Keurig op tijd bezorgd Mooie bloemen.
Eenvoudig bestellen, goede prijs, prettig om feedback te krijgen wanneer het boeket is geleverd en dat alles op 1 dag . SUPER
Voor het eerst online bloemen besteld, kreeg alleen het boeket niet groter (uitvergroot) te zien dus beetje op de gok. Bloemen bij een ander laten bezorgen dus weten nu niet wat het resultaat is en hoe het blijft.
ook in een zin: verse bloemen en altijd op tijd geleverd. Nooit problemen.............dus betrouwbaar
Een mooi boeket, vlot bezorgd in het buitenland. Compliment.
Goede service. Bloemen worde keurig bezorgd. Verse bloemen blijven lang staan
Bestelde een kerstboeket voor iemand in het buitenland in de voormiddag, en het werd nog aan het eind van de middag bezorgd. Perfect!
De grootte viel nogal tegen. Maar misschien zijn bloemen tegenwoordig zo duur.
Nog gauw voor de kerstdagen besteld. En paar uur later stonden ze al voor de deur! Zo hadden we nog wat moois in huis vd kerstdagen
Een prachtig mooi cadeautje afgeleverd in Palermo,
Wij hebben een boeket besteld voor een collega met 7 personen. Het was 4.91 euro p.p. Was best veel voor onze doen. Het boeket leek best groot op het beeldscherm en op jullie site. Het viel ons allemaal wel wat tegen moeten we zeggen. Na overleg, kregen we een nieuwe bos bloemen aangeboden, erg fijn!!
Beste Brigitte, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het formaat van het boeket zo is tegengevallen. We zijn blij dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Recensione originale
Een snelle bezorgeing en een keurig contact.
Verzorgd Boerket
Super, in meedenken en uitvoeren.
Het boeket was niks mis mee maar er was expliciet gevraagd om te bezorgen op 17-12. Echter werd het boeket op de 16e bezorgd.
Beste Zef, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het boeket 1 dag te vroeg geleverd is. Ik zal contact opnemen met de bloemist en je hierover informeren via de e-mail. Een fleurige groet, Carola. Team Fleurop.
Ik heb de leveringsinstructie een dag voor levering bevestigd, een paar uur voor levering en tijdens levering. ze bevestigden tijdens het communiceren, maar het kan ze niet schelen wat je zegt. als het in de Verenigde Staten was, zouden ze een aantal jaren geleden failliet zijn gegaan met zo'n vreselijke klantenservice! ! ! ze leverden mijn bestelling niet af, volgden de instructies niet op en gaven niet eens om hun eigen belofte en ze antwoorden: het is wat het is. vertrouw hen niet
Beste Mor Ra, Wij vinden het vervelend dat je niet blij bent met onze service. De ontvanger heeft het boeket bij de buren opgehaald, maar kan je helaas niet bedanken omdat de kaart ontbreekt op de tekst kaart. Wij hebben je hierover gemaild. Klantenservice Fleurop
Mooi boeket
Goedemorgen dames, heren, ik heb het boeket zelf gezien en vond het heel goed tot dat de jarige het zelf heel erg mooi vond. Dus was ik ook heel tevreden. Ik zal als ik een bestelling wil plaatsen het zeker via Fleurop doen. Bedankt bedankt.
Een met zorg samengesteld Kerstboeket. Dat keurig op tijd werd bezorgd. Een bijgevoegd kaartje geeft aan wat te doen om het boeket lang goed te houden.
Super mooie bos bloemen en werd keurig op tijd bezorgd!
Alles was perfect behalve dat op de website er een beetje onduidelijkheid was over bestelling.
In ochtend besteld en s middags al geleverd in een uithoek van Nederland mooi boeket en nette service
Prachtige boeketten, top bloemen, fijne service.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire