De ontvanger had één missende roos omdat die was gevallen en die werd achteraf nog gebracht. Ook snelle reactie van de klantenservice nadat ik een foutje op mijn kaartjes had geschreven en ik dat voor de bedrukking nog wilde veranderen. Perfect opgelost en gelijk een uitgebreide bevestigingsmail gekregen
Krijg als reactie de bloemen zijn duur op het moment. Ik zou niemand aanraden bloemen te bestellen...ga naar de bloemist zelf en kies uit wat je wilt en laat dan bezorgen dan heb je meer waar voor je geld Bezorging wel snel
Beste Sarina, Bedankt voor je e-mail. Wij hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting. Klantenservice Fleurop
Mooie kerststukjes
Easy to order, clear and very quick service. But expensive service compared to other providers.
Het is een heel mooi boeket en was op de aangegeven dag bezorgd.
Snelle bezorging en mooi boeket wat lang heeft gestaan!
Prachtige bloemen, snel geregeld, top service Snel geleverd waardoor ik m'n vriendin kon verrassen en wat waardoor ze blij
Snelle levering en precies wat we hadden verwacht!
Prima kwaliteit goed
Dit boeket heb ik besteld voor mijn ouders gouden huwelijksdag. Het boeket was prachtig, afgeleverd op de afgesproken dag. Mooi dat er de mogelijkheid is om een gepersonaliseerde kaart te maken (met foto). - puntje was dat het mij niet lukte om de lettergroote aan te passen.
The delivery of the bouquet was in time and exactly what I ordered
Genoeg keuze, duidelijke site, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, ook als deze bezorgd is. En de bloemen zijn van goede kwaliteit en staan zéker een week mooi.
Omdat ik in het buitenland (Australië) woon is Fleurop de ideale manier om bloemen (plus) te laten bezorgen. Ik gebruik Fleurop al jaren voor verjaar- en feestdagen. Over het algemeen zijn de ontvangers erg blij. Een enkele (2) keer waren de bloemen niet vers bij bezorging en mistte een wenskaart.
Niet goed, veel te deur voor bloemen die maar 4 dagen mee gaan. Valt heel erg tegen
Hoi Sanne, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Wat vervelend dat het boeket niet de zeven dagen vaas garantie heeft gehaald. We hebben je een mail gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
Veel te duur
Makkelijk bestellen Levering op gewenst tijdstip Goede kwaliteit van bloemstuk
Lelijk boeket met bijna geen bloemen. Was een boeket van 25 euro
Service goed , gebeld om iets duidelijk te vragen, helaas boeket niet gezien maar ken persoonlijk de bloemist in Bilthoven . Al klant voor meer dan 50 jaar !
Ben altijd zeer tevreden met Fleurop bestellingen. Dit keer wat vreemds: het feestelijke boeket bestond niet alleen uit verse bloemen maar ook uit enkele goud gespoten exemplaren. Ik vind dat niet passen in een "Fleurop-waardig" boeket, maar misschien is dat ouderwets?
Beste Dirk, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je dit keer je bestelling niet Fleurop waardig vond. Graag ontvangen wij een mail (voorzien van een foto) binnen de zeven-dagen vaas garantie op [email protected]. Zodat we het voor je kunnen nakijken. Groetjes team Fleurop
X
Snelle service mooie bloemen
prima. Een medewerker nam contact met mij op omdat haar opviel dat de datum van de uitvaart nog een flink aantal dagen in de toekomst slag. Het zelfde bloemstuk in staan de vorm komt die tijd wel overbruggen in verband met water. Een liggend bloemstuk zou tegen die tijd waarschijnlijk al wat lelijker zijn geworden. Om teleurstelling voor te zijn dan zij dus contact op. Zo is de bestelling aangepast naar het juiste
Het is leuk om nabij te kunnen zijn als er iets te vieren is of als er verdriet is.
Genoeg aanbod site is goed en duidelijk. Snel geleverd.
Het was eenvoudig om een mooi kerst stukje vanuit het buitenland naar Familie in Nederland te sturen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire