Fijne goede snelle service

Fijne goede snelle service en bovenal hele mooie kwaliteit aan bloemen

heel goed

heel goed

• Boeket

Makkelijk besteld en op tijd geleverd

Meerdere keren bloemen besteld voir frankrijk en altijd op tijd en een mooi boeket geleverd.

• Boeket

Dezelfde dag besteld en dezelfde dag bezorgd.

• Boeket

Snelle service en mooie boeketten op de site

Ik wilde iemand sterkte wensen net voor de kerst en kwam op jullie site terecht. Voor de middag bestelt en om 1 uur had ze het boeket al. Sneller kan niet. Alleen jammer dat je niet het boeket kunt zien wat er nu eigenlijk bezorgd is. Daar ben ik wel heel benieuwd naar of jullie ook de boeketten afleveren die je op de site hebt staan. Misschien een idee om bij die mail dat het boeket bezorgd is, ook een foto te doen van het boeket. Dan is de klant gerustgesteld.

• Boeket N.v.t.

Makkelijk te bestellen en mooie boeketten/ bloemstukken om uit te kiezen. De volgende dag wordt het bezorgd en je krijgt een bevestiging als het boeket afgeleverd is. Heel tevreden!

Snel en goede updates

Ik was te laat om een kaart te sturen en wilde iets extra's sturen. Vond het wel spannend of het wel zou lukken op zo'n korte termijn, zeker de dag voor kerst. Toch is het gelukt. Ik vind het jammer dat ik bij het bestellen niet goed de verschillen tussen de boeketten kon zien en ook niet wat ik uiteindelijk heb verstuurd

• Boeket N.v.t.

prima service, matig bosje bloemen (kleiner dan verwacht)

prima service, matig bosje bloemen (kleiner dan verwacht)

• Boeket

Fantastische service met mooi resultaat!

Makkelijke website, bestelprocedure simpel en eenvoudig, prachtig bosje geleverd op beloofd tijdstip. Excellent!

Fleurop is helemaal Top!

Zonder gezeur, snel mooie bloemen aan je deur!

Afspraak is afspraak

Zoals gewoonlijk, keurig op tijd afgeleverd. Dit geeft vertrouwen voorde toekomst. Tip De foto van het boeket is niet te uploaden omdat het bestandstype niet wordt geaccepteerd. Zou handig zijn als een pdf bestand wordt geaccepteerd. Het was in ieder geval een kerstboeket van € 57,95 en is op 23 december afgeleverd in Brielle bij Moerland Notaris.

Okay

Service is goed, maar 46 euro voor een gemiddelde bos bloemen blijf ik duur vinden. Maar gezien ik 9000km van NL af woon is dit een juiste optie om familie van een boeket te voorzien!

Prachtige ervaring. Schitterende krans

Goede site. Krans gekozen als kado. Ik heb de foto gezien. Echt een mooie kerstkrans voor zuslief vanuit Italie. Op tijd geleverd. Volgende keer weer.

Het kon niet beter

Heel fijn gelukt

Mooi boeket, keurig geleverd

Geweldig mooi boeket, vlotte levering!

Mooie bloemen.

Correct bezorgd.

Super geregeld allemaal

Prachtige bos bloemen in ontvangst mogen nemen. In eerste instantie vond ik het erg aan de prijs, maar achteraf is het wel het geld waard geweest. Boeket is in het echt nog mooier dan op de foto. Al met al super geregeld, wij waren net niet thuis toen de bezorger aan de deur stond, we konden het de volgende werkdag ophalen bij dichtsbijzijnde bloemenwinkel en gaven een verse bos af. Top!

Keurig geholpen.

Bloemstuk zag er erg goed uit.

• Boeket

Prachtig boeket en op tijd bezorgd

De bestelling werd de volgende dag bezorgd en het boeket was prachtig. Zeer tevreden.

• Bezorging N.v.t.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld.

• Boeket

Prachtig boeket zeer blij.

Fris en mooi gebonden boeket.

• Boeket

Prachtig, origineel boeket, keurig bezorgd

Mijn vriendin was verrukt van de bloemen. Het was precies wat ik in gedachten had voor haar. Mooie kwaliteit, bijzondere bloemen, in stijl met de feestdagen en keurige geleverd.

• Boeket

Iets uitzoeken en dan nog mooier dan ik ooit kon denken. Droomboeket.

Mooi maar prijzig

het boeket zag er heel anders uit dan op de foto. 59,95, best wel prijzig maar wel inclusief vaas. helaas was er een stuk uit de anthurium, wat wel jammer was aangezien deze bloem redelijk aanwezig was. Mooi boeket maar kwam niet overeen met mijn verwachting

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire