Zoals gewoonlijk weer super levering gehad.
mooi kerststuk, perfect bezorgd
Goed voor elkaar, duidelijke bestelsite, mooie boeket, snel geregeld!
Eenvoudig en snel besteld. En de ontvanger was er erg blij mee!
Beste Sanne, Wat fijn om te lezen dat je het eenvoudig en snel vond om je bestelling te plaatsten. En dat de ontvanger er erg blij mee was. Daar doen we het allemaal voor. Dat mensen blij worden van een bloemengroet die bezorgd is door een Fleurop bloemist. Groetjes team Fleurop
Service, kwaliteit en snelheid uitstekend daar hangt echter een pittig prijskaartje aan. Heb je dat er voor over dan is Fleurop Interflora Nederland hetgeen dat u zoekt. In alle andere gevallen zelf naar de bloemist rijden en inclusief de benzine bespaard u dan zeker 15 euro per bos bloemen.
S ochtends bloemen via internet voor Hongarije besteld in de middag afgeleverd zo te zien een prima weergave vanhet bestelde boeket.
Beste Joop, En zo makkelijk kan het allemaal bij ons. In de ochtend in Nederland besteld en later op de dag bezorgd in Hongarije. Groetjes team Fleurop
Voor zowel de gever als ontvanger alles naar totale tevredenheid.
helemaal naar Zuid Afrika En goed op tijd
Ik heb meerdere boeketten besteld voor mensen in het buitenland. de klantenservice belde me met een vraag naar aanleiding van 1 van die bestellingen. heel prettig om te merken dat je "geen nummer" bent en dat goed overleg simpel tot stand kwam. en dat de boeketten die geleverd zijn gewaardeerd worden en behoorlijk overeenkomen met wat besteld was. Op de foto wat ontvangen is en op de site bij Noorwegen het boeket Best Wishes besteld. komt dus aardig overeen.
Prima service, makkelijk bestellen
Je moet op. Het formulier allemaal privégegevens invullen van jezelf (e-mailadres is voldoende, je betaald toch) tot en met mobiele nummer van iemand anders, dat is niet AVG Proof. We kregen geen bedankje dus voorzichtig informeren of er bloemen bezorgd zijn. Niet geval. Klacht ingediend en ‘s avonds zijn de bloemen bezorgd. Heel slecht. Staat hier onder nog een bizarre vraag: foto van het boeket uploaden, die heb ik niet gezien.
Beste Cor, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Vervelend dat je niet tevreden bent. Op onze website wordt om je gegevens gevraagd zodat wij je kunnen bereiken om te overleggen of iets dergelijks. Dit is puur voor onze eigen administratie en wordt niet bekend gemaakt bij de bloemist of de ontvangers zonder je toestemming. Dit is geheel volgens de AVG wetgeving. Wat betreft de bezorging zijn de bloemen 10 december bezorgd begin van de avond. De bloemist had een erg drukke route die dag waardoor er zelfs in de avond is bezorgd. Onze excuses dat je dit als vervelend hebt ervaren. Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Blij dat de leverancier zo’n mooi boeket heeft gemaakt. Had een gemiddelde prijs gekozen maar uit de reactie was dit nog mooier dan ik verwacht had.
Snelle levering van een erg mooi boeket
Op tijd geleverd en mooi boeket
Het kerststukje zag er fraai uit en mijn schoonmoeder van 98 was er verguld mee. Wat wil ik nog meer?
Beste Eduard, Dank je voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we beter zijn dan Feyenoord- Ajax ! Helemaal met je eens natuurlijk :-). Bloemen zijn altijd leuker als voetbal. Wat ontzetten leuk dat je schoonmoeder verguld was met haar kerststukje, dan kan ze er lekker genieten van tijdens de feestdagen! Groetjes team Fleurop
Allereerst moet ik zeggen dat m'n moeder erg blij was met de bloemen! Ze waren ook op tijd bezorgd, dus leuke verrassing! Ik zal alleen niet snel nog een keer bloemen bestellen, ik vind de prijs echt erg hoog voor hetgeen je ervoor krijgt. Ik zou de 'kaart' die erbij zat eerder als een gevouwen A4'tje beschouwen dan als een kaart. Voelde me daar wel een beetje schuldig over, terwijl ik er wel mooi 3,50 extra voor betaald had... Had dan liever geen kaart gedaan / een mooie kaart bij Greetz uitgezocht.
Prachtig boeket met heerlijke bonbons! Voldeed geheel aan de verwachting!
Fleurop levert altijd kwaliteit en op tijd. Maakt gebruik van plaatselijke bloemisten, dus altijd vers.
Positieve ervaring , eerste keer dat ik bloemen bij Fleurop heb besteld. Zeker dat ik terug kom.
Ik had nog nooit bestelt via Fleurop,is echter uitstekend bevallen.Het kerststuk is van geweldige kwaliteit.nog mooier dan ik had verwacht.Volgende bestelling gaat gegarandeerd weer via fleurop,
De ontvanger belde voor het prachtige boeket, aanleiding voor een bijzonder fijn gesprek!
x
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire