Makkelijk en goed

Makkelijk om te bestellen, op tijd geleverd en mooi boeket!!

Snel geleverd, prachtig boeket

Maken de belofte waar ‘voor 14.00 besteld zelfde dag geleverd’ en het was een prachtige bos bloemen!

Geweldige service!

Ik moest een rouwboeket bestellen voor een uitvaart op maandagochtend vroeg. De bloemisten in de betreffende stad waren gesloten. Met behulp vsn zeer vriendelijke klantenservice werd toch geregeld dat de bloemen op tijd bij de uitvaart waren. Zo belangrijk in een droevige tijd. En het was een prachtig boeket!

Kwalitatief prachtig !!!

Het boeket maakte een geweldige indruk, het kwam helemaal ‘binnen’.

Gewoon heel goed!

Rond 12.00 besteld om 15.00 geleverd bij de ontvanger! Duidelijke website, mooie bloemen, handig. Wel prijzig.. maar goed wat is dat tegenwoordig niet.

Rozen slechte kwaliteit

Ondanks goede verzorging. Dus ook schuin afgesneden hebben de rozen de 7 dgn garantie bij lange na niet gehaald de rest van de bloemen keurig en van goede kwaliteit

Teleurgesteld

Online een bloemetje laten bezorgen in deze vervelende tijd is natuurlijk fantastisch. Helaas kon ik niet aangeven hoe laat er bezorgt kon worden waardoor ik moest afwachten en hopen dat de mensen thuis zouden zijn. Omdat ik een telefoonnummer heb moeten opgeven hoopte ik dat er eerst gebeld zou worden, maar helaas! De mensen waren niet thuis en dus werd er een briefje in de bus gedaan om een afhaal afspraak te maken. Beetje raar vind ik.

Goed geregeld

Alles prima

uitstekend

Het was een werkelijk mooi boeket.

prima geregeld!

Prima bevallen om per internet een bos bloemen te laten bezorgen door Fleurop, TOP!

Voldoende

Helaas is er bij het verkeerde adres bezorgd. Ik had huisnummer 19A opgegeven maar er is bezorgd bij 19. Het lijkt erop dat je online wel de toevoeging kunt invoeren in het adressen veld maar na bevestiging word deze vanzelf verwijderd, de toevoeging moet uiteraard in het toevoeging veld worden ingevuld. Bij de controle voor bevestiging is mij dat niet opgevallen helaas.

• Boeket N.v.t.

Uitstekende service

Had moeite met t bestellen maar ben er prima doorheen geleid

Mooi boeket

• Boeket

Boeket in de middag bestelden ook dezelfde dag bezorgd.

Alle confirm opdravy

Zeer positief

Makkelijke en snelle service

Prima en snel

Prima ervaring

• Boeket

Schitterend boeket op het juiste moment op de juiste plek

Vertrouwen hebben in dat wat je wilt overbrengen ook gebeurt. Een plukboeket kiezen van een afbeelding en weten dat Fleurop zorg draagt dat je geste op het juiste moment, op het juiste adres aankomt. Missie geslaagd.

• Boeket

Alles liep zoals het moest.

geweldig mooi boeket

Het was een heel mooi boeket wat de jarige heeft gekregen, correct en op tijd bezorgd.

• Boeket

Ik had 5 januari aangegeven als bezorg datum...moest 5 december In..mailtje gestuurd en werd meteen geregeld dat het 6 december werd bezorgd! Helemaal super! Heel tevreden!!!!

• Boeket

Fleurop levert een mooi boeket bloemen af. Ja bezorgd op adres van iemand die ik wilde verrassen. Daarom wel jammer dat het bij de buren bezorgt werd.

mooie bloemen snel geleverd

Mooie bloemen snel geleverd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire