2 op de foto stinden de bloemen in een zierfles was er ook niet bij .

Fieurop is voor mij TOP!

Vlotte bezorging, mooie boeketten

Kwalitatief goed en betrouwbaar

Altijd afwachten of het boeket datgene is dat je besteld hebt. In mijn geval was dit zeker het geval. Ik kreeg na bezorging van de ontvanger een blij bericht met foto. Met dank aan fleurop!

makkelijk om te doen.

Het is fijn om in deze tijd toch iets voor iemand te kunnen doen, zoals online een boeket bestellen en laten bezorgen.

• Boeket

Vind het boeket een beetje tegenvallen

Redelijk

• Boeket

Snelle service en prachtige boeketten

Deze week hebben we een rouwboeket via fleurop besteld, het bestellen gaat heel eenvoudig en een dag later kregen we een telefoontje van de nabestaanden dat het boeket was bezorgd en ze zeiden dat het prachtig was.....heb de foto's gezien en idd het was een prachtig boeket en net zo mooi als op de site!!

Awesome

Goede website. Goede service. Netjes nagebeld door de bloemist ivm afwezigheid ontvangende partij in 1r instantie. Boeket was zeer mooi.

Goed!

Makkelijk te bestellen, goede service en snelle bezorging

• Boeket

Goede service en een mooi boekt

Top service en een heel mooi boeket .

• Boeket

Helemaal goed voor een bloemengroet

Vertrouwde organisatie, eenvoudig bestellen en prompte levering

• Boeket

Ik plaats een bestelling en het wordt op de afgesproken dag en fijne wijze op het adres bezorgd.

soepel en op tijd

Vanaf bestelmoment tot bezorgd, geen haperingen en zoals toegezegd

snelle service iedereen tevreden

• Boeket

ik kom niet voor niets vaker bij Fleurop

De boeketten zijn altijd van hoge kwaliteit en de bloemen blijven altijd lang goed en mooi. Dit keer waren er bloemen niet op voorraad dus ben ik van tevoren benaderd of het een probleem was als er wat in het boeket zou wijzigen. In eerste instantie wilde ik op mijn smartphone bestellen, maar helaas lukte dit niet goed en niet naar mijn zin. Aansluitend is dat via een pc alsnog gelukt. Wat er in de bezorging nog verbeterd zou kunnen is het hanteren van een tijdblok waarin de bloemen worden bezorgd.

• Boeket

Super, professioneel, en zeker betrouwbaar

Het is snel te bestellen en zeker hele mooie bossen bloemen. Ben meer dan tevreden en wordt vaste klant. Jullie komen netjes de gemaakte afspraken na.

• Boeket

Zeer gemakkelijk een schitterende attentie te regelen

Op een heel gemakkelijke manier een mooi boeket bloemen geregeld voor iemand Ik kom zeker, zowel zakelijk als prive, terug om zoiets nog een keer te doen

• Boeket

Mooie verse bloemen, iedereen blij

Mooie verse bloemen, netjes op afgesproken dag, prettige bezorgster, iedereen blij.

Bijna perfect

Bestelling en bezorging verlopen prima. Het boeket is van mooie kwaliteit en valt goed in de smaak. Een puntje van verbetering betreft de bezorging; het zou erg prettig zijn als men een tijdklok kan aangeven. Nu weet je niets en moet je in feite de hele dag thuis blijven.

Fleurop... fleur óp !!

Steeds ontvang ik van de mensen die ik ter opfleuring een bouquet stuur, blijheid en positiviteit en vaak met toevoeging van een foto waaruit mij blijkt, dat inderdaad het bouquet geleverd werd, dat ik bestelde. Heerlijk vind ik het mijn vrienden en kennissen te verrassen bij speciale gelegenheden als, ziekte, verhuizen, verjaardagen, geboorte, depressie, zó maar, etc.

• Boeket

Boeket was mooi, verzoek was in de ochtend bezorgen, werd laat middags.

Boeket had ik besteld met de opmerking dat het in de ochtend zou worden bezorgd. Boeket werd laat in de middag bezorgd. Dat vond ik niet leuk. omdat

• Boeket

Mooi boeket (is altijd maar afwachten) ,snelle communicatie en aflevering. Chapeau.

Snel en mooie bloemen.

In de ochtend bestelde ik het boeket. In de middag ontving ik al een foto van de bloemen. Prachtig mooie bos met kaart. Precies zoals de foto beloofde.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire