Op afgesproken tijd in de Uk bezorgd en het schijnt er fantastisch uit te hebben gezien.

• Boeket

Heel prettig online bestellen !

Wederom op tijd geleverd en het was een prachtig boeket!!!

Nice ….

Prachtige bloemen, mooi verpakt, prompt geleverd ….. een beetje aan de prijs …

Alles volgens plan.

Topservice

Het kaartje bij het laatste boeket wat mijn vader mijn moeder stuurde was per ongeluk verkeerd afgeknipt. Als dochter heb ik contact gezocht met klantenservice. Na alles uitgelegd te hebben is er een nieuw kaartje met een roos bij mijn moeder gebracht. Heel waardevol en we zijn hier heel blij mee.

Goed geregeld.

Wel prijzig de bezorg kosten.

• Boeket

een prachtig boeket en een supersnelle levering.

zie boven.

Snel en goede communicatie

Onlangs een boeket laten bezorgen in Oekraïne. Vooraf gebeld met de klantenservice die heel vriendelijk en behulpzaam was. Het boeket werd inderdaad de volgende dag al geleverd. Er werd door de lokale bloemenzaak nog even gebeld naar de ontvanger om te weten of deze thuis was. De bloemen zijn prachtig en zoals op het voorbeeld. Mooie volle bis bloemen voor niet al teveel geld. Ik ben zeer tevreden met de sevice!

Uitstekend.

Correcte bezorging en vermelding van bezorging.

• Boeket

Prima service, dezelfde dag nog een mooi boeket afgeleverd.

Helemaal tevreden

In 1 woord geweldig

Iets vergeten kan gebeuren,maar het was binnen een dag opgelost! Blije moeder,blije dochter,die 6000 km van elkaar wonen. Fantastische ervaring heb ik altijd met Fleurop,echt top!

• Boeket

Goede website, makkelijk te bestellen

Wel lastig kiezen, aangezien er 1 foto getoond wordt voor klein, middel of groot boeke.

• Boeket

De ontvanger van de bloemen was heel enthousiast

De website maakt kiezen, bestellen en betalen heel gemakkelijk. Omdat de ontvanger ook enthousiast was, is de hele keten tevreden.

• Boeket

Bestelling en levering goed, het boeket zelf vind ik helaas iets tegen vallen

Het bestellen en leveren is prima gegaan. Het boeket zelf valt helaas wat tegen. De bloemen staan nu 3 dagen sommige moeten nog open gaan dus misschien ben ik wat voorbarig. Er zit momenteel veel groen in en minder bloem....... Jammer ik had iets meer verwacht voor dit bedrag.

Niets aan toe te voegen

Mooi boeket en snel geleverd

Mooi boeket en snel geleverd

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Een foutje fantastisch opgelost

Het afgeleverde kerststuk was duidelijk anders dan hetgeen besteld was. Hierop de betreffende bloemist gebeld en binnen 2 uur hadden een prachtig (en het juiste) kerst stuk in huis. Er kan altijd wat verkeerd gaan, complimenten voor hoe dit op een zeer klantvriendelijke manier is opgelost!

• Boeket

Gemakkelijk, snel en op tijd bezorgd

Werkt elke keer weer

• Boeket

Super geregeld en afgehandeld!

Makkelijk uitzoeken, klik en betalen! Snel geleverd, zoals je het graag zou willen.

Goed geregeld

Snelle service en mooi om de tijd te bepalen.

• Boeket N.v.t.

Bezorging prima,bloemen vallen uit

Jammer dat er nu al een paar bloemen uitvallen.

Goede service en betrouwbaar

Super goede service, bezorgd op de juiste dag en als mensen niet thuis zijn, mogen ze bij een aangesloten boeket een nieuwe verse uitzoeken

• Boeket

Snel en mooie bos. Bedankt!

mooi boeket, goede levering

Mooi boeket, alleen het groen gaat wat hangen verder geweldig

• Boeket

Het moest aan de andere kant van de wereld worden geleverd en het ging geheel zoals het hoirtvte gaa

Keurig geregeld en in een telefoongesprek goed uitgelegd weet alleen niet hoe het er uit heeft gezien. De ontvangen was zeer verrast en gelukkig

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire