Goede keuzes en betrouwbare levering

Ik zocht naar Amaryllis in kerstboeketten en vond die gelukkig.

Top!!

Heel fijn dat als je voor 14.00 uur besteld het dezelfde dag nog bezorgd kan worden.

• Boeket N.v.t.

Jammer dat ze de bloemen in de kou buiten voer de deur hebben gezet

Je moet telefoonnummer doorgeven maar jullie zetten als men niet thuis is de bloemen gewoon buiten in de vrieskou voor de deur

• Boeket

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Erg goed

Super goed, zowel naar San Diego als naar Krimpen!

• Boeket

Een en al Fleur met alle bloemenkleur

Een kleurige bos bloemen die niet alleen de fijne dagen maar ook de mindere dagen opfleuren, dank!

Top boeket bloemen

Bestelling was een dag te vroeg, maar verder goed

Keurig geregeld

Goede duidelijke website

Mooi boeket

Ging allemaal heel soepel. Ook het bezorgberichtje .. prima!

• Boeket

Onduidelijk of bouket bezorgd is

Eerder bij jullie besteld. Nu geen bevestiging gehad dat bouket is bezorgd. Hierdoor onduidelijk en onzeker of het idd bezorgd is.

Snel en makkelijk

Niet goed

Om 10:00 uur besteld, nog steeds niets gezien, en het is nu 16:00 uur

• Boeket N.v.t.

Boeket kwam njet overeen met hoe het op foto stond

Boeket wat ik online had uitgezocht en besteld kwam totaal niet overeen met hoe het op de foto stond Voor mij geen fleurop meer …

• Boeket

Bloemen werden geleverd in jutte zak

Goedemiddag, Ik heb vaker rozen als cadeau voor vrienden en familie besteld via jullie. De bloemen werden altijd mooi in een vaas of in een emmer geleverd. Dit keer was mijn moeder aan de beurt voor haar 55ste verjaardag. 55 rode rozen besteld en 1 witte roos. Helaas kwamen de rozen aan in een jutte zak die heel zwaar was en moest mijn moeder elke roos overzetten in een eigen vaas. Heel jammer dat dit bij jullie kan gebeuren. Ik vond het geen fijne manier om iemand zo een cadeautje te geven. Gelukkig was mijn broertje in huis om alles te tillen. Voor de volgende keer graag een emmer of een pot meeleveren bij een grote bestelling.

Prima.

Keurige boeket, op tijd afgeleverd,netjes en correcte prijs.

Fleurop is top !

De mensen zijn zo enthousiast als de bloemen van Fleurop worden bezorgd, prachtige boeketten.

perfecte opvolging

zelfde dag nog geleverd mooie prijs /kwaliteit

• Boeket

Een mooie boeket dat keurig op tijd geleverd werd

De levering naar Belgie werd uitstekend verzorgd en keurig op tijd geleverd

• Boeket

prima service met gewenste resultaat

de site geeft een goed overzicht van de te leveren bloemen.

• Boeket

Overzichtelijke site, veel keuze. Prijzen zijn wel aan de hoge kant. En je kan boeket zelf niet zien. Kaartje erbij maken was makkelijk. Levering was keurig op de afgesproken tijd. Prima alternatief voor als je zelf geen boeket kan kopen voor iemand. De ontvanger was er blij mee.

prijs/kwaliteitverhouding onvoldoende

het kerststuk wat ik bestelde viel tegen. De wijze waarop het was opgemaakt was erg stijf en een beetje amateuristisch en voor die prijs had ik meer bloemen verwacht.

• Boeket

Schitterend boeket werd erg gewaardeerd

Het boeket, de fles prosecco en de bonbons werden heel erg gewaardeerd door de ontvangende partij met kerst.

Prima! Perfect!

Een boeket geleverd op afstand helemaal naar mijn wens

Goed geregeld.

Snelle top service

Ik heb een top ervaring gehad. Mijn buurvrouw is haar man pas jong verloren en nu met de feestdagen zat ik in de nacht wakker omdat ik steeds aan haar moest denken. Dus om 05:00 s’nachts een kaartje en boeket laten sturen. En ze stonden in de middag al bij haar voor de deur. Verbaas en blij kreeg ik een berichtje dat dit haar enorm goed deed. Dankzij deze super service heeft iemand met een gebroken hart tijdens de feestdagen even een opkikker gehad.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire