Perfecte service

Mooie bloemen, makkelijk systeem en goede service

• Boeket

Netjes, correct op tijd geleverd

Niet goed vind ik dat telefoon nummer van geadresseerde vermeld moet worden. Dit is naar mijn mening privé informatie verstrekken van een ander waar ik niet van weet of deze hiermee instemt. Verder kan ik het geleverde niet beoordelen omdat ik dit niet heb gezien.

Niet bereikbaar

Ik had het nummer niet van een dame in Amerika. Later heb ik dat telefonisch nog doorgegeven. Nu probeer ik te bellen om te kijken of de bloemen bezorgd zijn en krijg ik niemand te pakken. Geen aanrader en veel geld kwijt. Echt heel erg jammer

• Boeket

Niet gekregen wat ik besteld had

Ik had roze rozen besteld maar kreeg rode. De bezorger wist van niks en verwees naar de bloemist maar ik weet a niet wie dat dan precies is en b kon ik Fleurop er niet over bereiken. En ondertussen was er geen tijd meer om te herstellen omdat ik ze moest geven.

Uitstekend.

Zover ik het via het videosysteem van de kerk kon zien was mijn boeket goed verzorgd. Mede door de hulp van de klantenservice, was alles prima geregeld. Met dank hiervoor. Mw. M.Rood Den Helder.

• Boeket

kwam heel mooi over met de online weergave

Uitstekend!!

Deze keer een tegenvaller

Het bloemstuk moest voor de begrafenis afgeleverd worden(half drie). Werd uiteindelijk pas rond 18.00ur geleverd. E.e.a. werd met een medewerkster van Fleurop besproken, omdat die mij gebeld had om te vragen of een bepaalde bloem vervangen mocht worden. Heeft dus niets geholpen. Jammer, dat het niet gelukt is op zo'n al trieste dag. Aanbevelen: Nee, deze keer niet.

Altijd goede service

Ik heb al diverse malen boeketten besteld van verjaardagsboeketten tot rouwboeketten. Kreeg altijd positieve feedback en de boeketten waren op tijd en mooi.

Smaakvol

De geleverde kerstkrans was smaakvol gemaakt. Maar op de site van fleurop staat geen maat van de krans genoemd. Lijkt me wel handig voor de beeldvorming. Tot mijn verbazing werden 2 kransen geleverd. Waarom was me niet duidelijk. 2 kleinere ? Ander materiaal ? Evengoed blij mee. Ik kreeg alleen op de ochtend zelf geen bevestiging van fleurop/de bloemist dat men ermee bezig was, en hoe laat eea bezorgd was. Dat had ik wel gewild.

Gewoon goed!

Omdat er altijd ruimte is voor verbetering heb ik geen 10 gegeven. Echter, ik ben zeer tevreden over de bestelprocedure, de betaling en de afhandeling van de bestelling en kan geen punten ter verbetering bedenken. Het is geen verbeterpunt, maar slechts een idee: Een boeket bloemen bestel je omdat je aandacht wilt schenken aan een persoon en vaak ook aan een bijzondere gebeurtenis rondom deze persoon. Kortom, het moment heeft vaak een emotioneel component. Daar het bestellen via internet een vrij abstract gebeuren is, anders dan een boeket uitzoeken in een winkel, zou het fijn zijn om (op verzoek) een foto van het te leveren boeket gestuurd te krijgen. Daar zou dan extra voor betaald kunnen worden.

Niet echt positief

Wij kregen een foto van de bos bloemen die wij gestuurd hebben aan onze kinderen in Londen. Het leek alsof de bloemen niet vers waren.

• Bezorging N.v.t.

op tijd afgeleverd

volgens verwachting

Tevreden

Ik had per ongeluk het adres verkeerd vermeld maar dat werd keurig veranderd na mijn telefoontje Super Fleurop

• Boeket N.v.t.

De levering van het boeket rozen was netjes. Het boeket zag er geweldig en verzorgd uit. Bedankt.

Uitmuntend

Ik heb een kerstboeket besteld voor mijn zus in Amerika. Het is keurig bezorgd, het boeket was prachtig en was incl vaas! Mijn zus was superblij!

• Boeket

Prachtig boeket gemaakt en geleverd volgens afspraak

Superrr Fleurop

• Boeket

Boeket werd dezelfde dag nog geleverd en kwaliteit was boven verwachting

• Boeket

mooie boeketten en op tijd bezorgd!

Alleen maar goede ervarigen

• Boeket

De ontvanger was mega blij verrast!

Als ik weer eens bloemen bestel doe ik het via deze weg. Dank jullie wel

Makkelijk, duidelijk, snel

Voor een speciaal.iemand een groot boeket gekocht. Dit samen met vaas (klein?) Was dus een groot boeket met een grote vaas ervoor. Paste perfect en werd keurig geleverd de volgend dag met een mooi kaartje erbij. Boeket was ook erg bijzonder en speciaal. Helaas geen foto van boeket maar was enorm goed.

• Boeket

Prachtig boeket! En snel bezorgd.

Puur geluk boeket klein besteld voor mijn moeder. Prachtig boeket samengesteld door de lokale fleurop bloemist. En het was niet een klein boeket wat uiteindelijk bezorgd is maar een super mooi groot uitziend boeket. Ik had goede recensies gelezen en ik kan het alleen maar beamen. Zal zeker aanbevelen en weer bestellen.

• Boeket

Een rouwboeket uitzoeken is iets wat ik normaal moeilijk vind, maar deze keer had ik hem zo gevonden

Ik zocht een rouwboeket voor mijn beste vriendin, normaal heb ik daar best moeite mee, maar nu had ik hem binnen 10 minuten gevonden en besteld. Ik heb er wel zelf een persoonlijk kaartje bij gemaakt, wat ik echt een fijne uitvinding vind, omdat ik zo 1-2-3 geen passend kaartje kon vinden. Wat fijn om zoiets maandag te kunnen bestellen en maandag bezorgd te hebben! Ik ben meer dan tevreden en blij met de keuze om hier besteld te hebben, dank jullie wel!

Supersnel, prachtig boeket

's ochtends besteld, 's middags al bezorgd. De foto die ik had gekozen gaf een juiste indruk van het ontvangen boeket.

goede betrouwbare service

Had een aantal kerststukken besteld en die werden dezelfde dag al bezorgd. Erg goed zo in de drukke kerstperiode. De stukken zagen er (ongeveer) ook uit als op het plaatje. Ik ga zeker vaker gebruik maken van Fleurop.

• Boeket

Een ruime keuze, makkelijk te bestellen en heel leuk dat er gelijk een kaart bij gekozen kan worden en een vaas.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire