Ik woon in het buitenland en laat af en toe bloemen bezorgen bij m’n ouders in Nederland. Dit is de eerste keer dat ik Fleurop gebruikt heb. Het kerststuk overtrof alle verwachtingen, de kwaliteit en versheid van de bloemen zijn top en het ziet er fantastisch uit. Daarnaast werd het op tijd geleverd en werden alle covid maatregelen ik acht genomen. Vanaf nu alle bloemen via Fleurop!
Het was een mooie bos bloemen maar als ik kijk wat ik daarvoor moest betalen vond ik het heel duur.
Precies wat ik bestelde op tijd geleverd met een mooi kaartje
Bezorging prima. Rode rozen in het boeket zijn van mindere kwaliteit. Hadden de kwaliteit van de witte roos mogen hebben. Ik ben dit ook niet gewend van de Korenschoof in Lelystad. Als ik er fysiek bloemen koop zijn ze altijd van goede kwaliteit. Misschien ligt het aan het aanbod of aan deinkoop?
Leuk boeketje, kaartje erbij Was geprint met een afscheur tranche, had netter gemogen.
Veel keuze uit mooie boeketten. Gemakkelijk te bestellen. Keurige levering.
Bosje bloemen werd keurig op tijd bezorgd en het kaartje zag er goed uit. Alles zeer makkelijk en overzichtelijk.
Het bestelde kerststuk was mooi gemaakt en prima prijs kwaliteit verhouding
Teleurgesteld .
Als je voor bijna €70 besteld mag je toch een krans verwachten die een beetje oogt. Dit is ver onder de prijs kwaliteit die ik verwacht had Schaam me eigenlijk dat ik dit gegeven heb !
Beste Christa, Bedankt voor je beoordeling, wat vervelend dat de geleverde krans zo is tegengevallen. Dit is zeker niet de bedoeling. Ik heb je een e-mail gestuurd met de vraag of je ons een foto kan sturen zodat wij het kunnen beoordelen en kunnen overleggen met de bloemist. Met fleurige groet, Carola, Team Fleurop.
Tweede keer heb ik bloemen besteld, die zijn op juiste adres bezorgd
Heel fijn dat je d.m.v. chat vragen kunt stellen en snel antwoord krijgt (en niet telefonisch lang hoeft te wachten op bereik klantenservice ). Tevens ook heel handig dat je er bij het invullen van de bezorggegevens een extra optie was om aanvullende informatie/verzoeken op te geven (vakje: "is er nog iets dat wij moeten weten". Het enige nadeel vond ik persoonlijk dat er bij het invullen van de bezorggegevens 3 kolommen met invulkaders in de breedte werden vermeld. Mijn advies zou zijn dit te wijzigen naar 2 kolommen in de breedte zodat het "compacter" en overzichtelijker oogt (minder rommelig). Dit viel me op t.o.v. andere websites. Wellicht de invulcodes verticaler ipv horizontaler?
Een fijne manier om iemand een bloemetje te geven.
.....
Had het formaat van het boeket wel wat groter en voller verwacht. Zag er wel mooi uit.
een prachtig boeket, mooi op tijd, goed verzorgd.
Het is mij niet gelukt om de nationale bloemenbon te verrekenen. Ik heb eht paar maal geprobeerd. Overigens vond mijn dochter de bos erg mooi. Ik vind het toch vrij duur.
Goed te bereiken, snelle bezorging, en de boeketten zijn altijd mooier dan ze op de website worden laten zien
Wij hebben 60 euro betaald voor een heel klein boeket. Ook de stijl, kwam niet overeen.
Beste Bedankt voor je beoordeling. We hebben een e-mail gestuurd met een toelichting en zien graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Makkelijk en leveren mooie bloemen op ieder gewenst adres
Mooie bos
Leuk om in enkele simpele stappen iets moois te kunnen geven,
Vrijdag zou de bos bezorgd worden.... Ik krijg geen reactie van de ontvangers dus begin te twijfelen of ze de bos bloemen wel hebben gekregen. Blijkt dat de bos bij buren is bezorgd en hebben ze die maandagavond pas gekregen. Ik had het graag eerder geweten dat de bos bij buren is gebracht. Graag bellen als bezorgen niet lukt, ik had goede naam en adres gegeven.
Hoi Ria, Dankjewel voor je beoordeling. Jammer dat de ontvanger en bezorger elkaar hebben misgelopen en dat de buren het boeket pas na het weekend hebben afgegeven. Helaas hebben wij geen melding ontvangen over deze bezorging zodat we contact met je op hadden kunnen nemen. Onze excuses hiervoor. Fleurige groet, Saskia Team Fleurop
Door omstandigheden is het voor mij nu niet mogelijk om zelf bloemen bij iemand te brengen. Fleurop maakt het nu wel mogelijk.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire