De ontvanger had één missende roos omdat die was gevallen en die werd achteraf nog gebracht. Ook snelle reactie van de klantenservice nadat ik een foutje op mijn kaartjes had geschreven en ik dat voor de bedrukking nog wilde veranderen. Perfect opgelost en gelijk een uitgebreide bevestigingsmail gekregen

• Boeket

Erg kleine bos veel groen ipv bloemen

Krijg als reactie de bloemen zijn duur op het moment. Ik zou niemand aanraden bloemen te bestellen...ga naar de bloemist zelf en kies uit wat je wilt en laat dan bezorgen dan heb je meer waar voor je geld Bezorging wel snel

Mooie kerststukjes

Very Quick!

Easy to order, clear and very quick service. But expensive service compared to other providers.

Erg tevreden

Het is een heel mooi boeket en was op de aangegeven dag bezorgd.

Keurige bezorging

Snelle bezorging en mooi boeket wat lang heeft gestaan!

• Boeket

In een paar klikken iemand blij maken

Prachtige bloemen, snel geregeld, top service Snel geleverd waardoor ik m'n vriendin kon verrassen en wat waardoor ze blij

• Boeket

Snelle levering en precies wat we hadden verwacht!

Snelle levering en precies wat we hadden verwacht!

Zeer goede

Prima kwaliteit goed

• Boeket

prachtig boeket, puur geluk voor mijn ouders

Dit boeket heb ik besteld voor mijn ouders gouden huwelijksdag. Het boeket was prachtig, afgeleverd op de afgesproken dag. Mooi dat er de mogelijkheid is om een gepersonaliseerde kaart te maken (met foto). - puntje was dat het mij niet lukte om de lettergroote aan te passen.

Excellent

The delivery of the bouquet was in time and exactly what I ordered

• Boeket

Genoeg keuze, duidelijke site, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, ook als deze bezorgd is. En de bloemen zijn van goede kwaliteit en staan zéker een week mooi.

Heel positief

Omdat ik in het buitenland (Australië) woon is Fleurop de ideale manier om bloemen (plus) te laten bezorgen. Ik gebruik Fleurop al jaren voor verjaar- en feestdagen. Over het algemeen zijn de ontvangers erg blij. Een enkele (2) keer waren de bloemen niet vers bij bezorging en mistte een wenskaart.

Valt erg tegen

Niet goed, veel te deur voor bloemen die maar 4 dagen mee gaan. Valt heel erg tegen

• Boeket

Voeger kocht je een bloementje voor een tientje en nu tik je gewoon 50 euro af.

Veel te duur

• Boeket

Prima service en goede kwaliteit

Makkelijk bestellen Levering op gewenst tijdstip Goede kwaliteit van bloemstuk

Slecht boeket

Lelijk boeket met bijna geen bloemen. Was een boeket van 25 euro

• Boeket

Service goed , gebeld om iets duidelijk te vragen, helaas boeket niet gezien maar ken persoonlijk de bloemist in Bilthoven . Al klant voor meer dan 50 jaar !

• Boeket

Prachtig boeket, prima op tijd

Ben altijd zeer tevreden met Fleurop bestellingen. Dit keer wat vreemds: het feestelijke boeket bestond niet alleen uit verse bloemen maar ook uit enkele goud gespoten exemplaren. Ik vind dat niet passen in een "Fleurop-waardig" boeket, maar misschien is dat ouderwets?

Tevreden

X

Top zaak

Snelle service mooie bloemen

• Boeket

Gebakkelijk mooie bloemen bestellen.

prima. Een medewerker nam contact met mij op omdat haar opviel dat de datum van de uitvaart nog een flink aantal dagen in de toekomst slag. Het zelfde bloemstuk in staan de vorm komt die tijd wel overbruggen in verband met water. Een liggend bloemstuk zou tegen die tijd waarschijnlijk al wat lelijker zijn geworden. Om teleurstelling voor te zijn dan zij dus contact op. Zo is de bestelling aangepast naar het juiste

• Boeket

Zo leuk om mensen te verrassen met bloemen!

Het is leuk om nabij te kunnen zijn als er iets te vieren is of als er verdriet is.

• Boeket

Genoeg aanbod site is goed en duidelijk. Snel geleverd.

Makelijk mooi kerst stukje

Het was eenvoudig om een mooi kerst stukje vanuit het buitenland naar Familie in Nederland te sturen.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire