Mooi boeket. Blije ontvangst.
eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd
Mooi rood kerstboeket met een variatie aan bloemen en takken. Mooi verse bloemen die nu prachtig uitkomen.
Het was de reactie van mijn zoon toen hij in het ziekenhuis het Fleurop-boeket ontving: prachtige bos.
S’Avonds bestelden wij een mooi kerstboeket voor onze familie in Duitsland. De volgende ochtend kregen wij reeds een bedankje van onze nicht. Toen zij uit het ziekenhuis kwam stonden de bloemen al op haar te wachten.
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een fijne thuiskomst zal dat voor jullie nicht zijn geweest. En wat fijn he dat we ook in het buitenland zo snel een bloemengroet kunnen bezorgen in Duitsland zodat jullie nicht haar bloemen kreeg toen ze thuis kwam. Groetjes team Fleurop
De ontvanger was heel blij en vond het boeket prachtig
zie hierboven.
Prima en betrouwbaar
Maar ik weet niet hoe ze er uit zien. Het zou leuk zijn als er een berichtje van de bloemist zou komen met foto van boeket en tijd dat het bezorgd gaat worden. Je betaalt als klant een flink bedrag voor het boeket, de vaas en vergoed de bezorgkosten en hebt vervolgens geen idee of het lijkt op wat je hebt besteld. De grootte is via de site ook niet te zien. Je ziet gemiddeld boeket en kiest voor XL. Maar wat geef je dan eigenlijk?
Jammer dat ik bij het bestellen van het rouwboeket geen eigen gekozen afbeelding op het kaartje kon kiezen. Dat kan bij andere categorie boeketten wel. Dan hadden jullie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Als ik een boeket bestel ik bij jullie omdat; snelle bezorging , met zorg gemaakt, mooi boeket, Klantvriendelijk . Ik ben een tevreden en blijde klant!!
Beste Carla, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen, van zo'n mooie beoordeling worden wij ook blij. Groetjes team Fleurop
Snel geregeld
Keurig geregeld
in de tekst had ik per ongeluk een verkeerde naam gebruikt, gebeld naar jullie en netjes opgelost. Eigen kaartje van de desbetreffende bloemist met de goede tekst erbij gedaan. Ik was blij.
Website duidelijk, bezorging snel en goed
!
Op tijd geleverd en de ontvanger vond de bos zo mooi!
Goede ervaring. Alles volgens afspraak besteld en geleverd.
Alle 4 de stukjes waren anders en mooi
Mooi product. Betrouwbaar.
Het bestellen was eenvoudig met een uitgebreide keuze. De aangeboden extra opties zijn mooi meegenomen. Direct de volgende dag werd geleverd en mijn zus, herstellend van een hartinfarct met nog geen 50, was super blij. Zo heb ik, vanuit het buitenland, snel met een kleinigheidje kunnen reageren wat een grote uitwerking had.
Zoals besteld, zo snel op tijd afgeleverd. TOP.
Makkelijk-snel-goed!
Volgens mijn moeder een heel mooi boeket afgeleverd met goede verse bloemen.
Gescheiden door Corona kon ik een prachtig Kerstboeket aan mijn vrouw in Osaka laten verzorgen.
Beste Guus, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je een mooi boeket kon laten bezorgen bij je vrouw in Osaka. Ook al is het ver weg, door een mooi boeket van Fleurop wordt de afstand een beetje minder ver. Groetjes team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire