Fleurop verleent goede service, als t bezorgd is krijg ik een mailtje, als boeketten worden aangepast krijg ik ook een mailtje. Ik ben heel tevreden.
Bestellen was makkelijk, ik kreeg 3 uur later van de ontvanger al een reactie
In een hele drukke periode, zo gemakkelijk een boeket bestellen en laten bezorgen is de beste manier van ontzorgen!
In de ochtend besteld en vroeg in de middag al bezorgd. Mijn vriendin was er erg blij met een “prachtig boeket!” voor haar verjaardag wat we helaas weer op afstand moesten vieren. Ik had wel wat moeite met het kaartje opmaken op mijn telefoon. Aanpassingen maken ging moeizaam. Opnieuw beginnen was makkelijker
Verse bloemen, op tijd geleverd.
Boeket was voor begrafenis, waar wij niet bij waren, dus of het mooi en goed was geen idee
Mooi boeket, op tijd bezorgd
Heel mooi boeket en op tyd afgeleverd
Snelle service Prachtig boeket Goede bloemist
Het boeket voor 35 Euro was het niet waard, het aantal letters op het kaartje is voor ons voor een rouwboeket te weinig!
Beste Conny, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Vervelend dat niet tevreden bent met het boeket. We hebben je een mail gestuurd met een toelichting. Groetjes, Team Fleurop
Ondanks dat mijn bestelling voor de dag na kerst was, waren de bloemen supervers. Het was een prachtige bos bloemen en ze werden keurig op tijd bezorgd, top!
Mooie bos bloemen en prima bezorging
Eerste bestelling bij Fleurop, prachtig boeket.
Simpel makkelijk handig snel
In deze drukke tijd mooi op tijd bezorgd bij weduwe van juist overleden dierbare vriend
Goed te woord gestaan. Mooie bos bloemen.
Op tijd afgeleverd en mooi kerststuk
Ondanks een druke periode, bezorging op tijd, klantservice help graag, mooie boeket :-)
Erg prettig. Goed geregeld
Een prachtig bloemstuk.
Je kunt makkelijk surfen over de site en alles vinden.
Mooi boeket en goed verzorgde bezorging.
Handig en duidelijk bestelproces. Ruime keuze en volgens de ontvangers geleverd conform de afspraak. In dit geval een zeer mooi kerststuk.
Ook in een kleine versie is het boeket nog altijd bijzonder mooi!
Mooie bloemen goede service
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire