kwaliteit zeer te vreden ,mooi boeket
zeer tevreden en zeker aan te raden
Iedere keer als ik een boeket bestel is de afzender enorm blij , MVG Cecilia
Goede ervaring
Binnen 24 uur een mooi boeket geleverd, fantastisch
Prachtig boeket met zorg gemaakt.
Een vrolijke bezorger kwam mijn mooie bos bloemen de volgende dag brengen. Mijn dag was compleet!
Mooie bos in warme kleuren. Ik vind het volume altijd wat mager dan wanneer je zelf in een winkel kijkt. Welk deel van het bedrag zou je hiervoor moeten incalculeren?
Super.
Net voor 14.00 uur een bestelling gedaan en dezelfde dag bezorgd, super. Ik heb een mooie foto van de bos bloemen, maar het uploaden werkt niet goed, helaas geen foto erbij kunnen sturen.
Great service, flowers were delivered by 12 pm as requested. Definitely will recommend.
Zet de bloemen niet voor de deur maar levert ze keurig af bij de buren.
Prima!!!!!!!!!!!!!
Bloemen besteld om op Gran Canaria te laten bezorgen. Op een appartementen complex wat beveiligd is, je komt er niet zomaar op. Maar het kwam allemaal helemaal goed, geweldig!
Per ongeluk het verkeerde adres ingevoerd, gebeld en toen werd het direct aangepast. De volgende dag belde ik om te vragen of het boeker uiterlijk om 16.30 bezorgd kon worden. De medewerker die ik sprak belde de chauffeur van de auto waar de bloemen inlagen, en dit werd ook weer direct geregeld. Kortom, de service is zo goed dat ik nergens anders meer bloemen ga bestellen.
Bestel al jaren bij jullie en altijd zijn jullie én keurig op tijd (zelfs binnen het aangegeven tijdsblok hoewel dat officieel niet kan) én de bloemen zijn prachtig en blijven lang staan.
Enorme diverse keuze in assortiment. Het bestelproces is simpel en je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer het is afgeleverd..
on line een begrijpelijke pagina en keurig op tijd uitgevoerd
Een hele mooie viertaks orchidee geleverd bij Onze zieke schoonzus! Super mooi en snel!
Wordt net gebeld om iets op te lossen
Fraaaie kleurcombinatie
Geweldig om dezelfde dag nog een iemand op te kunnen fleuren met een prachtige bos bloemen!
Door levering dezelfde dag toch nog een verjaardagskado kunnen geven. Prijs kwaliteit verhouding is prima, kwalitatief goede bloemen en een mooi samengesteld boeket. De krijger was blij verrast!
Mijn zus en zwager waren heel blij met het boeket dat ik besteld had voor hun 55-jarige trouwdag. Ze had er ook een foto van naar me opgestuurd, heel mooi boeket inderdaad. Bezorging was ook heel snel gegaan na mijn bestelling.
Voor mijn jarige vriendinnetje een bos besteld omdat haar gezin in quarantaine zit ivm een besmetting. Ze was dol blij!!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire