Het boeket valt tegen

Voor een boeket van 29,95 vind ik het een slecht gevuld boeket. Veel takken weinig bloemen.

• Boeket

Simpel te bestellen, het geleverde boeket voldeed volledig aan de verwachtingen!

• Boeket

Fijne service en prachtige bloemen!

Vindt service erg fijn.Bestelling en bezorgen verloopt goed.Ook het terugkoppelen dat het bezorgd is is geweldig. Aanrader!

• Boeket

Boeket besteld, aanpassing nadien goed door gevoerd na contact te hebben gehad. Alles in orde. Bedankt Fleurop

Teleurstellend

Al jaren bestel ik bij Fleurop bloemen, jullie zijn voor mij een kwaliteitskeurmerk. Afgelopen weekend is de door mij bestelde bos bij mijn oma bezorgd. Zij belde mij zeer teleurgesteld op dat de bloemen niet vers waren, niet de kwaliteit die ze gewend was. Ik heb daarop op maandag met de klantenservice gebeld (naar aanleiding van jullie mail met de vraag of ik tevreden was). Op zich werd ik vriendelijk te woord gestaan, maar er was alleen wat mogelijk als er beeldmateriaal zou worden opgestuurd. Een begrijpelijke vraag, ware het niet dan mijn oma niet beschikt over een smartphone, ik ruim een uur van haar vandaan woon (anders zou ik de bloemen zelf wel brengen) en ik de verzorgsters in haar huis in de huidige omstandigheden echt niet lastig ga vallen met dit soort verzoeken, ze hebben het al druk zat. Ik had gehoopt op iets meer coulance, in jullie systeem kunnen jullie vast zien dat ik regelmatig bloemen bestel en nog nooit eerder geklaagd heb.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Snel geleverd , op tijd, prachtige bos bloemen.

Makkelijk besteld, mooie bos.

Keurig verzorgd.

Zal de volgende keer weer bij jullie bestellen.

• Boeket

Tevreden over het algemeen.

Prima service, Fleuropwaardig.

Enorm betrouwbaar

Enorm betrouwbaar. Wel soms:iets teveel groen (meer dan op foto)

• Boeket

Super snel en goed een bloemetje laten bezorgen!

Top!!

• Boeket

Een prachtig boeket en stipt op tijd bezorgd en goede service door de klantenservice.

Aangezien ik op het kaartje was vergeten mijn naam te zetten als afzender, heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice en er werd zeer snel op gereageerd en is in orde gekomen.

Super !!!

Hallo alle Medewerkers !! Eenvoudig - overzichtelijk - snel - service goed !! Met vriendelijke groet Ber

goed,een aanrader

makkelijk, ook in deze tijd,om wat telaten bezorgen,al woon je uit elkaar.

• Boeket

Van openen website tot het blije telefoontje van de gelukkige ontvanger: in 1 woord TOP!

TOP!

Perfecct

Super snel, dus top ervaring.

• Boeket

Prima geregeld, zowel verzender als ontvanger waren dik tevreden

Staat hier al boven.

Prachtig

Sit-ins de eerst skeet dat ik bloemen heb besteld bij dit bedrijf. Waar ik in het verleden bloemen bij een ander bedrijf had besteld is dit een verademing. Bloemen waren vers, mooi en stonden de volgende dag nog mooi. Dit heb ik bij andere wel eens anders ervaren.

• Boeket

Snel besteld en snel geleverd

Prima service en een mooi boeket

Altijd kwaliteit geleverd.

Bestel gemak en voldoende keuze. Kon alleen geen tijd invullen voor de bezorging. Gevolg was dat de bos pas in de late middag (1715 uur) werd bezorgd. Verder geen opmerkingen.

• Boeket

alles oke, kan niet beter

Correcte behandeling/afhandeling van de bestelling. Mooie bloemen.

• Boeket

altijd goed, helaas nu iets minder

de boeketten zijn echt altijd prima in orde. Helaas was de afgelopen keer het bestelde kaartje niet aan de bos gehangen! De drukte zal hier wel debet aan geweest zijn, maar het is wel jammer als de ontvanger moet gissen van wie het boeket is.

Vlotte levering

Het rouw boeket is snel geleverd in Polen.

• Boeket N.v.t.

Grootouders een prachtig boeket gegeven

Hulde aan de Fleurop aan de Oranjelaan in Zoetermeer. We kunnen al een tijdje niet bij grootouders langs vanwege hun kwetsbare gezondheid. Daarom wilden we een mooi boeket sturen als beste alternatief. We bestelden een middelgroot boeket en die was niet goedkoop, maar hij is wel op de afgesproken dag geleverd, op een keurige manier. Het bleek ook groter te zijn dan verwacht en heel fraai. We hebben twee dierbaren heel blij verrast met de hulp van een uitstekende bloemist en daar zijn we erg blij mee. Natuurlijk is het gebaar van onze kant het belangrijkst geweest, maar het is fijn als blijkt dat de bloemist in de geest daarvan diens service verleent. Met een concurrent hadden we in het verleden minder goede ervaring, daarom was dat even spannend. Hier geen klachten.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire